KamaD 20.03.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ... No ale mogę polecić lokalnego producenta kostki z Dębogórza, ceny są atrakcyjne i mają również ekipę od układania (zdjęcia kostki w moim albumie ) jak będzie potrzebny numer tel to poszukam. U mnie nie było wodociągu więc mam studnię, namiar na ekipę post wyżej. Czy mogłabys poszukać telefonu do lokalnego producenta kostki z Dębogórza?? Oto namiary na kostkę brukową: "Alvik" S.C. Andrzej i Ryszard Dzienisz 81-198 Dębogórze , ul. Pomorska 6 tel. 0501154735 , fax. 058 6792393 Na moich zdjęciach w albumie kostka od nich to ta żółta i grafitowa (czyli cała betonowa), bo podejście do domu mam z kostki granitowej (a to już nie od nich)A od kogo masz granitowa?Ja szukam własnie granitowej Kostkę granitową brałam tu: http://www.mar-bob.vti.pl Mar-bob Wejherowo Gdańska 13b, tel 058 672 32 15 Gosia ale kostka granitowa jest w wielu miejscach, w okolicach Koleczkowa też patrzyłam ale tam transport do mnie sporo wychodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 20.03.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Cześć, czy ktoś ma do odstąpienia płyty betonowe, ażurowe lub inne, aby utwardzić podjazd do garażu? Pewnie już nieaktualne, ale ja mam ich trochę. Oddam za darmo. Ania ja bym była chętna. Napisz mi ile byś chciała za te płyty i jak trzeba by je oderać. Dużo ich masz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.03.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Kostkę granitową brałam tu: http://www.mar-bob.vti.pl Mar-bob Wejherowo Gdańska 13b, tel 058 672 32 15 Gosia ale kostka granitowa jest w wielu miejscach, w okolicach Koleczkowa też patrzyłam ale tam transport do mnie sporo wychodził.Widziałam w Chwaszczynie, ale jeszcze szukam. Najbardziej mnie wkurza ze na południu jest dokładnie o połowe a czasami ponad tansza. Zastanawiałam sie nawet swego czasu by kupic z kims i sciagnac, bo nawet z transportem jest spora róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 20.03.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Kostkę granitową brałam tu: http://www.mar-bob.vti.pl Mar-bob Wejherowo Gdańska 13b, tel 058 672 32 15 Gosia ale kostka granitowa jest w wielu miejscach, w okolicach Koleczkowa też patrzyłam ale tam transport do mnie sporo wychodził.Widziałam w Chwaszczynie, ale jeszcze szukam. Najbardziej mnie wkurza ze na południu jest dokładnie o połowe a czasami ponad tansza. Zastanawiałam sie nawet swego czasu by kupic z kims i sciagnac, bo nawet z transportem jest spora róznica To mogłyśmy się zgadać w zeszłym roku bo też o tym myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 20.03.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Cześć, czy ktoś ma do odstąpienia płyty betonowe, ażurowe lub inne, aby utwardzić podjazd do garażu? Pewnie już nieaktualne, ale ja mam ich trochę. Oddam za darmo. Ja byłbym chętny. Dużo ich masz na zbyciu? I skąd trzeba odebrać? Chyba nie z Wa-wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyt77-v1 20.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 witam wszystkich jestem "nowy" i od razu "po prośbie" a serio przyjmę gruz i/lub ziemię z wykopów (w gminie tak nas usadzili ze musimy na własna rękę utwardzic droge żeby wydali pozytywna decyzje o warunkach zabudowy szokk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 20.03.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 KamaD serdeczne dzieki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMEKWITKO 20.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 a ja się chciałam pochwalić, że mamy już okienka, instalacje elektryczne, alarm itp., a dziś prace rozpoczęli hydraulicy Jeszcze trochę i będziemy tynkować. Ekipa od wykończeniówki już zaklepana, więc wizja zakończenia budowy, choć jeszcze daleka, zaczyna nabierać realnych kształtów Jestem na etapie rozglądania się za oknami, bramą i drzwiami wejsciowymi proszę napisz jakie masz okna i gdzie kupowaliście, no i oczywiście czy jesteście zadowoleni z firmy.Interesują mnie okna pcv i nie szukam najtanszej oferty, zależy mi na jakości i długiej gwarancji. oraz zeby wszystko było kupione w jednej firmie i zamontowane w jednakowym czasie. Sąsiad szukał oszczędności i bujał się z montażem przez dwa tygodnie, bo poszczególne firmy nie mogły zgrać terminów, a przez następny tydzien poprawiali to co wcześniej było zamontowane. Może Ktoś ostatnio również montował u siebie okna albo drzwi proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 20.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Polecam firme Megabud z Rumi ( jak i wileu forumowiczów). Okna mamy plastikowe w okleinie orzech - prezentują sie świetnie + brama garażowa również w orzechu i drzwi wejściowe drewniane z firmy Dziadek- wszytko zakupione właśnie w Megabudzie- zamontowano wszystko jednego dnia. Przez najbliższe 3 lata mamy gratis regulacje okien raz do roku, pełna kultura a o okna wszyscy sie nas pytają takie robią wrażenie! Nie ma co szukać daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 21.03.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 no to ja nie będę orygialna - też mamy okna z Megabudu. Mamy plastikowe Avante, barwione z zewnątrz na złoty dąb. Nie są może najtańsze, ale cena jest akceptowalana i adekwatna do jakości. A z jakości oraz obsługi jesteśmy jak najbardziej zadowoleni. Wszystko zostało zamontowane w jeden dzień, bez żadnych kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 21.03.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 a, zapomniałam dodać, że bramy mamy Wiśniowskiego, w tym samym kolorze co okna. Tak jak pisze lilaszek - przez 3 lata będą nam przyjeżdza i regulować okienka. Również po zakończeniu budowy, jak już okna umyjemy i nie będzie się tak kurzyć to serwisant przyjedzie wyregulować okna i sprawdzić czy wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 21.03.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam No to i ja dołączę do pochwał dla firmy MEGABUD. W poniedziałek zamontowali okienka, tak jak u lilaszka orzech włoski. Bramę zamontują pózniej, ale to na nasze życzenie. Jesteśmy w pełni zadowoleni z profesjonalizmu Pana Michała jak i Panów monterów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 21.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Papaja- bardzo dobry wybór- kolor orzech -a zobaczycie jak ładnie wygląda jak dojdą parapety wewnętrzne i zewnętrzne! My razem z oknami zamontowaliśmy brame garażową, natomiast później mieliśmy zakładane drzwi zewnętrzne-również na nasza prośbę- a niedawno automat do bramy garażowej bo baliśmy sie wcześniej.No i oczywiście nie było to problemem dla p. Michała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiek 21.03.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam wszystkich!jestem matką polką hihi nie mam czasu za bardzo więc BARDZO BARDZO PROSZĘ o jakies namiary na osoby robiące montaż pod odkurzacz centralny. Nie wiem czy go zamontuję bo krucho z kasą ale nie chciałabym później żałować więc przygotowanie chcę zrobić. serdecznie pozdrawiam budujących (szczególnie z Banina:) i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 21.03.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam wszystkich! jestem matką polką hihi nie mam czasu za bardzo więc BARDZO BARDZO PROSZĘ o jakies namiary na osoby robiące montaż pod odkurzacz centralny. Nie wiem czy go zamontuję bo krucho z kasą ale nie chciałabym później żałować więc przygotowanie chcę zrobić. serdecznie pozdrawiam budujących (szczególnie z Banina:) i z góry dziękuję Witam kolejną mieszkankę perły Kaszub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 21.03.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam wszystkich! jestem matką polką hihi nie mam czasu za bardzo więc BARDZO BARDZO PROSZĘ o jakies namiary na osoby robiące montaż pod odkurzacz centralny. Nie wiem czy go zamontuję bo krucho z kasą ale nie chciałabym później żałować więc przygotowanie chcę zrobić. serdecznie pozdrawiam budujących (szczególnie z Banina:) i z góry dziękuję wejdź na strony odkurzaczy BEAM i tam znajdziesz namiar - nas materiały z robocizną kosztowały 1500 zł oczywiście bez jednostki centarlnej. Ja równiez jestem matką Polką i też nie chciałm żałować w przyszłości-a kiedy sobie dokupimy sprzęt nie wiem, ale rury juz mam -polecam szufelke w wiatrołapie i w kuchni!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 21.03.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Możecie polecić kogoś do wykonania elewacji? Dzwoniłam do polecanego na forum pana Klachowicza, ale ma terminy dopiero na wrzesień, a we wrześniu to ja bym już chciała mieszkać w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 21.03.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam wszystkich.Poszukuję sprawdzonego dekarza do położenia dachówki w Redzie.Będę wdzieczna za info0rmacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 21.03.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Poszukuje barakowozu, baraku, garazu blaszanego itp na budowe, Moglby sie nadawac do zamieszkania dla ekipy. Moze ktos zna jakies namiary gdzie maja niedrogie barakowozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.03.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Możecie polecić kogoś do wykonania elewacji? Dzwoniłam do polecanego na forum pana Klachowicza, ale ma terminy dopiero na wrzesień, a we wrześniu to ja bym już chciała mieszkać w domku...Brak zrobionej elewacji, nie przewszkadza w zamieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts