Tomasz Drazkiewicz 11.01.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie. Kochani, chciałbym się skontaktowac z kims kto już ma wentylacje mechaniczna. Może jeszcze do tego solary z kondensatem i podlogowka. Jednak najważniejszy jest dla mnie reku. Po przeczytaniu setki postow już jestem zakręcony na jego temat. Tym bardziej, ze reku widziałem tylko w sklepach, a nie w domach inwestorow. Jak to wszystko hula tym bardziej, ze czasami laczy się reku z gwc. Przejrzalem biala i czarna liste 3miasto i nic niestety nie znalazłem. Chce pogadac, popisac, może być mail, priv, telefon, obojętnie.Jestem dopiero na etapie papierologii, ale już kombinuje jak postawic energooszczedna chalupke. Czytam, sonduje, ale chciałbym porozmawiac z kims kto już ten caly system posiada, kto na żywym organizmie doświadczył już jego zalet i wad.Plizzzz. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomek z Lublewa 11.01.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 może dodam jeszcze, że chodzi o okolice Wejherowa - nie wiem co się dzieje, miałam kilka kontaktów i wszystkie kopareczki zajęte.. ciepła pogoda, wszyscy kopią, ot i cała tajemnica Witam oto namiary do Pana Zbigniewa, może coś pomoże 508-137-240 A tak na marginesie to my tez startujemy z budową w tym roku wszystkie posty przeczytane, mamy nadzieję na pomoc pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.01.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam oto namiary do Pana Zbigniewa, może coś pomoże 508-137-240 A tak na marginesie to my tez startujemy z budową w tym roku wszystkie posty przeczytane, mamy nadzieję na pomoc pozdrawiam Ania witajcie w grupie.. dziękuję pana koparkowego już sobie zorganizowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomek z Lublewa 11.01.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Budujemy domek z ytongabardzo proszę o pomoc i o namiar do dobrej ekipypewnie to dopiero początek moich pytań, więc proszę o cierpliwość pozdawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 11.01.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Śliwka napisała: Niczego sobie ten projekt. Dla mnie ok. też szukałam o takiej powierzchni i koniecznie z pokojem na dole. Nie robiłabym na pewno balkonu i drzwi w pom. gosp. zrobiłabym raczej od ogrodu. Na poddaszu przy schodach można zrobić garderobę ogólnodostępną. Fajny jest i dach prosty, możesz brać. Dzięki za komentarz, też myślałem o tym balkonie - będzie taniej jest jeszcze jedna rzecz którą bym uprościł, ale nie wiem jak to będzie wyglądało, mianowicie chodzi o ten "daszek" nad drzwiami wejściowymi (może ktoś mi powie jak to się końkretnie nazywa?? ) Pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skamarka 11.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam wszystkich, mam pytanie, ile zapłaciliście za adaptację projektu i zagospodarowania terenu? czy cena 1500 zł za adaptację projektu, projekt zagospodarowania terenu i projekt fundamenów domu (mamy trudne podłoże) jest dobrą ceną ? pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 11.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam, skomentujecie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=90023???? jakoś tak nic się nie dzieję. Pozdrawiam MajsterKlepka Mnie tez sie podoba a balkon...ja bym zostawila..lubie rano przeciagnac sie na balkoniku..oczywiscie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUSZKA 11.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam wszystkich, mam pytanie, ile zapłaciliście za adaptację projektu i zagospodarowania terenu? czy cena 1500 zł za adaptację projektu, projekt zagospodarowania terenu i projekt fundamenów domu (mamy trudne podłoże) jest dobrą ceną ? pozdrawiam Magda Mam podobny problem, poszukuję architekta z okolic Trójmiasta solidnego no i oczywiście niedrogiego, który zająłby się adaptacją projektu gotowego, zaprojektował szambo. Poszukuję też kierownika budowy (dom z bala). Pozdrawiam wszystkich, liczę jak zwykle na Waszą pomoc. Przyszła mieszkanka Koleczkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod fikusem 11.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Poszukuję kogoś do wyrownania terenu w okol domu, z mala koparka (przed domem jest kostka i taka duza maszyna nie ma narazie mozliwosci wjechania) 1000m dzialki musze przygotowac pod trawke;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 11.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 MiA & Wojtek napisał(a): Mnie tez sie podoba a balkon...ja bym zostawila..lubie rano przeciagnac sie na balkoniku..oczywiscie latem Dzięks hmm...balkonik i przeciąganie się rano... a może lepiej, dostawić wiatę obok garażu i nad wiata zrobić taki ala tarasik?? co o tym sądzicie?? taras byłby większy niż balkon i można ustawić sobie taki fajowy fotel z poduchami hihi Pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ...a może lepiej, dostawić wiatę obok garażu i nad wiata zrobić taki ala tarasik?? co o tym sądzicie?? taras byłby większy niż balkon i można ustawić sobie taki fajowy fotel z poduchami hihi Pozdrawiam MajsterKlepka Podobno z takimi tarasami są problemy i szybko niszczeją... Nie pamietam dokładnie o co chodziło, ale czytałam o czyms takim na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 12.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Podobno z takimi tarasami są problemy i szybko niszczeją... Nie pamietam dokładnie o co chodziło, ale czytałam o czyms takim na forum Dzięki, to fakt, ale będę kombinował, jak już zrobię to się pochwalę i wypijemy na tymże tarasie kawkę, a na dzień dzisiejszy to tylko plany...niestety pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Podobno z takimi tarasami są problemy i szybko niszczeją... Nie pamietam dokładnie o co chodziło, ale czytałam o czyms takim na forum Dzięki, to fakt, ale będę kombinował, jak już zrobię to się pochwalę i wypijemy na tymże tarasie kawkę, a na dzień dzisiejszy to tylko plany...niestety pozdrawiam MajsterKlepka Ale plany są po to aby je realizowac I z pewnościa je zrealizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 12.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Ale plany są po to aby je realizowac I z pewnościa je zrealizujesz Dzięki za słowa otuchy jak na razie mam problemik z kredytem Budujecie z kredytu czy z oszczędności??jeśli mogę spytać oczywiście Pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Ale plany są po to aby je realizowac I z pewnościa je zrealizujesz Dzięki za słowa otuchy jak na razie mam problemik z kredytem Budujecie z kredytu czy z oszczędności??jeśli mogę spytać oczywiście Pozdrawiam MajsterKlepka Kredyt niestety A gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 12.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 TAKI TARAS NAJCZĘŚCIEJ PRZECIEKA ...a może lepiej, dostawić wiatę obok garażu i nad wiata zrobić taki ala tarasik?? co o tym sądzicie?? taras byłby większy niż balkon i można ustawić sobie taki fajowy fotel z poduchami hihi Pozdrawiam MajsterKlepka Podobno z takimi tarasami są problemy i szybko niszczeją... Nie pamietam dokładnie o co chodziło, ale czytałam o czyms takim na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 12.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Krzysiu buduje swój dom to ma pełne ręce roboty gosia@, a może ty znasz dobrą ekipę do ocieplenia poddasza i kartongipsów????znałam u mnie robil krzysiu hintz i byłam bardzo, bardzo zadowolona, al eteraz kompletnie nie mam pojecia co z nim. Kola chyba ostatnia miała z nim doczynienia. Zapytaj ja. Namiary znajdziesz na białej liscie raczej miałam mieć, ale olał mnie kompletnie, nie odbierał moich telefonów i nie tylko moich, innych forumowiczów również. Nie mam pojęcia co się z nim dzieje.no, własnie, u nas wpadł na jeden dzien dokonczył elewacje i 1000 sobie zazyczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 12.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Kredyt niestety A gdzie się budujesz? Budowy jeszcze nie zacząłem jestem na etapie działki - Tokary, niedaleko VivaLaVida czyli Ani, a kiedy rozpocznę to zależy właśnie od kredytu Planowałem na wiosnę, ale czy się uda tego nie wiem, a chciałbym zacząć już teraz kurcze znowu się nakręciłem yeahh hihi Pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 12.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 MajsteKlepka myślę, że z kredytem tak trudno nie będzie.. najmniejsze wymagania ma chyba PKO BP życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynier.mamon 12.01.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Czy ktoś robił strop drewniany ocieplany wełną (poddasze nieużytkowe) i może się podzielić doświadczeniami? W szczególności interesuje mnie, jak łaczy się izolację stropu z izolacją ściany zewnętrznej - jak wywinąć wełnę ocieplającą strop nad murłatą i połączyć z wełną (styropianem) elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts