mirek_gdynia 06.12.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 JAROSA - gdzie budujesz w Bojanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.12.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 EEEJ JAROS kaskę, to chyba jak wszyscy mam w jakiś tam sposób ograniczoną a o 5 tys. napisałam bo znajomi 3x zmieniali partackich wykonawców a co za tym idzie 3x płacili za to samo i do tego należy dodać stracony czas (o nerwach nawet nie wspomnę) masz rację i mnie i Tobie i wszystkim tu obecnym trzeba życzyć powodzenia ! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.12.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Szanowni budowniczy z Pomorskiego Doradźcie w którym rejonie Waszej pięknej ziemii warto kupić grunt coby osiąśc za parę lat . Myśli moje bujają się gdzieś od Wejherowa do Pruszcza Gdańskiego czyli ten kawałek 3miasta. Lubię rybki więc ładna okolica mile wskazana Zobacz Gościcino i Bolszewo (droższe) za Wejherowem - bardzo dobry dojazd dwupasmową 6-ką i kolejką zarówno SKM jak i PKP, że nie wspomnę o MZK. Drugi rejon to np Nowy Dwór Wejherowski, Zbychowo - do Rumii ok 5-10km, a stamtąd do Trójmiasta rzut beretem.A ceny jeszcze niezłe, no i jeziorka, że nie wspomne o pieknych widokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JBDK 06.12.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 tu mial sie znalezc ten post ponawiam pytanie ktos buduje w przejazdowie lub postawil a byloby jeszcze lepiej jak by to byl wm22a z muratora bo zamierzam go nabyc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 06.12.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Polecam Lesniewo do Wejherowa 8 km,do Pucka tyle samo,Gdynia Centrum jakies 30-35 km.PKS do Weja i Pucka co chwile(sprawdzilem to jako pierwsze przed kupnem dzialki), dzialki chodza jakies 15 zl m.kw.,no teraz podeszly do 20 zl,ale idzie sie dogadac.okoilica ladna,jeziorka w poblizu,dobry start na polwysep w sezonie.pozdrawiam aha jest poczta,osrodek zdrowia,szkola podstawowa i duzy supermarket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 06.12.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Chyba rzeczywiście nawał pracy powoduje, że niektóre firmy obniżają swoje loty... " Nie polecam nikomu usług AmerPol'u P. Proponuję od razu wpisz go na CZARNĄ LISTĘ. Trafiła tam m.in. firma Dragon. Jak zaczęli mnie nachalnie nachodzić ich przedstawiciele wiedziałem, że od nich jaknajdalej!!! Jedyny sposób na partaczy - ostra selekcja. I niech jadą do Irlandii, albo jeszcze dalej - i bilet tylko w jedną stronę!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa6 06.12.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Może Wiecie coś o firmie p.Jezego Kleina z Szemudu?Jakieś opinie?dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.12.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 gosia@ - donosze ze u nas ekpia od wiora sie spisuje dziekuje za namiar bardzo - sprawnie to idzie i bardzo sie nam efekt podoba. Czy Ty impregnowalas dach ppoz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Gdynia 07.12.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Mam pytanie odnosnie GEODETY- czy to prawda ze teraz kazdy geodeta bierze tyle samo pieniedzy? Jeśli macie jakieś namiary na sprawdzonych geodetów proszę piszcie.. Jeżeli jpytanie jest jeszcze aktualne to mogę polecić geodetę pana Tomasza Wronowskiego 0 603 944 960. Z tego co wiem to ma sporo zleceń ale jest solidny i warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Gdynia 07.12.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Ech, oby było OK z pogodą. Gdzie podglądasz długoterminowe prognozy? Prognozy do miesiąca wprzód proponuję sprawdzać na http://www.weather.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.12.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Polecam Lesniewo do Wejherowa 8 km,do Pucka tyle samo,Gdynia Centrum jakies 30-35 km.PKS do Weja i Pucka co chwile(sprawdzilem to jako pierwsze przed kupnem dzialki), dzialki chodza jakies 15 zl m.kw.,no teraz podeszly do 20 zl,ale idzie sie dogadac.okoilica ladna,jeziorka w poblizu,dobry start na polwysep w sezonie.pozdrawiam aha jest poczta,osrodek zdrowia,szkola podstawowa i duzy supermarket Uwaga z Leśniewem - nie wiem czy jeszcze , ale niedawno był tam zablokowany plan zagospodarowania terenu i nie wydawali żadnych pozwoleń na budowę. Może się zmieniło, bo teren naprawdę ładny. Sumarycznie trzeba pamiętac że kupując działeczkę na wiejskim terenie powinniście zadbać od razu o terenowe autko, żeby nie zdziwic się zimą i wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 07.12.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Mam prośbę - możecie polecić kogoś do zaprojektowania przyłącza prądu? Ile taki projekt może kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus 07.12.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Tak mysle o wyborze miejsca na dzialke, a moze Koleczkowo, Dobrzewino?Sa jacys mieszkancy i moga podzielic sie wrazeniami z zamieszkania i gdzie szukac? Dzieki,rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 07.12.2006 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Tak mysle o wyborze miejsca na dzialke, a moze Koleczkowo, Dobrzewino? Sa jacys mieszkancy i moga podzielic sie wrazeniami z zamieszkania i gdzie szukac? Dzieki, rafus Ja zaczynam się coraz bardziej przemieszczać na wschód w stronę Żukowa znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 08.12.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Mam prośbę - możecie polecić kogoś do zaprojektowania przyłącza prądu? Ile taki projekt może kosztować? Czy możesz sprecyzować pytanie. Wydaje mi się, że projket przyłącza wykonuje podmot, w ramach zawartej umowy z z.e. o podłaczenie do sieci, wybrany w drodze przetargu przez zakład energetyczny /przynajmniej u mnie tak było/. Chyba, że chodzi Ci o doprowadzenie prądu od skrzynki do budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 08.12.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam. Zycze wszystkich ,,budowlanej'' pogody. Mam pytanie: czy ktos z Grupy buduje lub ma zamiar budowac APS 119 z archi-projektu - http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Porozmawialbym o tej chalupce i o wszystkich rzeczach zwiazanych z ta pracownia. Pozdrawiam Tak się składa, że jestem w trakcie budowy tego projektu.Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Drazkiewicz 09.12.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam. Zycze wszystkich ,,budowlanej'' pogody. Mam pytanie: czy ktos z Grupy buduje lub ma zamiar budowac APS 119 z archi-projektu - http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Porozmawialbym o tej chalupce i o wszystkich rzeczach zwiazanych z ta pracownia. Pozdrawiam Tak się składa, że jestem w trakcie budowy tego projektu. Pozdrawiam i życzę powodzenia Witam. Dolaczam sie do zyczen pogodowych. Super, ze jest jeszcze ktos kto buduje aps 119. Nie jestem sam. Pogadamy na priv. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 09.12.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 W Leśniewie planu nie ma,ale wydaja warunki,ja wlasnie takowe otrzymałem.Co do auta terenowego,to zalezy gdzie,ale faktycznie w niektorych miejscach na pewno by sie przydalo.Sluchajcie pytanie z innej beczki gdzie w okolicach trojmiasta mozna kupic brykiet drzewny albo pellet.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Drazkiewicz 09.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 W Leśniewie planu nie ma,ale wydaja warunki,ja wlasnie takowe otrzymałem. Co do auta terenowego,to zalezy gdzie,ale faktycznie w niektorych miejscach na pewno by sie przydalo. Sluchajcie pytanie z innej beczki gdzie w okolicach trojmiasta mozna kupic brykiet drzewny albo pellet.pozdrawiam Witam. Ponizej namiary tylko na 2 firmy z Polskich Ksiazek Telefonicznych. Moze sie przydadza. pzdr. Wega SC. Eksport, import. Demski A.W. 83-010 (p-ta Straszyn) Rotmanka, 0 58 682 10 52 A-Z. Sp. z o.o. Skład opałowy 80-867 Gdańsk, 0 58 343 63 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.12.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts