iwonaszczytno 07.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Czy miał ktoś do czynienia z dekarzami panami KŁus 603-832-776 ? czy jesteście zadowoleni z ich pracy ? czy są przystępni cenowo ? za wszelkie opinię będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 07.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 rafus napisał: Ten gosciu od zacytowanej stronki to juz jakies 2 miesiace temu nie mial nic w Niestepowie, a w Lapinie nie chcial sprzedawac bo mial sie dogadac z developerem i pewnie sie dogadal bo watpie zeby tak od razu wszystkie z Lapina sprzedal. Ja ogladalem te dzialki w Lapinie, to sie nawet samochodem nie dalo wjechal bo bajorko poza tym teren tak pofalowany ze 2/3 dzialek w dole wiec slabo z budowa. pozdrawiam, rafus W Niestępowie wiem że nic nie miał, ale myślałem o tych działkach w Łapinie, widzisz każda zmora ma swojego amatora mi się tam nie podobało więc zrezygnowałem a tym deweloperem jest jego kolega tak dla informacji i no cóż każdy chce sobie zarobić łatwy szmal W Tokarach na bank coś znajdziesz, proponuję udać się do gminy w Przodkowie - dostaniesz listę z telefonami do właścicieli za ładne oczka hihihi ja takową dostałem, ten gościu od którego ja kupuję aktualnie nie ma już wolnych, ale będzie dzielił pewnie cosik na wiosnę. Napisz to dam Ci telefony z mojej listy. Co do Banina to tez tam chciałem kupować na jesieni ale za ciasno się robi, z resztą tak podbijali cenę w końcu że wyszło ponad 100 zł za metr a nawet do 160 żądali, Trasą się nie przejmuję bo w koło jest las, a potem jeziorko więc odległość od trasy będzie spoko Jeśli chcesz to wyślę Ci foto działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 07.01.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 gosia@, a może Ty znasz dobrą ekipę do ocieplenia poddasza i kartongipsów????Znałam U mnie robil krzysiu Hintz i byłam bardzo, bardzo zadowolona, al eteraz kompletnie nie mam pojecia co z Nim. Kola chyba ostatnia miała z Nim doczynienia. Zapytaj ja. Namiary znajdziesz na białej liscie Raczej miałam mieć, ale olał mnie kompletnie, nie odbierał moich telefonów i nie tylko moich, innych forumowiczów również. Nie mam pojęcia co się z nim dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus 07.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 rafus napisał: Ten gosciu od zacytowanej stronki to juz jakies 2 miesiace temu nie mial nic w Niestepowie, a w Lapinie nie chcial sprzedawac bo mial sie dogadac z developerem i pewnie sie dogadal bo watpie zeby tak od razu wszystkie z Lapina sprzedal. Ja ogladalem te dzialki w Lapinie, to sie nawet samochodem nie dalo wjechal bo bajorko poza tym teren tak pofalowany ze 2/3 dzialek w dole wiec slabo z budowa. pozdrawiam, rafus W Niestępowie wiem że nic nie miał, ale myślałem o tych działkach w Łapinie, widzisz każda zmora ma swojego amatora mi się tam nie podobało więc zrezygnowałem a tym deweloperem jest jego kolega tak dla informacji i no cóż każdy chce sobie zarobić łatwy szmal W Tokarach na bank coś znajdziesz, proponuję udać się do gminy w Przodkowie - dostaniesz listę z telefonami do właścicieli za ładne oczka hihihi ja takową dostałem, ten gościu od którego ja kupuję aktualnie nie ma już wolnych, ale będzie dzielił pewnie cosik na wiosnę. Napisz to dam Ci telefony z mojej listy. Co do Banina to tez tam chciałem kupować na jesieni ale za ciasno się robi, z resztą tak podbijali cenę w końcu że wyszło ponad 100 zł za metr a nawet do 160 żądali, Trasą się nie przejmuję bo w koło jest las, a potem jeziorko więc odległość od trasy będzie spoko Jeśli chcesz to wyślę Ci foto działeczki Bardzo chce:) Prosze podeslij mi te zdjecia dzialeczki, moze byc na priva Jak mozesz to rowniez te namiary na dzialki, ceny jakie tam sa (ile ty zaplaciles?). Oczywiscie na priva. A do Urzedu Gminy sie udam, czemu nie. Orientowales sie jak stamtad komunikacja do naszego miasta? Z Banina to jest jakis gdanski MPK a stamtad to pewnie tylko samochod. wielie dzieki, pozdrawiam i czekam na info, rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.01.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 gosia@, a może Ty znasz dobrą ekipę do ocieplenia poddasza i kartongipsów????Znałam U mnie robil krzysiu Hintz i byłam bardzo, bardzo zadowolona, al eteraz kompletnie nie mam pojecia co z Nim. Kola chyba ostatnia miała z Nim doczynienia. Zapytaj ja. Namiary znajdziesz na białej liscie Raczej miałam mieć, ale olał mnie kompletnie, nie odbierał moich telefonów i nie tylko moich, innych forumowiczów również. Nie mam pojęcia co się z nim dzieje.No, własnie, u nas wpadł na jeden dzien dokonczył elewacje i 1000 sobie zazyczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Limonka 08.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam, Bardzo przepraszam, że zaśmiecam watek, ale na mój post w innym dziale nikt nie odpowiedział, jakbym niewidzialna była Szukam kogos do ocieplenia poddasza i położenia płyt kart-gips w Trójmieście, będę robiła też sufity podwieszane. Nie chciałabym sie naciąć, bo mnie z reguły wszyscy budowlańcy w jajo robią Może znacie kogoś solidnego? Pozdrawiam serdecznie Limonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 08.01.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Mam pytanko do tych co juz mieszkaja ale..... nie tylko Jaka firme zatrudniliscie do ochrony domu??? za ile??? i czy wogole jest to warte świeczki??? Dzieki za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 08.01.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam Dzisiaj rozmawialem z budowlancem spod Kartuz.Cena za pobudowanie naszego domku to 40 tys. plus 20 %,czyli jakies 45-48 tysiecy(bo o tyle musi podniesc ceny w tym roku zeby mu ludzie nie uciekli).W tej cenie mamy fundamenty(bez kopania,to albo dodatkowo,albo we wlasnym zakresie),sciany parteru,strop,sciany poddasza,wiezba,deski plus jednokrotnie papa.aha,ale i tak nie wezmie roboty w 2007. http://www.mgprojekt.com.pl/domki/pierwszy3/index.php Co o tym myslicie?? pozdrawiam Jak dla mnie to strasznie duzo!!! No chyba ze jest super biber to moze i warto przeplacac Za moj dom prawie 200 m2, dach trudny dostalam cenę za stan surowy 27 tys.( cena bez law ) Jutro jade podpisac umowe. Roboty zaczyna marzec 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 08.01.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam, Bardzo przepraszam, że zaśmiecam watek, ale na mój post w innym dziale nikt nie odpowiedział, jakbym niewidzialna była Szukam kogos do ocieplenia poddasza i położenia płyt kart-gips w Trójmieście, będę robiła też sufity podwieszane. Nie chciałabym sie naciąć, bo mnie z reguły wszyscy budowlańcy w jajo robią Może znacie kogoś solidnego? Pozdrawiam serdecznie Limonka Na forum byl polecany Pan Krzysztof Hinz ( namiary na Bialej Liscie wykonawców ) tylko ze podobno ciezko go ostatnio zlapac. Nie mnie jednak sprobowac nie zaszkodzi Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 08.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Mam jeszcze jedno pytanko Kierownik budowy pooleca nam dekarza Pana Pipke z Banina Czy moze ktos o nim cos slyszal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 08.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ufff, moja chatka już przykryta dachem na zimę. Dlatego mam na zbyciu piękny barak dla budowlańców i do przechowywania gratów/materiałów budowlanych. Do odbioru z Kiełpina Górnego w Gdańsku. Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcie na maila. Ja wlasnie poszukuje takiego czegos , dawaj zdjecia na maila. [email protected]. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam, Bardzo przepraszam, że zaśmiecam watek, ale na mój post w innym dziale nikt nie odpowiedział, jakbym niewidzialna była Szukam kogos do ocieplenia poddasza i położenia płyt kart-gips w Trójmieście, będę robiła też sufity podwieszane. Nie chciałabym sie naciąć, bo mnie z reguły wszyscy budowlańcy w jajo robią Może znacie kogoś solidnego? Pozdrawiam serdecznie Limonka Na forum byl polecany Pan Krzysztof Hinz ( namiary na Bialej Liscie wykonawców ) tylko ze podobno ciezko go ostatnio zlapac. Nie mnie jednak sprobowac nie zaszkodzi Powodzenia Zanim Limonko zajrzysz na białą listę w poszukiwaniu p. Hinza, rzuc okiem sześć postów wyżej (z cenami i dotrzymywaniem terminów zdaje się być ostatnio kiepsko u tego Pana) Zgubny skutek nadmiernej reklamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skamarka 08.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 witam wszystkich jeszcze raz! Ponowię moje pyanie bo jakoś prawie pozostało bez echa... Kupiliśmy działeczkę w Lublewie. Kipeski jest tam grunt nośny (piasek gliniasty na 1,5 m, a ponizej torfy) szukam więc dobrej (solidnej i taniej ) ekipy budowlanej, która potrafiłaby sprostać wyzwaniu. czy możecie kogoś polecić ? Bardzo czekam na pomoc... Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skamarka 08.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 witam wszystkich jeszcze raz! Ponowię moje pyanie bo jakoś prawie pozostało bez echa... Kupiliśmy działeczkę w Lublewie. Kipeski jest tam grunt nośny (piasek gliniasty na 1,5 m, a ponizej torfy) szukam więc dobrej (solidnej i taniej ) ekipy budowlanej, która potrafiłaby sprostać wyzwaniu. czy możecie kogoś polecić ? Bardzo czekam na pomoc... Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Mam pytanko do tych co juz mieszkaja ale..... nie tylko Jaka firme zatrudniliscie do ochrony domu??? za ile??? i czy wogole jest to warte świeczki??? Dzieki za wszelkie informacje Warte, my mamy firme Boss. Koszty stosunkowo niewielkie,a reaguj bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.01.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zanim Limonko zajrzysz na białą listę w poszukiwaniu p. Hinza, rzuc okiem sześć postów wyżej (z cenami i dotrzymywaniem terminów zdaje się być ostatnio kiepsko u tego Pana) Zgubny skutek nadmiernej reklamy na forum Bardziej kwestia tego ze mu ludzie powyjezdzali i nnie ma kto pracowac Nabrał duzo roboty i przestał sie wyrabiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Limonka 09.01.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Przeczytałam wątki o Panu Hinzu, ale pomyślałam sobie, że ten Pan musi mieć nadmiar pracy, mam nadzieję, że jest jeszcze w Trójmieście fachowiec,któremu można byłoby zaufać czyżbyście z innymi mieli same złe doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.01.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Limonko - wydaje mi się, że CMYK w swoim dzienniku polecał swojego fachowca - spróbuj poszukać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ile płaciliście dekarzowi za metr położenia blachodachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka68 09.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam Dzisiaj rozmawialem z budowlancem spod Kartuz.Cena za pobudowanie naszego domku to 40 tys. plus 20 %,czyli jakies 45-48 tysiecy(bo o tyle musi podniesc ceny w tym roku zeby mu ludzie nie uciekli).W tej cenie mamy fundamenty(bez kopania,to albo dodatkowo,albo we wlasnym zakresie),sciany parteru,strop,sciany poddasza,wiezba,deski plus jednokrotnie papa.aha,ale i tak nie wezmie roboty w 2007. http://www.mgprojekt.com.pl/domki/pierwszy3/index.php Co o tym myslicie?? pozdrawiam Jak dla mnie to strasznie duzo!!! No chyba ze jest super biber to moze i warto przeplacac Za moj dom prawie 200 m2, dach trudny dostalam cenę za stan surowy 27 tys.( cena bez law ) Jutro jade podpisac umowe. Roboty zaczyna marzec 2007. Witam, a ile beda u Ciebie na budowie może się sprawdzą to chętnie z nimi pogadam o kosztach budowy mojego budynku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts