peterfox 08.10.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ja też jestem wykończona szukaniem silki Mam pytanie do mieszkańców Gdyni, podajcie namiary na duże składy budowlane u was lub okolicy, bo Gdańsk i Pruszcz objeżdżone, obdzwonione i silki nie mam. Jutro może zaatakuję Gdynię Sprobuj w Gdyni w hurtowni Raab Karcher tel.660 55 00. Mieszcza sie na ul. Polnocnej, boczna od ul.Hutniczej. Ja bralem od nich silke w polowie roku, ale jak znam obecna koniunkture to i u nich juz nie bedzie. Mimo wszystko warto sprobowac. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.10.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Dzięki peterfox za odpowiedź, bo nikt inny nie chciał mi pomóc A tak poważnie, może jutro silkę będę miała, ale aż boję się zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A tak poważnie, może jutro silkę będę miała, ale aż boję się zapeszyć. Udalo sie Wam zdobyc ta silke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.10.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jakie są ceny za przykręcanie płyt KG, cekolowanie i malowanie? Muszę podyskutować o cenie z ekipami, a nie wiem jaka bedzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej67 09.10.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Poszukuję wykonawcy do obudowania kominka. Czy możecie kogoś polecić. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko_p 09.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Chaciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich budujący w Trójmieście i okolicach. Budujemy dom w Borkowie Łostowickim. Z racji tego ,że obecnie mieszkamy w Olsztynie i trudno było by budować systemem gospodarczym na odległość, buduje nam firma Lokum z Gdańska. Nasz dom to bliźniak "Dom w Ostróżkach" Archonu. Obecnie będzie zalewany strop nad parterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Chaciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich budujący w Trójmieście i okolicach. Budujemy dom w Borkowie Łostowickim. Z racji tego ,że obecnie mieszkamy w Olsztynie i trudno było by budować systemem gospodarczym na odległość, buduje nam firma Lokum z Gdańska. Nasz dom to bliźniak "Dom w Ostróżkach" Archonu. Obecnie będzie zalewany strop nad parterem. Witajcie i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 09.10.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witaj marko_p Powodzenia w budowaniu - nadzorowaniu! Ja też kiedyś mieszkałam w Olsztynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 09.10.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 DO MIESZKANCOW BOJANA mam pytanko, bo juz dosyc mam eksperymentów z...anteną Mam pytanie do was, jakie macie anteny z których jesteście zadowoleni, tzn. odbieracie pr. 1,2,3, TVN, TV4, POLSAT (oczywiście mówie o telewizji naziemnej ) ja mam antene szerokopasmową, zwykła siatke bez wzmacniacza (z wzmacniaczem nic mi nie odbiera), i nie mam polsatu i TV4 a jak u was to sie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Chaciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich budujący w Trójmieście i okolicach. Budujemy dom w Borkowie Łostowickim. Z racji tego ,że obecnie mieszkamy w Olsztynie i trudno było by budować systemem gospodarczym na odległość, buduje nam firma Lokum z Gdańska. Nasz dom to bliźniak "Dom w Ostróżkach" Archonu. Obecnie będzie zalewany strop nad parterem. Witam przyszłego mieszkańca ul. Kwiatowej na której ja też buduję dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A tak poważnie, może jutro silkę będę miała, ale aż boję się zapeszyć. Udalo sie Wam zdobyc ta silke? Zapeszyłam, nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 10.10.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 DO MIESZKANCOW BOJANA mam pytanko, bo juz dosyc mam eksperymentów z...anteną Mam pytanie do was, jakie macie anteny z których jesteście zadowoleni, tzn. odbieracie pr. 1,2,3, TVN, TV4, POLSAT (oczywiście mówie o telewizji naziemnej ) ja mam antene szerokopasmową, zwykła siatke bez wzmacniacza (z wzmacniaczem nic mi nie odbiera), i nie mam polsatu i TV4 a jak u was to sie ma?? Ja mam ASR 860 Telmoru z przedwzmacniaczem 20 dB. Po próbach z różnym ustaweniem najlepsze efekty uzyskałem kierując antenę trochę na prawo od masztu w Chwaszczynie. Odbieram 1,2 i 3 w super jakości, TVN trochę zaśnieżony i Polsat mocno zaśnieżony zależnie od pogody (czasem całkiem dobrze, czasem zupełnie zanika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinelliGD 10.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Słuchajcie,Jak się zgłasza zamiar rozpoczęcia budowy do nadzoru budowlanego? Są jakieś standardowe na to druki (na przykład dostępne w sieci ), czy wystarczy samodzielnie napisane zgłoszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nikt z Was nie cekolował ani nie malował? Powiedzcie ile płaciliście, pleeeease.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akkufelek 10.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Słuchajcie, Jak się zgłasza zamiar rozpoczęcia budowy do nadzoru budowlanego? Są jakieś standardowe na to druki (na przykład dostępne w sieci ), czy wystarczy samodzielnie napisane zgłoszenie? Są standardowe druki, do tego oświadczenie kierownika budowy, ksero jego uprawnień i przynależności do izby. Potrzeba trochę danych o budowanym domku więc lepiej mieć ze sobą projekt budowlany. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 10.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 DO MIESZKANCOW BOJANA mam pytanko, bo juz dosyc mam eksperymentów z...anteną Mam pytanie do was, jakie macie anteny z których jesteście zadowoleni, tzn. odbieracie pr. 1,2,3, TVN, TV4, POLSAT (oczywiście mówie o telewizji naziemnej ) ja mam antene szerokopasmową, zwykła siatke bez wzmacniacza (z wzmacniaczem nic mi nie odbiera), i nie mam polsatu i TV4 a jak u was to sie ma?? Ja mam ASR 860 Telmoru z przedwzmacniaczem 20 dB. Po próbach z różnym ustaweniem najlepsze efekty uzyskałem kierując antenę trochę na prawo od masztu w Chwaszczynie. Odbieram 1,2 i 3 w super jakości, TVN trochę zaśnieżony i Polsat mocno zaśnieżony zależnie od pogody (czasem całkiem dobrze, czasem zupełnie zanika). wlasnie interesowala mnie ta antena, ale takie same efekty mam na zwyklej "siatce", myslalem jeszcze oczyms takim.. http://www.dipol.com.pl/sklep/a2610.php?sid=92dcc8c88f8328d tylko nie wiem czy sie sprawdzi, chyba ryzyko... Jeszce jedno pytanko w jakich okolicach Bojana mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 10.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nikt z Was nie cekolował ani nie malował? Powiedzcie ile płaciliście, pleeeease.............. sam robilem ale obilo mi sie o uszy w granicach 8-10zl za metr (cekolowanie+malowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichałGdynia 10.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Słuchajcie, Jak się zgłasza zamiar rozpoczęcia budowy do nadzoru budowlanego? Są jakieś standardowe na to druki (na przykład dostępne w sieci ), czy wystarczy samodzielnie napisane zgłoszenie? Są standardowe druki, do tego oświadczenie kierownika budowy, ksero jego uprawnień i przynależności do izby. Potrzeba trochę danych o budowanym domku więc lepiej mieć ze sobą projekt budowlany. Powodzenia mam to niedawno za sobą więc pomoge ; ) Druki, jeżeli cierpisz na brak czasu, możesz pobrać z internetu wydrukowac i zanieść wypełnione na gotowo. Zgłoszenie rozpoczącia robót i oświadczenie kier. bud. Każdy nadzor ma własne troche inne druki wiec musisz znalejźć strone swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Słuchajcie, Jak się zgłasza zamiar rozpoczęcia budowy do nadzoru budowlanego? Są jakieś standardowe na to druki (na przykład dostępne w sieci ), czy wystarczy samodzielnie napisane zgłoszenie? Są standardowe druki, do tego oświadczenie kierownika budowy, ksero jego uprawnień i przynależności do izby. Potrzeba trochę danych o budowanym domku więc lepiej mieć ze sobą projekt budowlany. Powodzenia Nie zapomnij wziac tez ksero decyzji pozwolenia na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.10.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nikt z Was nie cekolował ani nie malował? Powiedzcie ile płaciliście, pleeeease.............. Niestety nie jestesmy jeszcze na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts