Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

...

No ale mogę polecić lokalnego producenta kostki z Dębogórza, ceny są atrakcyjne i mają również ekipę od układania (zdjęcia kostki w moim albumie ;-)) jak będzie potrzebny numer tel to poszukam.

U mnie nie było wodociągu więc mam studnię, namiar na ekipę post wyżej.

Czy mogłabys poszukać telefonu do lokalnego producenta kostki z Dębogórza??

Oto namiary na kostkę brukową:

"Alvik" S.C. Andrzej i Ryszard Dzienisz

81-198 Dębogórze , ul. Pomorska 6

tel. 0501154735 , fax. 058 6792393

Na moich zdjęciach w albumie kostka od nich to ta żółta i grafitowa (czyli cała betonowa), bo podejście do domu mam z kostki granitowej (a to już nie od nich)

A od kogo masz granitowa?Ja szukam własnie granitowej :(

Kostkę granitową brałam tu: http://www.mar-bob.vti.pl

Mar-bob Wejherowo Gdańska 13b, tel 058 672 32 15

Gosia ale kostka granitowa jest w wielu miejscach, w okolicach Koleczkowa też patrzyłam ale tam transport do mnie sporo wychodził.

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gosia ale kostka granitowa jest w wielu miejscach, w okolicach Koleczkowa też patrzyłam ale tam transport do mnie sporo wychodził.

Widziałam w Chwaszczynie, ale jeszcze szukam. Najbardziej mnie wkurza ze na południu jest dokładnie o połowe a czasami ponad tansza. Zastanawiałam sie nawet swego czasu by kupic z kims i sciagnac, bo nawet z transportem jest spora róznica

Widziałam w Chwaszczynie, ale jeszcze szukam. Najbardziej mnie wkurza ze na południu jest dokładnie o połowe a czasami ponad tansza. Zastanawiałam sie nawet swego czasu by kupic z kims i sciagnac, bo nawet z transportem jest spora róznica

To mogłyśmy się zgadać w zeszłym roku bo też o tym myślałam :wink:

a ja się chciałam pochwalić, że mamy już okienka, instalacje elektryczne, alarm itp., a dziś prace rozpoczęli hydraulicy :-) Jeszcze trochę i będziemy tynkować. Ekipa od wykończeniówki już zaklepana, więc wizja zakończenia budowy, choć jeszcze daleka, zaczyna nabierać realnych kształtów :D

Jestem na etapie rozglądania się za oknami, bramą i drzwiami wejsciowymi

proszę napisz jakie masz okna i gdzie kupowaliście, no i oczywiście czy jesteście zadowoleni z firmy.Interesują mnie okna pcv i nie szukam najtanszej oferty, zależy mi na jakości i długiej gwarancji. oraz zeby wszystko było kupione w jednej firmie i zamontowane w jednakowym czasie. Sąsiad szukał oszczędności i bujał się z montażem przez dwa tygodnie, bo poszczególne firmy nie mogły zgrać terminów, a przez następny tydzien poprawiali to co wcześniej było zamontowane.

Może Ktoś ostatnio również montował u siebie okna albo drzwi proszę o opinie

Polecam firme Megabud z Rumi ( jak i wileu forumowiczów). Okna mamy plastikowe w okleinie orzech - prezentują sie świetnie + brama garażowa również w orzechu i drzwi wejściowe drewniane z firmy Dziadek- wszytko zakupione właśnie w Megabudzie- zamontowano wszystko jednego dnia. Przez najbliższe 3 lata mamy gratis regulacje okien raz do roku, pełna kultura a o okna wszyscy sie nas pytają takie robią wrażenie! Nie ma co szukać daleko! :D

no to ja nie będę orygialna - też mamy okna z Megabudu. Mamy plastikowe Avante, barwione z zewnątrz na złoty dąb. Nie są może najtańsze, ale cena jest akceptowalana i adekwatna do jakości. A z jakości oraz obsługi jesteśmy jak najbardziej zadowoleni. Wszystko zostało zamontowane w jeden dzień, bez żadnych kłopotów :-)

a, zapomniałam dodać, że bramy mamy Wiśniowskiego, w tym samym kolorze co okna. Tak jak pisze lilaszek - przez 3 lata będą nam przyjeżdza i regulować okienka. Również po zakończeniu budowy, jak już okna umyjemy i nie będzie się tak kurzyć to serwisant przyjedzie wyregulować okna i sprawdzić czy wszystko ok :-)

Papaja- bardzo dobry wybór- kolor orzech -a zobaczycie jak ładnie wygląda jak dojdą parapety wewnętrzne i zewnętrzne! My razem z oknami zamontowaliśmy brame garażową, natomiast później mieliśmy zakładane drzwi zewnętrzne-również na nasza prośbę- a niedawno automat do bramy garażowej bo baliśmy sie wcześniej.No i oczywiście nie było to problemem dla p. Michała.

Witam wszystkich!

jestem matką polką hihi nie mam czasu za bardzo więc BARDZO BARDZO PROSZĘ o jakies namiary na osoby robiące montaż pod odkurzacz centralny. Nie wiem czy go zamontuję bo krucho z kasą ale nie chciałabym później żałować więc przygotowanie chcę zrobić. serdecznie pozdrawiam budujących (szczególnie z Banina:) i z góry dziękuję

Witam wszystkich!

jestem matką polką hihi nie mam czasu za bardzo więc BARDZO BARDZO PROSZĘ o jakies namiary na osoby robiące montaż pod odkurzacz centralny. Nie wiem czy go zamontuję bo krucho z kasą ale nie chciałabym później żałować więc przygotowanie chcę zrobić. serdecznie pozdrawiam budujących (szczególnie z Banina:) i z góry dziękuję

Witam kolejną mieszkankę perły Kaszub :D

Witam wszystkich!

wejdź na strony odkurzaczy BEAM i tam znajdziesz namiar - nas materiały z robocizną kosztowały 1500 zł oczywiście bez jednostki centarlnej. Ja równiez jestem matką Polką i też nie chciałm żałować w przyszłości-a kiedy sobie dokupimy sprzęt nie wiem, ale rury juz mam -polecam szufelke w wiatrołapie i w kuchni!!!Pozdrawiam