Sigi 20.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 SIGI, Jeszcze jedno, ile centymetrow nachodzi dachowka na druga?? W weekend zrobie pare fotek i przysle. Dzieki za wsparcie. Co do cm ile zachodzi na siebie to tez zobacze na budowie. To co widac na zdjeciu to tylko czesc dachu najmnejsza zreszta potem dekarze zaczeli robic szum. Podobno to co lezy jest wybrane z tych najlepszych. A ile powinna zachodzic na siebie ta dachowka? Pozdr. Sigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 20.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Widzę Sigi, że prawie mieszkasz...? Nieźle. A tak swoja droga nie wiem jeszcze czy tak szybko zamieszkam bo wlasnie w tym naszym G. wlamali mi sie do blaszaka Pozdawiam Sigi wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 20.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 U nas tez L15, ale lezy pięknie, żadnych nierówności i wybrzuszeń. Może jednak dekarze zabiedzili. Moja tez wyglada super jak sie na toto patrzy z dolu. Na dachu u gory juz sprawa przedstawia sie troche inaczej Sigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 20.10.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 U nas tez L15, ale lezy pięknie, żadnych nierówności i wybrzuszeń. Może jednak dekarze zabiedzili. Moja tez wyglada super jak sie na toto patrzy z dolu. Na dachu u gory juz sprawa przedstawia sie troche inaczej Sigi Ja na dachu rzeczywiście nie byłam, ale dekarze nic nie zgłaszali, kierowniczka budowy odebrała bez zastrzeżeń. Cóż, próba jakości dachu już pewnie niebawem. Życzymy , by mimo wszystko wypadła pomyślnie. My czekamy na deszcz, bo ciągle przy kominie zaciekało. Ostatnio dekarze poprawili kołnierz wokół komina. Mówią, że teraz nie ma prawa nic zaciekać, ale czy tak będzie? Oby. G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Widzę Sigi, że prawie mieszkasz...? Nieźle. A tak swoja droga nie wiem jeszcze czy tak szybko zamieszkam bo wlasnie w tym naszym G. wlamali mi sie do blaszaka Pozdawiam Sigi Mi na początku rąbnęli przedłużacz, a potem butelke wody gazowanej i...psa, który miał pilnować budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 21.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Czy kto ma namiar do firmy MG ZURAW w Gdyni która robi szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 21.10.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Witaj marko_p Powodzenia w budowaniu - nadzorowaniu! Ja też kiedyś mieszkałam w Olsztynie Witajcie, ja tez jestem z Olsztyna ale od 11lat mieszkam w Gdansku Widzę, że nas Olsztyniaków tutaj całkiem sporo Człowiek wyjeżdża na studia i zostaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 22.10.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Widzę Sigi, że prawie mieszkasz...? Nieźle. A tak swoja droga nie wiem jeszcze czy tak szybko zamieszkam bo wlasnie w tym naszym G. wlamali mi sie do blaszaka Pozdawiam Sigi Mi na początku rąbnęli przedłużacz, a potem butelke wody gazowanej i...psa, który miał pilnować budowę. I to się nazywa "rąbnij co się da - właściciel nie widzi!!!", ale żeby psa??? A może to był pies włamywaczy a nie wasz??? Buziaczki i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Widzę Sigi, że prawie mieszkasz...? Nieźle. A tak swoja droga nie wiem jeszcze czy tak szybko zamieszkam bo wlasnie w tym naszym G. wlamali mi sie do blaszaka Pozdawiam Sigi Mi na początku rąbnęli przedłużacz, a potem butelke wody gazowanej i...psa, który miał pilnować budowę. I to się nazywa "rąbnij co się da - właściciel nie widzi!!!", ale żeby psa??? A może to był pies włamywaczy a nie wasz??? Buziaczki i głowa do góry Spokojnie to było jakieś 8 lat temu...a pies zabrany ze schroniska gryzł wyłącznie mnie jak mu dawałem żarcie. . Więc strata żadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 22.10.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 U nas tez L15, ale lezy pięknie, żadnych nierówności i wybrzuszeń. Może jednak dekarze zabiedzili. Moja tez wyglada super jak sie na toto patrzy z dolu. Na dachu u gory juz sprawa przedstawia sie troche inaczej Sigi Mogły/moglibyci przysłac parę zdjęć, jak to wyglšda na dachu? (ew. na priva). Chcę położyć L15 Koramic czerwona angoba, ale ostatnio zaczšłem się wahać, czy dac RuppCeramikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 22.10.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Czy kto ma namiar do firmy MG ZURAW w Gdyni która robi szamba? Albo do innej firmy "od szamb", która ma dobre ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Czy kto ma namiar do firmy MG ZURAW w Gdyni która robi szamba? Albo do innej firmy "od szamb", która ma dobre ceny? http://www.zylinski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 22.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam , Kilka miesięcy temu wymysliłem sobie że kupię dom , już gotowy albo do wykończenia . Wiele godzin spędziłem na oglądaniu ogłoszeń i dzisiaj stwierdziłem ,że chyba trzeba znależć ładną działkę i zmierzyć się z problemem wybudowanioa czegoś. W związku z tym mam pytanie , może w okolicy gdzie się budujecie sa do kupienia jakaś fajne działki. Najbardziej interesują mnie miejsca trochę oddalone od trójmiasta ale też nie za daleko. Tak mniej więcej do lini Kartuzy-Egiertowo-Przywidz-Trabki Wlk. W grę wchodzą działki budowlane, siedliskowe, może nawet gospodarstwa. Dzieki z góry za jakiekolwiek info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki11 22.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Wiem gdzie są w okolicach Kielna i Dobrzewina a;eto chyba nie ten kierunek.Jak coś daj znać na priv to dam ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 22.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 dzięki , Ale tam chyba lasów nie ma !? A ja bardziej taki leśno-jeziorowy , albo leśno-stawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 dzięki , Ale tam chyba lasów nie ma !? A ja bardziej taki leśno-jeziorowy , albo leśno-stawowy Nie ! no coś Ty??? Przyjedź, obejrzyj i sam oceń - zresztą w Przodkowie byłe przedwczoraj Harpagan , a oni wybierają trudne i malownicze jednocześnie okolice. Przyjedź i oceniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 dzięki , Ale tam chyba lasów nie ma !? A ja bardziej taki leśno-jeziorowy , albo leśno-stawowy Jak to nie ma Ja w Koleczkowie mam z 4 stron las jedno jezioro w Koleczkowie, nastepne w Kielnie, Bieszkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 23.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jaki czas temu były całkiem fajne działki w Kłodawie k/Tr abek. Pan nazywa się Hipolit nr 507-192-903. Dwa lata temu miał bardzo rozsšdne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 23.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Czy ktoś z Was ma internet bez kabla? U mnie TP s.a. nie ma możliwości technicznych Liczę na Wasze rady jak zdobyć internet w tej sytuacji Hej sąsiad Ja jestem od dwóch dni posiadaczką internetu bezkabelkowego(a właściwie trochę kabelkowego). Piiiiip TePsa nie ma możliwości technicznych, droga radiowa też odpadała, w końcu mam internet z telefonu w sieci Orange połączony przez kabel do komputera albo przez Bluetooth. Działa całkiem sprawnie i w kompie stacjonarnym i laptopiku. Właściwie mogą oba kompy być podłączone jednocześnie jeśli znajdują się w promieniu ok. 100m od siebie. ps. sorki wszystkich znawców tematu za tak dyletanckie wyjaśnienie jak działa mój ineternet coś widzę że ten internet to nie łatwa sprawa, nawet Twój prosty opis mnie przeraża Kiedy wpadniesz do nas na kawe? Zapraszamy nieustająco!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 23.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Czy ktoś z Was ma internet bez kabla? U mnie TP s.a. nie ma możliwości technicznych Liczę na Wasze rady jak zdobyć internet w tej sytuacji Może najlepiej kupić na Allegro kartę PCMCIA do transmisji danych przez siec komórkową GPRS/EDGE/3G i kartę SIM jednego z dostawców do internetu prepaidową. Płacisz np. 3 gr za 100 kb danych. Albo umowa (wszystcy operatorzy chyba mają podobne ceny). Właśnie studiuję ten problem. Ale warto najpierw sprawdzić, z jaką szybkością to chodzi w miejscu zamieszkania. Czyli najlepiej przez komórkę? No cóz trzeba będzie spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts