CMYK 08.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/34/f56fff033279e688med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M_M 08.03.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 dawno nie zagladałam, ale teraz szykuje sie regularne odwiedzanie, bo 1. pozwoleni ejest 2. ba, nawet już i fundamenty są lecimy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorszu 08.03.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam z tego co wyczytałem to wszyscy są tu miej lub bardziej zaawanowani, Ja jeszcze czekam na pozwolenie (początkujący), ale chyba zaczne kopanie nieco wcześniej. W tym tygodniu rozgądałem się za mat. i widzę że wszystko stoi na głowie a ceny skaczą jak tenperatura tej zimy, znalazłem PH 24 za 6,90 i BK za 9,90 w poruwnaniu do zeszłego roku to chyba można powiedzieć że spaliłem start, ale nic jutro jade i kupuje jak leci bo trzeba na koniec miesiąca zacząć działać. Lokalizacja MOSTY Pozdrawiam http://www.dobredomy.pl/?id_project=31&infopage=1&lustro=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 08.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 .... Lokalizacja MOSTY Pozdrawiam http://www.dobredomy.pl/?id_project=31&infopage=1&lustro=1 Witam Widzę, że tę samą miejscowość wybraliśmy na lokalizację swoich domów. Ja już od października mieszkam. Życzę powodzenia Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMUS 08.03.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pytanie do przedmówców - Mosty w gm. Kosakowo czy k/Lęborka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 08.03.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pytanie do przedmówców - Mosty w gm. Kosakowo czy k/Lęborka? Ja w gminie Kosakowo (zapomniałam o tych koło Lęborka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosiaczek34 08.03.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Szukam kierownika budowy. Miejsce Jankowo k/Gdańska. Planowany start: kwiecień 2007. Możecie pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emillo 09.03.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam szanownych forumowiczów Właśnie wytyczono mi budynek i rozpoczynam budowę. Jeszcze dzisiaj wchodzi koparka. Jak powiedziała teściowa rozpoczynam od doła i obym nie miał go do końca budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam szanownych forumowiczów Właśnie wytyczono mi budynek i rozpoczynam budowę. Jeszcze dzisiaj wchodzi koparka. Jak powiedziała teściowa rozpoczynam od doła i obym nie miał go do końca budowy. Witam i powodzenia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 09.03.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to gatulacje zycze powodzenia i jak najmniej dołow CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorszu 09.03.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam wszystkich Co do lokalizacji to chodziło mi o Msty k. Kosakowa Cieszę się żę już poznaje pierwszysch siąsiadów Kamila Ja dopiero zaczynam ale mam plany wprowadzić się na koniec 2008 i już gwiazdkę spędzić u siebie z żoną i z synkiem, alę plany planami a życie je zweryfikuje. Dziś kupiłem mat. PH, bloczki i takie tam, i jeżeli jest jeszcze ktoś kto nosi się z zamiarem kupienia to niech to robi niezwłocznie bo ceny idą w górę a hurtownie nie chcą sprzedawać i czekają na podwyżki (ceny wariują). Naszczęście jak narazie to pogodę mamy po swojej stronie, i można zaczynać. pozdrowienia i powodzenia Sebastian Asia i Stefcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMUS 09.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Do "Mostowianów" (tak to się pisze?!) Cieszę się, że jesteście z gminy Kosakowo, bo ja niedługo będę z Mechelinek, czyli będziemy sąsiadami! My zaczniemy jak tylko wykopany będzie dół, a niestety na razie woda pojawia się w wykopach... Budowlaniec mówi że to normalne, ale nas przeraża upływający czas i możliwa "ucieczka" umówionych fachowców. Materiały już kupiliśmy i tylko na pogodę czekaliśmy... Ale jesteśmy dobrej myśli! Słoneczko powinno podsuszyć ziemię, a wtedy jakoś pójdzie! Jeszcze jedno - mieszkacie (czas ter. i przyszły) w Mostach, ale na których ulicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 09.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Do "Mostowianów" (tak to się pisze?!) Cieszę się, że jesteście z gminy Kosakowo, bo ja niedługo będę z Mechelinek, czyli będziemy sąsiadami! hej..hej A Rewa to juz tylko malutki rzucik beretem pozdrawiam sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 09.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Do "Mostowianów" (tak to się pisze?!) Cieszę się, że jesteście z gminy Kosakowo, bo ja niedługo będę z Mechelinek, czyli będziemy sąsiadami! hej..hej A Rewa to juz tylko malutki rzucik beretem pozdrawiam sasiadow No to i do Rumii niedaleko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 09.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam Kilka dni temu Śliweczka i Rolek narzekali na P.Wickiego. Trochę się zaniepokoiłam, gdyż też był wstępnie umówiony termin na tynkowanie. Zadzwoniłam, potwierdziłam, Pan powiedział, że oddzwoni i umówi się na pomiar. Wczoraj zadzwonił, a dzisiaj tak jak ustaliliśmy punkt 10 pojawił się na budowie, wszystko wymierzył i 8 kwietnia zaczyna tynkowanie. P. Wicki wywarł bardzo korzystne wrażenie. Myślę, że po wykonanej pracy będziemy zadowoleni jak większość forumowiczów korzystających z usług Pana Wickiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleyk 09.03.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam, Od tygodnia próbuję kupić (z dostawą nie wcześniej niż w czerwcu) wełmę skalną 15cm w okolicy Gdańska Kokoszek / Żukowa. Tam gdzie byłem nie przyjmują zamówień, tylko każą się zapisywać (!) na zamówienia - czyli bez gwarancji ceny. Pomocy!Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 10.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witam Kilka dni temu Śliweczka i Rolek narzekali na P.Wickiego. Trochę się zaniepokoiłam, gdyż też był wstępnie umówiony termin na tynkowanie. Zadzwoniłam, potwierdziłam, Pan powiedział, że oddzwoni i umówi się na pomiar. Wczoraj zadzwonił, a dzisiaj tak jak ustaliliśmy punkt 10 pojawił się na budowie, wszystko wymierzył i 8 kwietnia zaczyna tynkowanie. P. Wicki wywarł bardzo korzystne wrażenie. Myślę, że po wykonanej pracy będziemy zadowoleni jak większość forumowiczów korzystających z usług Pana Wickiego. Pozdrawiam Nie masz się czym martwić. U mnie też robił- słowny gość, robota była wykonana szybko i sprawnie (około 700m2). Jeśli weźmiesz z jego żwirem to będzie naprawdę gładko. Oczywiście było parę niedoróbek (zwłaszcza koło okien) ale po reklamacji wpadli i poprawili bez sprzeciwów. Jednakże tak naprawdę to w salonie i tak gipsowałem dla lepszego efektu. Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 10.03.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Do "Mostowianów" (tak to się pisze?!) Cieszę się, że jesteście z gminy Kosakowo, bo ja niedługo będę z Mechelinek, czyli będziemy sąsiadami! ......... Jeszcze jedno - mieszkacie (czas ter. i przyszły) w Mostach, ale na których ulicach? Ja mieszkam na Jodłowej. Jak się jedzie z Gdyni to druga w lewo w "centrum":wink: i do końca kostki a potem w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Gdynia 10.03.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witam po przerwie,ruszam wreszcie z budową i w związku z tym szukam używany garaż blaszany. Ponadto jeżeli ktoś ma nadmiar bloczków betonowych czy pustaków gazobetonowych to chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 10.03.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Czy moglibyście polecić elektryka.Jak kształtują się teraz ceny za elektrykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts