kadar 31.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam , jesteście moją ostatnią deską ratunkową . Potrzebuje pilnie stemple dl. 3m.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzit 31.10.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 No proszę, właśnie się dowiaduję, że KrzysztofJ_76 też buduje Cyprysa i to całkiem niedaleko Gdyni. My budujemy w Mostach, ale nasz Cyprys przeszedł trochę zmian, nawet z zewnątrz. Gdzie dokładnie stoi Twój, jak znajdę czas to chętnie bym obejrzała - oczywiście jeżeli mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 31.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Eeeech,jestem zla i zrezygnowana ,moja ekipa budowlana "zaklepana " na przyszly rok wycofala sie....i zostalam na lodzie.Niestety,ucze sie poruszania w tym swiecie budowlanym.Budowlancy twierdzili ,ze jest jeszcze czas,ja nie spisalam umowy i teraz nie mam ekipy..... Moze ktos z Was moze polecic jakas sprawdzona,dobra firme,ktora w przyszlym roku bedzie wolna latem-bo wtedy planuje rorpoczac. Pomozcie!!!!! jolandka moge podac namiar na ekipe ktora mnie wlasnie buduje - bardzo polecam. Sporo mi doradzili i d.... uratowali przed wtopieniem jeszcze wiekszej kasy w przyszlosci; o innych perypetiach wole nawet nie myslec. A wiec nr tel. 602276989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 31.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Czy ktos sie orientuje/moze podpowiedziec, gdzie mozna dostac gruz, zuzel lub inne ustrojstwo na droge za niewielkie pieniadze. Zielony w temacie jestem i nawet nie wiem gdzie i o co sie pytac. Pomozcie plizzzzz bo do domu nie moge dojechac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 31.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Czy ktos sie orientuje/moze podpowiedziec, gdzie mozna dostac gruz, zuzel lub inne ustrojstwo na droge za niewielkie pieniadze. Zielony w temacie jestem i nawet nie wiem gdzie i o co sie pytac. Pomozcie plizzzzz bo do domu nie moge dojechac !!! Jadąc ul. Nowy Świat w kierunku Barniewickiej w Gdańsku Osowej jest plac gdzie sprzedają gruz, żwir itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 31.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam.Może ktoś się orientuje gdzie można kupić pożadny eko-groszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijak9 31.10.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam!! Mam do odstapienia siatkę leśną ( tymczasową ) 55 mb. Miejsce - Połchowo Informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 31.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ja mam stemple, ale 2,70. Jak by co to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 31.10.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Jadąc ul. Nowy Świat w kierunku Barniewickiej w Gdańsku Osowej jest plac gdzie sprzedają gruz, żwir itp. Dzieki. W sumie to mozemy to obgadac przy okazji, moze przy bezalkoholowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 31.10.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mam pytanie do Sliwki . gdzie zamówiłeś Cosmo , jaka cena metra kw. podoba mi się tylko niewiem gdzie ją można kupić w Trójmieście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 31.10.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Własnie minął rok od kiedy czytam i piszę na tym forum. Mam nadzieję, że gdy będzie 2 rocznica ja już będę w domku mieszkała. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 01.11.2006 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Mam pytanie do Sliwki . gdzie zamówiłeś Cosmo , jaka cena metra kw. podoba mi się tylko niewiem gdzie ją można kupić w Trójmieście ? W Makro-Bud-Dachu w Pruszczu Gdańskim. Cena 32 zł m. kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.11.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Czy ktos sie orientuje/moze podpowiedziec, gdzie mozna dostac gruz, zuzel lub inne ustrojstwo na droge za niewielkie pieniadze. Zielony w temacie jestem i nawet nie wiem gdzie i o co sie pytac. Pomozcie plizzzzz bo do domu nie moge dojechac !!! Mam ten sam problem. Już się orientowałam w temacie i najtańsza jest szlaka (żużel ). Możesz ją kupić w elektrociepłowni. W Tczewie za 1 tonę jest to cena ok. 11 zł (z załadunkiem, ale bez transportu ). Droższy jest niestety transport, bo ok 70-80 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadar 01.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Dzięki Śliwka , potrzebowałam 3m ale już udało mi się załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_slupski 01.11.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 jestesmy tu początkujący, zatem witamy sie u przedstawiamy:) Zaczynamy na wiosnę projekst z muratora c113-drobny. Okolica Lniska k.leźna. Na razie mamy problem z ekipą budowlaną. Na razie mamy tylko ofertę p. Borka - czy ktos korzystał albo slyszał cos na ten temat? Bedziemy wdzieczni za uwagi. Stan surowy otwarty z dachem (dachówka ceramiczna i oknami połaciowymi) ma nas kosztowac 126 000+ VAT. Nie mamy porównania co do innych ofert, wiec nawet nie wiem czy to drogo czy nie. Bede wdzieczny za kazda opinie pozdrawiam wszystkich Poczatkujący:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Własnie minął rok od kiedy czytam i piszę na tym forum. Mam nadzieję, że gdy będzie 2 rocznica ja już będę w domku mieszkała. Oby Napewno do tego czasu juz zamieszkasz i głownie bedziesz udzielała sie na forum o ogrodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.11.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 jestesmy tu początkujący, zatem witamy sie u przedstawiamy:) Zaczynamy na wiosnę projekst z muratora c113-drobny. Okolica Lniska k.leźna. Na razie mamy problem z ekipą budowlaną. Na razie mamy tylko ofertę p. Borka - czy ktos korzystał albo slyszał cos na ten temat? Bedziemy wdzieczni za uwagi. Stan surowy otwarty z dachem (dachówka ceramiczna i oknami połaciowymi) ma nas kosztowac 126 000+ VAT. Nie mamy porównania co do innych ofert, wiec nawet nie wiem czy to drogo czy nie. Bede wdzieczny za kazda opinie pozdrawiam wszystkich Poczatkujący:) Witajcie Mozw wrzuccie link do projektu, to łatwiej bedzie o komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_slupski 01.11.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 link do naszego drobniaka:http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=329&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 01.11.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 jestesmy tu początkujący, zatem witamy sie u przedstawiamy:) Zaczynamy na wiosnę projekst z muratora c113-drobny. Okolica Lniska k.leźna. Na razie mamy problem z ekipą budowlaną. Na razie mamy tylko ofertę p. Borka - czy ktos korzystał albo slyszał cos na ten temat? Bedziemy wdzieczni za uwagi. Stan surowy otwarty z dachem (dachówka ceramiczna i oknami połaciowymi) ma nas kosztowac 126 000+ VAT. Nie mamy porównania co do innych ofert, wiec nawet nie wiem czy to drogo czy nie. Bede wdzieczny za kazda opinie pozdrawiam wszystkich Poczatkujący:) To cena z materiałem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_slupski 01.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 jestesmy tu początkujący, zatem witamy sie u przedstawiamy:) Zaczynamy na wiosnę projekst z muratora c113-drobny. Okolica Lniska k.leźna. Na razie mamy problem z ekipą budowlaną. Na razie mamy tylko ofertę p. Borka - czy ktos korzystał albo slyszał cos na ten temat? Bedziemy wdzieczni za uwagi. Stan surowy otwarty z dachem (dachówka ceramiczna i oknami połaciowymi) ma nas kosztowac 126 000+ VAT. Nie mamy porównania co do innych ofert, wiec nawet nie wiem czy to drogo czy nie. Bede wdzieczny za kazda opinie pozdrawiam wszystkich Poczatkujący:) To cena z materiałem czy bez? Z materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts