amys 18.03.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Hej! Poszukuje taniego ale solidnego stolarza do wykonania drzwi wewnetrznych oraz ewentualnie mebli do kuchni. Nowobudujacym duzo sił i powodzenia życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Kamrowski 18.03.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Mam ogromną prośbę. Pilnie poszukuję jakiegoś niedrogiego zbiornika na szambo. Znacie może albo możecie polecić jakieś firmy zajmujące się srzedażą takich zbiorników (najlepiej z terenu woj.)? Będę bardzo wdzięczna Mi robił gość z Jodłowna , za 10 m3 zapłaciłem 4000 zł . Cena zawiera - zbiornik , wykop ,zamontowanie , podłączenie do reszty instalacji ( nie ważne ile metrów ) , zasypanie , posprzątanie , jego materiały w cenie . Krótko mówiąc płacisz 4.000 a on robi resztę . Na koniec rachunek oczywiście , certyfikaty na zbiornik i wpis do dziennika . W pełni uczciwie , i bez problemów . Daje numer tel. 607-819-642 . Mam nadzieję , ze nie zmienił cen , robiłem to rok temu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 18.03.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witam. Czy ktoś orientuje się jakie są teraz ceny bloczków betonowych 38x24x14. Cena oczywiście z transportem i rozładunkiem.Jak się liczy taki transport (ile palet na auto, koszt kilometra itp). Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 18.03.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witam. Czy ktoś orientuje się jakie są teraz ceny bloczków betonowych 38x24x14. Cena oczywiście z transportem i rozładunkiem.Jak się liczy taki transport (ile palet na auto, koszt kilometra itp). Z góry dziękuję za odpowiedź. 3,8 brutto z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 18.03.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 apropos bloczków betonowych za 3.8 zł??to moze jakis namiar bym poprosił,bo np. w Almaresie cena 4.89,tylko bloczek 38x25x14.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 18.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Arekk - a w którym miejscu masz ziałkę? Nazwa ulicy to Bitwy nad Ślężą Jak jedziesz w kierunku Wejherowa to po prawej stronie masz taki sklep z kosmetykami. Mijasz go i śmigasz cały czas pod górkę a później na rozstaju na samej górce zjeżdzasz w prawo i to tam :D Zainstaluj Google Earth i tam obczaisz całą okolicę. Ewentualnie na fotosik.pl znajdziesz mój album pod ksywą: arekk-murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 18.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Mam pytanie, gdzie w okolicach Rumi można kupić tanio bloczki fundamentowe?......pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 18.03.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 co do bloczków fundamentowych za 3,8zł jak dojechać do tej firmy od strony Rumi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witam Wszystkich, i prosze o przyjęcie do grona. Mamy stan surowy otwarty, kupiony z działką i wkrótce ruszamy. Mam problem - czy ktoś wie jak będzie przebiegała Trasa Kaszubska od Bojana dalej w kierunku Szemuda? Byłam w GDDKiA i w gminie, ale żadne konkrety. Gmina dale pozwolenia na budowę bez względu na potencjalne przyszłe drogi, a w najnowszy planie zagospodarowania nic nie ma.Witaj, a gdzie kupilas ten stan surowy?Masz moze psa, hmm, zapomniałam nazwe, z zaduza skóra Gosia tez z Koleczkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.03.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Arekk - a w którym miejscu masz ziałkę? Nazwa ulicy to Bitwy nad Ślężą Jak jedziesz w kierunku Wejherowa to po prawej stronie masz taki sklep z kosmetykami. Mijasz go i śmigasz cały czas pod górkę a później na rozstaju na samej górce zjeżdzasz w prawo i to tam :D Zainstaluj Google Earth i tam obczaisz całą okolicę. Ewentualnie na fotosik.pl znajdziesz mój album pod ksywą: arekk-murator A, kiedy swoja droga zaczynacie?Wpadnijcie na kawe jak bedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 18.03.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Arekk - a w którym miejscu masz ziałkę? Zainstaluj Google Earth i tam obczaisz całą okolicę. Ewentualnie na fotosik.pl znajdziesz mój album pod ksywą: arekk-murator A, kiedy swoja droga zaczynacie?Wpadnijcie na kawe jak bedziecie Aktualnie szukamy mieszkanie w Gdyni żebyśmy mieli gdzie mieszkać podczas budowy Ceny kosmiczne i muszę się wgryźć w której dzielnicy się przytulić Mieszkańcy Gdyni/Sopotu powiedzcie który rejon jest sympatyczny na zamieszkanie na jakiś czas. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masza z Koleczkowa 18.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Google Earth mam cały czas włączone - widac naszą budowę, bo kupiliśmy stan surowy otwarty. Nie wiem, gdzie jest sklep z kosmetykami, spróbuję znaleźc GPS-em. Ale my to w lewo, w okolicy stajni Lubiczówka, ulica chyba Jeziorna, adresu jeszcze nie ma. Dzięki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masza z Koleczkowa 18.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Gosia - mamy psa z za dużą skórą - labradorkę, skórka się co prawda trochę wypełniła sadełkiem... Dom jest za Lubiczówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 18.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Tak wygląda to z lotu Google http://images20.fotosik.pl/142/9ad536bd686bda2cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.03.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Gosia - mamy psa z za dużą skórą - labradorkę, skórka się co prawda trochę wypełniła sadełkiem... Dom jest za Lubiczówką.Hmm, w takim razie zapraszam do...Lubiczówki jestem praktycznie codziennie, A, który to dom, bo tam mam wrazenie, ze dwa sie od nowa wybudowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Arekk - a w którym miejscu masz ziałkę? Zainstaluj Google Earth i tam obczaisz całą okolicę. Ewentualnie na fotosik.pl znajdziesz mój album pod ksywą: arekk-murator A, kiedy swoja droga zaczynacie?Wpadnijcie na kawe jak bedziecie Aktualnie szukamy mieszkanie w Gdyni żebyśmy mieli gdzie mieszkać podczas budowy Ceny kosmiczne i muszę się wgryźć w której dzielnicy się przytulić Mieszkańcy Gdyni/Sopotu powiedzcie który rejon jest sympatyczny na zamieszkanie na jakiś czas. pozdrawiamJa bym na waszym miejscu stawiała na Chylonie, bo blisko, albo Dabrowa, Karwiny tez blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.03.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 czesc Masza , witam w Koleczkowie no wlasnie, z trasa kaszubska to duza niewiadoma . wiesc gminna niesie ze bedzie przebiegac w okolicach stadniny Dajak a gdzie Wy jestescie zlokalizowani ?Eee, nie, to juz bardziej stadniny Lubiczówka a tak naprawde, to ma ominac Koleczkowo, taka jest najnowsza wersja. P.S Podobno sie spotkałas z moim mezem i psem Puk, puk przypominam Wam o spotkaniu dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolandka 18.03.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Pomóżcie proszę!!! Potrzebny solidny kierownik budowy na czerwiec,lipiec w Gdańsku,blisko centrum.Moze ktoś ma namiary,albo może polecić swojego sprawdzonego kierownika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Gdynia 19.03.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 apropos bloczków betonowych za 3.8 zł??to moze jakis namiar bym poprosił,bo np. w Almaresie cena 4.89,tylko bloczek 38x25x14.pozdrawiam Zapytaj się w Izobudzie - kupowałem parę dni temu jeszcze w dobrej cenie ale zmieniają się teraz tak szybko, że nie ma sensu bazować na tych sprzed tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Gdynia 19.03.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ceny kosmiczne i muszę się wgryźć w której dzielnicy się przytulić Mieszkańcy Gdyni/Sopotu powiedzcie który rejon jest sympatyczny na zamieszkanie na jakiś czas. pozdrawiamJa bym na waszym miejscu stawiała na Chylonie, bo blisko, albo Dabrowa, Karwiny tez blisko Też bym sugerował Karwiny albo Dąbrowę bo są świetnie skomunikowane z całym 3miastem i mają chyba najlepszy dojazd do obwodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts