Franciszek 23.10.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Nikt nie robił ogrodzenia z siatki , nie mam pojecia gdzie szukać ludzi do zrobienia ogrodzenia. Ja mam to samo - nikt do takiej robótki nie chce przyjść Robimy sami - tzn ja dopinguję a robi mój tata z moim małżem prywatnym. Mamy już połowę. Najgorzej, że musimy wysoki murek oporowy robić i masa betonu poszła w ziemię. Życzę powodzenia w szukaniu ekipy No więc, ja latem szukałem kogoś do 100mb płotu i nie znalazłem mimo, że ostatniej ekipie oferowałem 60 zł/mb robocizny!!!! - nie przyszli. Więc zrobiłem płot samemu, ale moi sąsiedzi właśnie kończą płot i wypytam ich o namiary na ekipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynier.mamon 23.10.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Czy ktoś mógłby mnie poratować namiarem na koparkowego do obsypania fundamentów (rejon Kiełpino Górne, Kokoszki itp.)? Wszyscy, których udało mi się znaleźć sa zajęci . Będę baaardzo wdzięczny za info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jaki czas temu były całkiem fajne działki w Kłodawie k/Tr abek. Pan nazywa się Hipolit nr 507-192-903. Dwa lata temu miał bardzo rozsšdne ceny. O, tak tam mieszka moja znajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 23.10.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Mam pytanie, jak umieścić na Forum zdjęcia. Utworzyłem album na onecie i nie wiem co dalej robić, aby pokazać Wam to co udało mi się wybudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 24.10.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 No więc, ja latem szukałem kogoś do 100mb płotu i nie znalazłem mimo, że ostatniej ekipie oferowałem 60 zł/mb robocizny!!!! - nie przyszli. Więc zrobiłem płot samemu, ale moi sąsiedzi właśnie kończą płot i wypytam ich o namiary na ekipe. no to cieszę się, że tyle mi kasy zostało w kieszeni na marne pocieszenie powiem, że za kilka lat koło się zatoczy i znowu to wykonawcy będą prosić o robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.10.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Mam pytanie, jak umieścić na Forum zdjęcia. Utworzyłem album na onecie i nie wiem co dalej robić, aby pokazać Wam to co udało mi się wybudować. Najedź kursorem na zdjęcie, wciśnij prawy przycisk myszy , skopiuj adres zdjęcia , wejdź na forum, wciśnij "img", wklej adres zdjęcia" wciśnij "img"i wyślij. Gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 24.10.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Franciszek serdeczne dzięki ja mam 25 mb płotu i 60 zł za robocizne to dla mnie duzo bo to ok 15 000, ale jak bedziesz miał jakis namiar bede wdzieczna, mam słupki i w wiekszosci bez podmurówki. POzdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 24.10.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Franciszek serdeczne dzięki ja mam 25 mb płotu i 60 zł za robocizne to dla mnie duzo bo to ok 15 000, ale jak bedziesz miał jakis namiar bede wdzieczna, mam słupki i w wiekszosci bez podmurówki. POzdrawiam Ola chyba 1 500,00 zł bo 15 000 to bym nie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 24.10.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Czy ktos zna moze namiary do biura projektowego ORANZ. Kiedys mieścili sie we Wrzeszczu ale chyba sie przeniesli bo ich stary numer nie odpowiada Bede wdzieczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 24.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 no 250 metrów razy 60 zł wychodzi jak nic 15 000. , ups mój blad napisałam 25 m płotu a mam 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.10.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 coś widzę że ten internet to nie łatwa sprawa, nawet Twój prosty opis mnie przeraża Kiedy wpadniesz do nas na kawe? Zapraszamy nieustająco!! No tak...kawa...ale ciacho będzie nowe? Franciszek, wpadnę, obiecuję, najpierw oczywiście zadzwonię i się zaanonsuję Po prostu cierpię na chroniczny brak czasu albo chroniczny najazd gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M_M 24.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Chaciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich budujący w Trójmieście i okolicach. Budujemy dom w Borkowie Łostowickim. Z racji tego ,że obecnie mieszkamy w Olsztynie i trudno było by budować systemem gospodarczym na odległość, buduje nam firma Lokum z Gdańska. Nasz dom to bliźniak "Dom w Ostróżkach" Archonu. Obecnie będzie zalewany strop nad parterem. Witam i życzę powodzenia jak tylko zorientowałam się,że pan sprzedaje cudze działki, że w umowie jest pkt mówišcy o tym, ze w przypadku rezygnacji z jego firmy płacimy, bodajże 30 000, że ma firmę od roku, to podziękowałam zdawaj relację bo jestem ciekawa jak sobie radzi z budowami a z włacicielem działki gadałe? przyznał się, że one nie sš jego? i mam nadzieję, że nie uwierzyłe że wam gmina drogę zrobi bo nam to wmawiał [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M_M 24.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Beti: szkoda, ze wójcika nie wpisalas na tš czarna listę jako architekta, bo już miałam zaliczkę wpłaconš jak doczytałam o tobie Ilosć poprawek przeszła moje wyobrażenie. Wymiękłam. w koncu papiery o pozwolenie poszły do urzędu szukam cały czas firmy do budowy - ceny z tygodnia na tydzien inne, żadnej sensownej wyceny nie idzie zrobić, bo tak skacza materiały. Możecie napisać kto buduje z firmš, a kto systemem gospodarczym?? u nas po kilku rozmowach z firmami, różnica w kosztach to nawet 80 000 Normalnie przestaje wierzyć, ze kogo znajdziemy zaczynam naprawdę nad tym systemem gospodarczym się zastanawiać. tyle, ze z moim szczęciem to pół mi ukradnš, a pół zepsujš Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anyżka 25.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witajcie, rzadko się udzielam na forum.Czy kto wie co się dzieje z panem Lademanem (polecanym tu na forumtynkarzem)?Nie odbiera telefonu od kilku dni, a byłam z nim umówiona na robotę i nie wiem co teraz: czekać, czy szukać kogo innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anyżka 25.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witajcie, rzadko się udzielam na forum. Czy kto wie co się dzieje z panem Lademanem (polecanym tu na forumtynkarzem)? Nie odbiera telefonu od kilku dni, a byłam z nim umówiona na robotę i nie wiem co teraz: czekać, czy szukać kogo innego? odezwał się Podobno ukradli mu jedna maszynę i pojechał do Niemiec kupić nową. No i zagranicą nie odbierał telefonu - wiadomo koszty duże. Od razu piszę, że OK, bo człowiek ma naprawdę dobrą opinię i nie chcę tyłów mu robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 25.10.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Beti: szkoda, ze wójcika nie wpisalas na tš czarna listę jako architekta, bo już miałam zaliczkę wpłaconš jak doczytałam o tobie Ilosć poprawek przeszła moje wyobrażenie. Wymiękłam. w koncu papiery o pozwolenie poszły do urzędu O kurcze, no to żałuję, ze tego nie zrobiłam Miałam nadzieje, ze to tylko my mielismy takiego strasznego PECHA... Licze jednak, ze Wy nie podzielicie naszego losu z problemami. I życze z calego serca powodzenia A teraz poprawie mój blad i wpisze p. Wojcika na czarna liste B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 25.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czy może ktoś wie, gdzie można kupić Silkę na sztuki? Potrzebuje ok 2 m2 Silki8 na murki przy brodziku, a skład, w którym kupuję materiały, sprzedaje całe palety - 9m2 . Ewentualnie gdyby ktoś też potrzebował niewielką ilość Silki8, moglibyśmy założyć spółkę . Czy kupiłes tą silkę, bo teraz ja poszukuję 8 (117 sztuk)? Potrzebna do obmurowa murłaty. Też chętnie bym nie kupowała więcej niż trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.10.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czy może ktoś wie, gdzie można kupić Silkę na sztuki? Potrzebuje ok 2 m2 Silki8 na murki przy brodziku, a skład, w którym kupuję materiały, sprzedaje całe palety - 9m2 . Ewentualnie gdyby ktoś też potrzebował niewielką ilość Silki8, moglibyśmy założyć spółkę . Czy kupiłes tą silkę, bo teraz ja poszukuję 8 (117 sztuk)? Potrzebna do obmurowa murłaty. Też chętnie bym nie kupowała więcej niż trzeba.Ja mam na zbyciu dwie patey silki, oddam w dobrej cenie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 25.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 gosia@ napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 25.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mam pytanie do osob u ktorych wyleweczki robil Wicki. Czy ulozenie styropianu lezy po jego czy po mojej stronie? Zapomnialem zupelnie sie o to zapytac. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts