Śliweczka 05.03.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 (...) Dzwoniłam do Wickiego Kazimierza dziś, umawaialiśmy sie od zeszłego roku. jeszce w styczniu sie przypominałam. A ten mi mówi, że mnie nie wpisał w kajeciku, bo go zapytałam czy zrobią dokładnie, bo nie chciałabym dawać gładzi. Pytam dlaczego, a on mi na to, że jak tak zapytałam to on od razu wietrzy kłopoty. NO, towarzystwo nieźle sie rozbestwiło. (...) Byłem w podobnej sytuacji. Zadzwoniłem pierwszy raz (jeszcze w okolicach września); wstępny termin wizji na budowie uzgodniliśmy na koniec listopada, termin rozpoczęcia prac na początek grudnia. Drugi telefon w połowie listopada i po drugiej stronie zdziwienie. Kto pan jest, ja nic nie pamiętam, nic nie zanotowałem, terminy zajęte, może I kwartał 2007. Poza tym stwierdził, że podany przeze mnie metraż jest dla niego nieopłacalny i nie kalkuluje mu się nawet przywozić maszyny. Szlag mnie trafił i dałem sobie spokój z Wickim. Kładę g-k na kapeluszach. o żesz w mordę, tylko udusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emillo 05.03.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Proszę o informację dotyczące geologa. Ludzie pomocy wstrzymali mi pozwolenie na budowę. Jestem z okolic Tczewa, pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliweczka 05.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 geotechnik Szyłański wielokrotnie polecany na forum502-526-801058 348-52-83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 05.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Poszukuję szklarza, który zrobi mi blat pod umywalkę w łazience z grubego szkła. Podobno w okolicach Banina jest ktoś taki. Może macie jakieś namiary??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 05.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam! Poszukuję miejsca gdzie mógłbym wypożyczyć ageregat prądotwórczy. Potrzebuje na okres do dwóch tygodni. Znalazłem Ramirent ale jest bardzo drogi agregat 3 fazowy 95 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rolek 05.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 (...) Potrzebuje na okres do dwóch tygodni. Znalazłem Ramirent ale jest bardzo drogi agregat 3 fazowy 95 zł Spróbuj http://www.ewpa-majster.pl Nie korzystałem, mam po prostu linka do nich. Cennik jest na stronie. Mają w Gdańsku oddział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 06.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 To ja Śliwka, tylko nie mogłam się zalogować więc zarejestrowałam sie raz jeszcze. Czy tynki cem-wap robi tylko Wicki? Kto robił u Was dajcie namiary, prooooooszę. Dzwoniłam do Wickiego Kazimierza dziś, umawaialiśmy sie od zeszłego roku. jeszce w styczniu sie przypominałam. A ten mi mówi, że mnie nie wpisał w kajeciku, bo go zapytałam czy zrobią dokładnie, bo nie chciałabym dawać gładzi. Pytam dlaczego, a on mi na to, że jak tak zapytałam to on od razu wietrzy kłopoty. NO, towarzystwo nieźle sie rozbestwiło. Podzielcie się proszę namiarami, bo będę zmuszona wziąć gipsowe. Pozdrawiam Ja mam tynki cementowo-wapienne i robił je u mnie właśnie opisany pan Wicki we wrzesniu zeszłego roku. Zanim zrobił u mnie, oglądałem jego robotę u mojego znajomego u którego robił prawie rok wcześniej. Było zrobione wręcz idealnie. U mnie juz tak nie jest (choć jestem zadowolony) i bez cekolowania nie obędzie się. Z tego co czytam to przekonuje się, że jakość wykonania obniża się z budowy na budowę a ceny tylko rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 06.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 U mnie budynek wytyczony. Wczaoraj dostałam telefon od murarza, że przyjedzie koparka i będą robić wykop i mam uruchomić transport ze stalą. Więc zamówiłam na dzisiaj. A on dzisiaj mi mówi, że koparka przyjechała, ale teren jest jeszcze za mokry i musimy poczekać jeszcze kilka dni. A część stali już przywieźli i leży na działce. Mam nadzieję, że poleży te kilka dni i nie spodoba się nikomu. Pozostaje mam czekać. Powodzenia wszystkim i suchego podłoża życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan z Jankowa 06.03.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Czy ktoś z Sznownych forumowiczów miał do czynienia ze styropianem firmy "Styropian Plus" lub styropianem z Czarnej Dąbrówki. Mam atrakcyjne oferty, ale pierwszy raz słyszę o tych firmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 06.03.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam!! Czy kotś z was ma do odsprzedania rozdzilnice do prowizorycznego podłączenia prądu budowlanego oraz kabel 70 mb 5 x 4 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 06.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Czy obecnie ktoś z Szanownych Forumowiczów grupy 3miasto nosi się z zamiarem kupna wełny do ocieplenia poddasza??? Słyszałem że od pierwszego kwietnia ceny mają iść w górę. Może ktoś wie gdzie można jeszcze dostać wełnę bo wiem że są straszne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 07.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam!! Czy kotś z was ma do odsprzedania rozdzilnice do prowizorycznego podłączenia prądu budowlanego oraz kabel 70 mb 5 x 4 ?? ja mam ale bez kabla info na priv kabel mozna tanio dostac na allegro ja przynajmniej tak kupowalem 30 m CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 07.03.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Czy kogoś do zrobienia podbitki z sidingu możecie polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
templar33 07.03.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 U mnie budynek wytyczony. Wczaoraj dostałam telefon od murarza, że przyjedzie koparka i będą robić wykop i mam uruchomić transport ze stalą. Więc zamówiłam na dzisiaj. A on dzisiaj mi mówi, że koparka przyjechała, ale teren jest jeszcze za mokry i musimy poczekać jeszcze kilka dni. A część stali już przywieźli i leży na działce. Mam nadzieję, że poleży te kilka dni i nie spodoba się nikomu. Pozostaje mam czekać. Powodzenia wszystkim i suchego podłoża życzę. Hej! Gdzie masz działkę bo właśnie potrzebna jest nam stal:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 07.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
templar33 07.03.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Bardzo śmieszne A tak poważnie to kiepsko że stal zostanie na działce, mieszka ktoś obok twojej działki? Ps. Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 07.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Buduję pod Wejherowem. Obok mieszka gospodarz, od którego kupiliśmy działkę,powiedział, że będzie miał na nią wgląd. Mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 07.03.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Mam pytanie czy 90 zl za m2 ocieplenia domu tzn.material steropian 15 + robocizna na gotowo to drogo wypowiedzie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 07.03.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam Też jestem na etapie dowiadywania się o ceny ocieplenia i poszukiwania solidnej firmy. Z tego co się orientuję to niestety ceny oscylują w okolicach 100zł za m2. Czy "na gotowo" oznacza z pomalowaniem elewacji lub daniem kolorowego tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 08.03.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 prosze o namiary na wykonawcow lub punkt gdzie robia dobre meble kuchenne z ktorych jestescie zadowoleni CMyK Witam. Odpowiedź może nie konkretna, ale.... jeśli lubisz kręcić śrubki to zainteresuj się meblami BlackRedWhite. W połączeniu z blatami z IKEA, uchwytami wg gustu można stworzyć naprawdę tanie i oryginalne kuchnie. Użytkuję takową 4 lata i nie mam żadnych zastrzeżeń. Przy odrobinie fantazji można uzbroić w osprzęt Blum'a i naprawdę będzie przyzwoicie...i tanio. no coz nie intersuja mnie skladane meble ale dziekuje za informacje czekam nadal na informacje co do punktu z ktorego jestescie zadowoleni i ktory termiowo zrobil wam kuchnie, Bylismy przelotem w punkcie w Auchan i postalismy chwile nad rodzina ktora zamawiala wlasnie juz docelowo majac od nich juz plan kuchni i podobala nam sie obsluga. Ja moge polecic meble, ktore mam u siebie. Przedstawiciel wykonawcy jest właśnie w Auchan (Fama).Firma nazywa sie KAM. Do domu przyjezdza projektankt, ktory wykonuje pomiary i wstepnie rozmawia na temat wygladu, potem przyjzdza z gotowym projektem i nanosi ewentualne zmiany. Czas trwania (w pazdzieniku zeszlego roku) to ok miesiac. Kuchnie mozna zobaczyc na jednym ze zdjec w moim albumie. Numer telefonu do montera i projektanta zarazem: 0-601-324122 Ich strona internetowa http://www.meblekam.pl/index.php?lg=pl Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts