castorp 01.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ile średnio kosztuje aktualnie usługi kafelkarza na rynku w Trójmiescie. Czy ktos z Państwa ostatnio zlecał wykonanie glazury. Poszukuje dobrego kafelkarza - duże zlecenie. Możecie kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 01.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A jeśli chodzi o Atom, to czy ja dobrze rozumiem, że wszystkie problemy z Atomem polegają na nieterminowości dostaw zamówionych dodatkowo towarów? Czy ktoś z Was miał również problem z terminowością i jakością wykonania samej instalacji wod-kan itp.? Ja korzystałem niedawno z usług A-TOMu i jestem bardzo zadowolony (instalacja gazowa). Mają kilka ekip. Trafiłem na Pana Mirka - świetny fachowiec, doradzi, jakość wykonania bez najmniejszych zastżerzeń. Co do terminowosci, to w moim przypadku nie było zadnych opóźnień. w sprawie Atomu problemy dotycza jedynie dostaw akcesoriow co do ekip slyszalem same pochlebne opinie a kafelkarze biora roznie moj bierze 30 zl od typowej kafelki i 50 zl od gresu 50x50 cm za lazienke dogadujemy sie o dzielo za dolna wzial 2 tys za gorna 2,5 tys, facet myslacy potrafi doradzic i co najwazniejsze sam wszystko robi lacznie z elektryka. Czyli wpuszczasz i wychodzi a lazienka jest do zamieskzania z halogenami gniazdkami itp., bedzie u nas siedzial jescze z miesiac bo ma caly dol do zrobienia. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 01.03.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 moj bierze 30 zl od typowej kafelki i 50 zl od gresu 50x50 cm za lazienke dogadujemy sie o dzielo za dolna wzial 2 tys za gorna 2,5 tys, facet myslacy potrafi doradzic i co najwazniejsze sam wszystko robi lacznie z elektryka. Czyli wpuszczasz i wychodzi a lazienka jest do zamieskzania z halogenami gniazdkami itp., bedzie u nas siedzial jescze z miesiac bo ma caly dol do zrobienia. CMyK a moglbys dac do niego jakis namiar? a moze wiesz,jak potem z robota "stoi" ? z kims takim chetnie porozmawialibysmy na temat naszych lazienek i terakot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizon301 01.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam.Szukam ekipy do dachówki. Dach grubo ponad 300m2 więc rozsądnej cenowo. Ma ktos jakis namiar? Dzieki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan z Jankowa 01.03.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam. Szukam ekipy do dachówki. Dach grubo ponad 300m2 więc rozsądnej cenowo. Ma ktos jakis namiar? Dzieki z góry. Pan Kamiński firma Kamrost, właśnie podpisałem umowę z tego co się orientuję ma kilka ekip. Na razie słyszę o nim same pochwały jak będzie w rzeczywistości napiszę w lipcu. Za dach 320m2 z 8 oknami, obróbkami i rynnami około 15k PLN. Na pewno są tańsze, ale w tej urzekło mnie profesjonalne podejście do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam. Szukam ekipy do dachówki. Dach grubo ponad 300m2 więc rozsądnej cenowo. Ma ktos jakis namiar? Dzieki z góry. U nas jutro koncza robić dach. Jak chcesz, to wyślę Ci namiar. Z tego co wiem po nas mają dwie budowy umówione. Ale co potem, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizon301 02.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Bardzo poproszę o namiary, i ocenę tych ekip. Może uda mi sie ponegocjować z nimi. 50zł za metr trochę mnie przeraża. Tak, tak, wiem trzeba było budowac się w Anglii, tam Polski to język urzędowy podobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 02.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mam pytanie do osób które w Starostwie Kartuzy zgłaszały zakończenie budowy. Mam wątpliwość odnośnie wpisu do dziennika w zakresie elektryki, czy ma to zrobić wykonawca instalacji czy tylko Zakład Energetyczny który wykonywał przyłącze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynier.mamon 02.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Idzie wiosna, wiec jakby ktos z zaczynajacych potrzebował baraku na budowę, to jeszcze mam na zbyciu [Gdańsk]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 02.03.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dużo ostatnio na Forum o tym A-TOMIE. U mnie robią całą instalację wod-kan-gaz-co-kominek z płaszczem. Montaż bardzo rozciągnięty w czasie, bo między Ich robotami musiałem wpuścić innych wykonawców - tynki, wylewki. Są elastyczni i bardzo mili zaczynając od Szefowej, poprzez instalatora, Ja bym proponowała swoją droga poczekac ztymi hymnami pochwalnymi, az pomieszkasz i ocenisz po czasie prace, .. Gosiu kochana, jak Ci kiedys dawno, dawno temu zwrocilem uwage, abys nie zachwalala wykonawcy przed zaczeciem roboty to sie na mnie obrazilas. Dla przypomnienia- chodzilo o montazyste kominka (mam nadzieje, ze nie byl to ten ATOM, ostatnio popularny na forum, a zakres prac zdaje sie podobny). A swoja droga jestem ciekaw, jak Ci sie sprawuje Twoj kominek. O ile pamietam kosztowal Cie mnostwo pieniedzy i mam nadzieje, ze byl tego warty. Pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 02.03.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zrobiłem korpusy z płyt meblowych, wszędzie szuflady na prowadnicach kólkowych pełen wysów (żadnych półek) no i wszystko obłożone kafelkami 10x10 polcoloritu Apollo Beige. A możesz powiedzieć jakiej firmy masz te prowadnice i gdzie je kupowałeś? Gosia - pamiętasz jeszcze o zdjęciach podłogi? Mam jeszcze pytanie o drzwi wewnętrzne, gdzie kupowaliście, interesują mnie z ramy drewnianiej a nie plastry miodu. Wiem o polecanej firmie Libor, ale może macie jeszcze jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 02.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 my bierzemy w koncu drzwi u tego samego stolarza ktory robil nam drzwi zewnetrzne termin polowa kwietnia 11 par koszt od 900 do 1200 zl w zaleznosci od grubosci futryny w calosci z drewna wraz z klamkami i montazem.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.03.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dużo ostatnio na Forum o tym A-TOMIE. U mnie robią całą instalację wod-kan-gaz-co-kominek z płaszczem. Montaż bardzo rozciągnięty w czasie, bo między Ich robotami musiałem wpuścić innych wykonawców - tynki, wylewki. Są elastyczni i bardzo mili zaczynając od Szefowej, poprzez instalatora, Ja bym proponowała swoją droga poczekac ztymi hymnami pochwalnymi, az pomieszkasz i ocenisz po czasie prace, .. Gosiu kochana, jak Ci kiedys dawno, dawno temu zwrocilem uwage, abys nie zachwalala wykonawcy przed zaczeciem roboty to sie na mnie obrazilas. Dla przypomnienia- chodzilo o montazyste kominka (mam nadzieje, ze nie byl to ten ATOM, ostatnio popularny na forum, a zakres prac zdaje sie podobny). A swoja droga jestem ciekaw, jak Ci sie sprawuje Twoj kominek. O ile pamietam kosztowal Cie mnostwo pieniedzy i mam nadzieje, ze byl tego warty. Pozdrawiam cieploKominek, to jedna z najlepszych naszych decyzji. Sprawuje sie rewelacyjnie. Kominkarz, tu miałes rację, fachowcem moze jest i dobrym, ale tez jest totalnym chamem i na peweno juz bym go nie poleciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zrobiłem korpusy z płyt meblowych, wszędzie szuflady na prowadnicach kólkowych pełen wysów (żadnych półek) no i wszystko obłożone kafelkami 10x10 polcoloritu Apollo Beige. A możesz powiedzieć jakiej firmy masz te prowadnice i gdzie je kupowałeś? Gosia - pamiętasz jeszcze o zdjęciach podłogi? Mam jeszcze pytanie o drzwi wewnętrzne, gdzie kupowaliście, interesują mnie z ramy drewnianiej a nie plastry miodu. Wiem o polecanej firmie Libor, ale może macie jeszcze jakieś namiary?Rny, zapomniałam, jutro zrobię Ja drzwi mam z Entry, bardzo zadowolona jestem, a....co u Ciebie, juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 02.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam, nie jest to idealny namiar ale naprawdę warto odwiedzić (dokładne namiary wziąłem z pkt.pl): ---- Eladam. Płyty i akcesoria meblowe 0 58 763 13 09 80-044 Gdańsk, Trakt św. Wojciecha 3/11 pow.Gdańsk, woj. pomorskie [email protected] - godziny otwarcia: poniedziałek - piątek: 8-16 sobota: 9-13 ---- pozdrawiam, Jarek Wielkie dzięki. Jakoś o pkt.pl nie pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaGrzegorz 04.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Idzie wiosna, wiec jakby ktos z zaczynajacych potrzebował baraku na budowę, to jeszcze mam na zbyciu [Gdańsk]. Witam Właśnie zaczynamy budowę i w związku z tym pytanie czy barak jeszcze aktualny i jakie warunki zbycia Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Sprzedam ok. 200 stempli budowlanych 3-metrowej długości. Osoby zainteresowane proszę o priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliweczka 05.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 To ja Śliwka, tylko nie mogłam się zalogować więc zarejestrowałam sie raz jeszcze. Czy tynki cem-wap robi tylko Wicki? Kto robił u Was dajcie namiary, prooooooszę. Dzwoniłam do Wickiego Kazimierza dziś, umawaialiśmy sie od zeszłego roku. jeszce w styczniu sie przypominałam. A ten mi mówi, że mnie nie wpisał w kajeciku, bo go zapytałam czy zrobią dokładnie, bo nie chciałabym dawać gładzi. Pytam dlaczego, a on mi na to, że jak tak zapytałam to on od razu wietrzy kłopoty. NO, towarzystwo nieźle sie rozbestwiło. Podzielcie się proszę namiarami, bo będę zmuszona wziąć gipsowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rolek 05.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 (...) Dzwoniłam do Wickiego Kazimierza dziś, umawaialiśmy sie od zeszłego roku. jeszce w styczniu sie przypominałam. A ten mi mówi, że mnie nie wpisał w kajeciku, bo go zapytałam czy zrobią dokładnie, bo nie chciałabym dawać gładzi. Pytam dlaczego, a on mi na to, że jak tak zapytałam to on od razu wietrzy kłopoty. NO, towarzystwo nieźle sie rozbestwiło. (...) Byłem w podobnej sytuacji. Zadzwoniłem pierwszy raz (jeszcze w okolicach września); wstępny termin wizji na budowie uzgodniliśmy na koniec listopada, termin rozpoczęcia prac na początek grudnia. Drugi telefon w połowie listopada i po drugiej stronie zdziwienie. Kto pan jest, ja nic nie pamiętam, nic nie zanotowałem, terminy zajęte, może I kwartał 2007. Poza tym stwierdził, że podany przeze mnie metraż jest dla niego nieopłacalny i nie kalkuluje mu się nawet przywozić maszyny. Szlag mnie trafił i dałem sobie spokój z Wickim. Kładę g-k na kapeluszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynier.mamon 05.03.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Idzie wiosna, wiec jakby ktos z zaczynajacych potrzebował baraku na budowę, to jeszcze mam na zbyciu [Gdańsk]. Witam Właśnie zaczynamy budowę i w związku z tym pytanie czy barak jeszcze aktualny i jakie warunki zbycia Pozdrawiamy Wysłałem info na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts