elmer 18.11.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Juz mówie , okolice KOlbud , to podłaczenie pieca Jakiś czas temu na forum była polecana frma A-TOM z Lublewa. U nas 2 tygodnie temu zakładali ogrzewanie, rozprowadzali podłączenie wody i kanlizację. Do podłączenia został piec i rozprowadzenie gazu. TEL 691-70-11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 19.11.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Rozpoczeliśmy 10 lipca 2006 roku. Wczoraj było oblewanie z brygadą i zakończenie I etapu budowy. Podaję link gdzie można obejrzeć zdjęcia. http://foto.onet.pl/AC1XbVV+U2FXZVFgCT8EMgw8BjRVeVxqBmYNOgZiWmwBZwNhBX1SZwAgAQ== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Rozpoczeliśmy 10 lipca 2006 roku. Wczoraj było oblewanie z brygadą i zakończenie I etapu budowy. Podaję link gdzie można obejrzeć zdjęcia. http://foto.onet.pl/AC1XbVV+U2FXZVFgCT8EMgw8BjRVeVxqBmYNOgZiWmwBZwNhBX1SZwAgAQ== Super domek, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ...Co u Ansi???A u Rmmi?Moze jakies spotkanko? gosia@ na Jasieniu bez istotnych zmian. W końcu mamy studnię, ekipę, full desek na podwórku, wytyczony dom, zamówioną stal i czekamy na...Godota. W środę - jak aura nie zmieni się i milion innych powodów nie pojawi się - kopiemy wielki dół. A co Miała być wiosenna, będzie zimowa budowa....jak będzie Do środy paluchy mocno za nas proszę trzymać. Za spotkaniem jestem jak najbardziej za...może w końcu się uda A rrmi o parapetówe już myśli Zochna ujarzmiła wole jajo i ...zamilkła. Ot...budowlana proza życia...Do nastepnego odcinka A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ma byc caly czas ladna pogoda, to na pewno Wam sie uda ta zimowa budowa. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ma byc caly czas ladna pogoda, to na pewno Wam sie uda ta zimowa budowa. Trzymam kciuki Ooo dobra duszo, zeby tak bylo jak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jak sie wprowadza zdjecie do lewego okienka pod inf o mnie? Probuje ale mi nie chce wchodzic, pomozcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Jak sie wprowadza zdjecie do lewego okienka pod inf o mnie? Probuje ale mi nie chce wchodzic, pomozcie! Wrzuć na swój album, potem prawy klawisz myszki , "właściwości" i skopiuj adres wstawiając go w profil( w miejsce adresu avataru). Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 A ktory to jest adres avataru? Tu nie wiem gdzie go wpisac bo do tego miejsca ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 A ktory to jest adres avataru? Tu nie wiem gdzie go wpisac bo do tego miejsca ok Wejdź w swój profil i tam na samym dole znajduje sie ramka do wpisania adresu z awatarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dzieki bardzo, rezultaty widzicie - nasz przyszly domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dzieki bardzo, rezultaty widzicie - nasz przyszly domek Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 20.11.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 lolomana! witam serdecznie! ja również buduję po Wejherowem - chociaż buduję to chyba zbyt duże słowo (aktualnie czekam na pozwolenie ) pozdorowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 20.11.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ile dawalicie za wylewki - robocizna z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 20.11.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ile dawali�cie za wylewki - robocizna z materiałem. zdaje się że 24 za m2 (robocizna+materiał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 21.11.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ile dawali�cie za wylewki - robocizna z materiałem. zdaje się że 24 za m2 (robocizna+materiał) Tyle samo, robocizna + materiał (w grudniu zeszłego roku), materiał to cement i piasek (bez foli i układania styropianu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Juz mówie , okolice KOlbud , to podłaczenie pieca Jakiś czas temu na forum była polecana frma A-TOM z Lublewa. U nas 2 tygodnie temu zakładali ogrzewanie, rozprowadzali podłączenie wody i kanlizację. Do podłączenia został piec i rozprowadzenie gazu. TEL 691-70-11. z Atomem jest problem trochę obecnie, co prawda u nas robili i z całości współpracy suma sumarum jestem bardzo zadowolony (przy czym to było w zeszłym roku i na początku tego), ale robili też u sąsiada niedawno (różne rzeczy) i niestety w związku z nawałem zleceń, których Ania podobno nabrała nie wyrabiają się i mają też problemy z dostawami materiałów, etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Drazkiewicz 21.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 4/ rekuperator - zadowolony? - TAK kogos interesuje, niech pyta to odpisze (niestety moze dopiero npoparu dniach) POZDRAWIAM FORUMOWICZOW Witam. Jestes pan, Panie Andrzeju jednym z niewielu forumowiczow z okolic 3miasta, przyznajacych sie do rekuperatora i ciesze sie, ze sie sprawdza. Coprawda ja jeszcze jestem gleboko w lesie z budowa, a wlasciwie dopiero wybieram projekt to juz wybiegam w przyszlosc i kombinuje tak, aby bylo lepiej. Czyli taniej myslac np. o ogrzewaniu, a wlasciwie zmniejszeniu strat na nim. Na poczatku pare podstawowych pytan: -ile masz metrow, -jaki zamontowales reku, -sam wszystko robiles czy przez firme, -czy w projekcie domu miales uwzgledniony reku, -jak z poziomem halasu powietrza in/out, -gdzie umiesciles czerpnie/wyrzutnie iczy powietrze bierzesz z zewnatrz czy np. z GWC. Na tym na razie poprzestane choc nowe pytania wciaz sie nasuwaja. Wdzieczny bede za pare rad i podpowiedzi i mysle, ze nie raz jeszcze zwroce sie o pomoc. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 21.11.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 co do A-Tomu potwierdzam, że są zawaleni - ale jak tak się rozwijają to powinni pracowników więcej zatrudnić a tu odbiera telefon dziewczyna z informacją że p.Ania jest rozrywana i nie może dać odpowiedzi - też mi cenna informacja teraz to się naprawdę cieszę, że "najgrubsze" budowanie mam za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 co do A-Tomu potwierdzam, że są zawaleni - ale jak tak się rozwijają to powinni pracowników więcej zatrudnić a tu odbiera telefon dziewczyna z informacją że p.Ania jest rozrywana i nie może dać odpowiedzi - też mi cenna informacja teraz to się naprawdę cieszę, że "najgrubsze" budowanie mam za sobą dokładnie, klasyczny przykład braku delegacji odpowiedzialności niemniej, dzięki nim sporo oszczędziliśmy, ale to jeszcze inne czasy były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts