Mały 09.12.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 W Leśniewie planu nie ma,ale wydaja warunki,ja wlasnie takowe otrzymałem. Co do auta terenowego,to zalezy gdzie,ale faktycznie w niektorych miejscach na pewno by sie przydalo. Sluchajcie pytanie z innej beczki gdzie w okolicach trojmiasta mozna kupic brykiet drzewny albo pellet.pozdrawiam Pellets oraz pestki wiśni - Tomek tel. 0695-464-242 Brykiet drzewny - tartak Dąb - Bolszewo ul. Polna 058 672 49 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ijoskowski 09.12.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 tylko ototmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ijoskowski 09.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Przyjeme ziemie z wykopów , otomin. Tel. 601347042 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus 10.12.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 tylko ototmin Mozesz rozwinac swoja mysl? Brak cytatu wiec trudno zgadnac czy polecasz miejsce jako takie czy drewno kominkowe rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.12.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 A ja polecam Kowale. To 7-8 km od centrum Gdańska. Wieś, a jednak bardzo blisko miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 10.12.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 A ja polecam Kowale. To 7-8 km od centrum Gdańska. Wieś, a jednak bardzo blisko miasta. Bardzo fajne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 10.12.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Czy ktoś może polecić solidna ekipę do ocieplenia poddasza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 10.12.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Witam . Tadzik07 jak tam postępuje montowanie okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 11.12.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Mam prośbę - możecie polecić kogoś do zaprojektowania przyłącza prądu? Ile taki projekt może kosztować? Czy możesz sprecyzować pytanie. Wydaje mi się, że projket przyłącza wykonuje podmot, w ramach zawartej umowy z z.e. o podłaczenie do sieci, wybrany w drodze przetargu przez zakład energetyczny /przynajmniej u mnie tak było/. Chyba, że chodzi Ci o doprowadzenie prądu od skrzynki do budynku. Chodzi zdecydowanie o doprowadzenie prądu od skrzynki do budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 11.12.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Potrzebuję namiarów na jakiegoś KIEROWNIKA BUDOWY, najlepiej okolice RUMI!!Może ktoś z was sie w okolicy buduje i już ma kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.12.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Potrzebuję namiarów na jakiegoś KIEROWNIKA BUDOWY, najlepiej okolice RUMI!! Może ktoś z was sie w okolicy buduje i już ma kierownika budowy. sprawdzona, solidna, terminowa: Helena Szczepankowska, Reda ul. Spokojna tel. gdzieś mi wywiało, ale jest w książce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JBDK 11.12.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 witam poszukuje w miare taniego geodete co by mi zrobil mapke do celow projektowych oraz projektanta do adaptacji moze ma ktos jakies namiary byl bym wdziecznypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.12.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 do adaptacji Helena Szczepankowska j.w. (jestem bardzo zadowolona) mapa do celów projektowych 400 zł (Wejherowo, przy UG oś. Przyjaźni) czekałam zaledwie 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.12.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ale te odległości.. jesteś z innego rejonu - sorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Gdynia 11.12.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 witam poszukuje w miare taniego geodete co by mi zrobil mapke do celow projektowych oraz projektanta do adaptacji moze ma ktos jakies namiary byl bym wdzieczny pozdrawiam Myślę, że nie najtańszy ale bardzo solidny - geodeta Tomasz Wronowski 0 603 944 960. Architekta, który robił mi adaptację nie polecę nawet wrogowi bo mógłby mu wyjść dom na sąsiedniej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 11.12.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 geodeta Tomasz Wronowski 0 603 944 960 a z jakiej miejscowości jest ten geodeta? CAEN dzięki za info w sprawie kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 11.12.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 gosia@ - donosze ze u nas ekpia od wiora sie spisuje dziekuje za namiar bardzo - sprawnie to idzie i bardzo sie nam efekt podoba. Czy Ty impregnowalas dach ppoz ?Ciesze sie bardzo.Pozdrów ode mnie. Nie, nie impregnowałam, podobnonie ma sensu. ja mam juz ładny grafitowy. Wpadnij, to zobaczysz, co ze spotkaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 11.12.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Tak mysle o wyborze miejsca na dzialke, a moze Koleczkowo, Dobrzewino? Sa jacys mieszkancy i moga podzielic sie wrazeniami z zamieszkania i gdzie szukac? Dzieki, rafusSa,z Koleczkowa ja i Zochna, ale Zochna przywdziała juz czerwony nos, tak ze nie wiem czy sie dogadasz Z mieszkania w Koleczkowie jestem bardzo, bardzo zadowolona i nie zamieniłabym tego miejsca na zadne inne. Jak masz jakies konkretne pytania, to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 11.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam Sluchajcie mysle sobie ze warto by kuz zrobic jakies zakupy,bo jak ceny ida do gory,to kupie teraz,a skald mi przechowa.no i tak wlasnie myslac,to co byscie mi radzili,tzn. gdzie (w jakich hurtowniach sprawdzonych przez Was),moja budowa bedzie w okolicach wejherowa,a dokladnie Lesniewo. Mysle o tym aby kupic bloczki betonowe,pustaki BK(te to wezme na pewno w Prefabecie)moze stal,co doradzacie,co odradzacie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 11.12.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam . Tadzik07 jak tam postępuje montowanie okien? Okna są SUPER!!! Wziąłem Avante, PCV, na profilu 5-komorowym, z szybami wzmocnionymi i zawiasami antywłamaniowymi. Do tego drzwi Gerda i brama garażowa typu "Wiśniowski". Firmę polecilo mi kilku Forumowiczów. Jak do tej pory jestem BARDZO ZADOWOLONY. Na początku miałem wątpliwości, ale żona się uparła, że chce takie i koniec. Teraz bardzo cieszę się z dobrego wyboru!!! Montaż FACHOWY - bez żadnych zastrzeżeń. Muszę powiedzieć, że w kwestii montażu miałem pewne doświadczenie, wiedziałem co można "skopać" i na co trzeba patrzeć. Gdyby inne ekipy tak pracowały, budowa byłaby przyjemnością i możnaby spać spokojnie. Mogę powiedzieć tylko tyle: objeżdżanie innych "okniarzy" i zbieranie wycen było dla mnie stratą czasu. Została mi do zamontowania tylko brama garażowa - montują ją we środę. Mam nadzieję, że spiszą się dobrze, tak jak z montażem okien i drzwi. Jak skończą wystawię im na FORUM szczegółowe referencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts