gosia1719499730 19.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mam pytanie czy ktos zna dokladne godziny otwarcia poczty w Koleczkowie?? bede wdziecznyMarkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 19.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mam pytanie czy ktos zna dokladne godziny otwarcia poczty w Koleczkowie?? bede wdziecznyMarkus Dzieki, ale dawno juz go tu nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Czy ktoś z Was ma internet bez kabla? U mnie TP s.a. nie ma możliwości technicznych Liczę na Wasze rady jak zdobyć internet w tej sytuacji Miałem, ale okazało się że pomimo talerza w czasie rzęsistego deszczu internet szlag trafiał, że nie wsponę o jakimś dziwnym plajtowaniu dawców usług radiowo-internetowych. W pozostałościach mam kartę oraz wiszący na ścianie talerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć wszystkim! Wraz z żonką rozpoczynamy budowę na Karczemkach (początek Kokoszek od strony obwodnicy).Po ponad rocznych przeprawach z mediami (a kupiliśmy działkę "uzbrojoną") chcemy postawić stan 0 a jeżeli pogoda pozwoli to stan surowy.Czy ktos jeszcze planuje budowę na zimę? Budujemy APS146 z Archiprojektu. Jesteśmy zupełnie zieloni w budowaniu ale dzięki FORUM (przez ostatnie miesiące zgłebialiśmy tajniki budowy właśnie czytajac FORUM MURATORA) mamy nadzieje nie popełnić zbyt wiele błędów. Pozdrowienia dla wszystkich z GRUPY TRóJMIASTO![/url] Witam nowych forumowiczów, życząc powodzenia . Mój domek już w stanie surowym zamkniętym i wiem, że FORUM pomaga Brawo! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Czy ktoś robił może rozpoznanie, gdzie najtaniej można kupić siatkę leśną do prowizorycznego ogrodzenia budowy? Będę wdzięczny za info. Choćby w "ramie z ciastem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 19.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Czy ktoś robił może rozpoznanie, gdzie najtaniej można kupić siatkę leśną do prowizorycznego ogrodzenia budowy? Będę wdzięczny za info. Castorama. W promocji mieli taniej niż producent. Jakieś 168 zł/50 mb (h=165). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 19.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mam pytanie czy ktos zna dokladne godziny otwarcia poczty w Koleczkowie?? bede wdzieczny To w koleczkowie jest poczta ? To po kie licho nasz listonosz z Kielna obsługuje Koleczkowo Zachodnie ? Szukaj na stronach Poczty Polskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 19.10.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jakie macie okna? Chcę kupić platykowe białe. Muszę koniecznie zamontować je w listopadzie. Czy kto może mi co polecić - firmę, dostawcę, przedstawiciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.10.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Czy ktoś z Was ma internet bez kabla? U mnie TP s.a. nie ma możliwości technicznych Liczę na Wasze rady jak zdobyć internet w tej sytuacji Hej sąsiad Ja jestem od dwóch dni posiadaczką internetu bezkabelkowego(a właściwie trochę kabelkowego). Piiiiip TePsa nie ma możliwości technicznych, droga radiowa też odpadała, w końcu mam internet z telefonu w sieci Orange połączony przez kabel do komputera albo przez Bluetooth. Działa całkiem sprawnie i w kompie stacjonarnym i laptopiku. Właściwie mogą oba kompy być podłączone jednocześnie jeśli znajdują się w promieniu ok. 100m od siebie. ps. sorki wszystkich znawców tematu za tak dyletanckie wyjaśnienie jak działa mój ineternet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 19.10.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ciela nie dokończył mi więby. Zostały mu do zamontowania 3 słupki, kilka krokwi, wzmocnienie kleszczy (dał kleszcze zamiast jętek) i jeszcze parę poprawek. "Spaprał" mi też płatwie stalowe - żle poprzycinał. Wzišł pienišdze i przepadł jak kamień w wodę - komórka jest poza zasięgiem. Wczoraj dowiedziałem się, że w taki sam sposób postšpił z dwoma osobami którym robił dach przed moim i jednej osobie której robił dach po mnie. Cišgle się łudzę, że się odezwie i przyjedzie dokończyć jak obiecywał, chociaż za bardzo w to nie wierzę. Jak nie odezwie się do końca następnego tygodnia to wpisuję go na czarna listę. Od tego momentu przyjmuję też żelaznš zasadę: końcówka pieniędzy DOPIERO po wykonaniu CAŁEJ roboty, z wsztstkimi poprawkami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 20.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Jakie macie okna? Chcę kupić platykowe białe. Muszę koniecznie zamontować je w listopadzie. Czy kto� może mi co� polecić - firmę, dostawcę, przedstawiciela? Moge polecic dostwce okien z firmy VETREX Tczew najtaniej jak znalazlem i chwalone w Muratorze 508 058 210, ale ostrzegam montaz tragiczny trzeba pilnowac i troche poczytac np w muratorze o sposobie montazu dostawca z Tczewa byl tanszy o 500 zl niz ten sam przedstawiciel z Pruszcza Gd. oczywiscie te same okna. Okres oczekiwania do 3 tygodni. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carlgustav7 20.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Czy ktoś z Was ma internet bez kabla? U mnie TP s.a. nie ma możliwości technicznych Liczę na Wasze rady jak zdobyć internet w tej sytuacji Może najlepiej kupić na Allegro kartę PCMCIA do transmisji danych przez siec komórkową GPRS/EDGE/3G i kartę SIM jednego z dostawców do internetu prepaidową. Płacisz np. 3 gr za 100 kb danych. Albo umowa (wszystcy operatorzy chyba mają podobne ceny). Właśnie studiuję ten problem. Ale warto najpierw sprawdzić, z jaką szybkością to chodzi w miejscu zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabojano 20.10.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Jakie macie okna? Chcę kupić platykowe białe. Muszę koniecznie zamontować je w listopadzie. Czy kto� może mi co� polecić - firmę, dostawcę, przedstawiciela? Moge polecic dostwce okien z firmy VETREX Tczew najtaniej jak znalazlem i chwalone w Muratorze 508 058 210, ale ostrzegam montaz tragiczny trzeba pilnowac i troche poczytac np w muratorze o sposobie montazu dostawca z Tczewa byl tanszy o 500 zl niz ten sam przedstawiciel z Pruszcza Gd. oczywiscie te same okna. Okres oczekiwania do 3 tygodni. CMyK okna pcv marki avante, bramę i drzwi zakupiłam w firmie Megabud z Rumi tel 058-671-38-18 . Przedstawiciela okien mogę z czystym sumieniem polecić. Jest na rynku juz od paru lat. Namiary dostałem na niego z dwóch niezależnych źródeł. Nie dość, że miła obsługa to duży profesjonalizm no i ceny do przyjęcia przy wysokiej jakości towaru. Okna miałam zamówione parę miesięcy temu ale niestety wykoawcy mi nawalali i montaż miałam dopiero w zeszły piątek. Tak jak się spodziewałam wszystko odbyło sie bez problemów, okienka zamontowane i zabezpieczone. Wybierając tą firmę miałam kilka ofert z konkurencyjnych firm, większość wypadało cenowo lepiej ale pod względem wyposażenia okien i ich jakości to żadna sie nie mogła równać. Dla mnie najwazniejsza była przedewszystkim jakość, wyposażenie okna i gwarancja producenta na okna która wynosi 10 lat. Znajoma również ma ich okna i też jest bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkag 20.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 witam. Prosze o informację gdzie najlepiej kupic beton na fundamenty. jestem z Redy, a zaczynam wczesną wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzit 20.10.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 polecam Oltrans z Mrzezina, cenowo też wychodzi nieźle, poza tym liczy się przecież jakość, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 20.10.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 mam pytanie czy ktos zna dokladne godziny otwarcia poczty w Koleczkowie?? bede wdzieczny To w koleczkowie jest poczta ? To po kie licho nasz listonosz z Kielna obsługuje Koleczkowo Zachodnie ? Szukaj na stronach Poczty Polskiej. Dzieki znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 20.10.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Nikt nie robił ogrodzenia z siatki , nie mam pojecia gdzie szukać ludzi do zrobienia ogrodzenia. Ja mam to samo - nikt do takiej robótki nie chce przyjść Robimy sami - tzn ja dopinguję a robi mój tata z moim małżem prywatnym. Mamy już połowę. Najgorzej, że musimy wysoki murek oporowy robić i masa betonu poszła w ziemię. Życzę powodzenia w szukaniu ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 20.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 No my sporo robimy wewnatrz sami a na płot juz sil i czasu nie starcza i nie wiem co poradzic i gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 20.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 My też szarpiemy się z czasem bo po pracy i weekendy to za dużo nie zrobimy i skaczemy, raz schody, raz garaż, raz ogrodzenie Ale musieliśmy się sprężyć bo musimy kredyt rozliczyć i ogrodzenie musi być ! Nawet sąsiad pomagał (ukłony dla Cmyka ) i pomału do przodu. Brakuje ekip generalnie i koło się zamyka. Ja to wogóle miałam depreche bo też nie wiedziałam gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 20.10.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Widzę Sigi, że prawie mieszkasz...? Nieźle. A tak swoja droga nie wiem jeszcze czy tak szybko zamieszkam bo wlasnie w tym naszym G. wlamali mi sie do blaszaka Pozdawiam Sigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts