anSi 21.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ... AnSi jakos zmilkla - musze sie do Niej jakos dopukac Walczy z budowa prawdopodobnie. W psychiatryku jej nie ma? Do psychiatryka to ja niedlugo naprawdę trafię Z budową walczę i z klawiaturą jeszcze teź walczę, bo mi się piffkiem zalała i gadać ze mną nie chce No to co dziefczęta - kiedy spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.03.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ... AnSi jakos zmilkla - musze sie do Niej jakos dopukac Walczy z budowa prawdopodobnie. W psychiatryku jej nie ma? Do psychiatryka to ja niedlugo naprawdę trafię Z budową walczę i z klawiaturą jeszcze teź walczę, bo mi się piffkiem zalała i gadać ze mną nie chce No to co dziefczęta - kiedy spotkanko? Ja jestem w stanie g otowosci spotknaiowej, dograj z Zochną, bo ona cuś marudzi i dajcie cynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamus78 21.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam wszystkich budujacych > zaczynam z budowę w kwietniu w Straszynie czy ma ktos namiary na gazobeton jeszcze w rozsadnej cenie bo jestem na etapie czekania na pozwolenie na budowe ale materiał juz gromadze bo ceny rosna jak grzyby po deszczy ..... ZA NAMIRY WIELKIE DZIEKImoge potwierdzic bo wczoraj brałem ze bloczki mozna kupic jescze za 3.50 brutto z dostawa od pana Połomskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 22.03.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Możecie polecić kogoś do wykonania elewacji? Dzwoniłam do polecanego na forum pana Klachowicza, ale ma terminy dopiero na wrzesień, a we wrześniu to ja bym już chciała mieszkać w domku...Brak zrobionej elewacji, nie przewszkadza w zamieszkaniu pewnie nie przeszkadza, ale na razie mamy takie plany, zeby wprowadzić sie do wykończonego domu i nie mieszkać na budowie. Mam nadzieję, że da się to zrealizować... Liczę w dalszym ciągu na jakieś informacje w sprawie fachowców od elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichałGdynia 22.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Poszukuje barakowozu, baraku, garazu blaszanego itp na budowe, Moglby sie nadawac do zamieszkania dla ekipy. Moze ktos zna jakies namiary gdzie maja niedrogie barakowozy Cześć, Jeżeli jesteś zainteresowany zajmuje sie sprzedażą kontenerów. jak coś zapraszam priv : ) pozdr. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 22.03.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja zaczynam rekonesans po firmach zajmujących się budową domu z bali. I mam na myśli porządne bale a nie "patyki". Jakby ktos z Was miał z tym doświadczenia proszę się naprodukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 22.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam A upewniłeś się czy uzyskasz pozwolenie na budowę domu z bali? Znajomej marzył się taki domek. Kupiła piękną działkę pod lasem, nieopodal rzeczka, miejsce aż się prosi aby tam postawić drewniany dom. A tu kicha Plan zagospodarowania przestrzennego wyraznie określa jakie domy można stawiać, niestety z bali nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan z Jankowa 22.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam wszystkich budujacych > zaczynam z budowę w kwietniu w Straszynie czy ma ktos namiary na gazobeton jeszcze w rozsadnej cenie bo jestem na etapie czekania na pozwolenie na budowe ale materiał juz gromadze bo ceny rosna jak grzyby po deszczy ..... ZA NAMIRY WIELKIE DZIEKI moge potwierdzic bo wczoraj brałem ze bloczki mozna kupic jescze za 3.50 brutto z dostawa od pana Połomskiego Radzę się pospieszyć, bo słyszałem, że producenci informują juz hurtonie, że latem gazobeton ma kosztować 24 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 22.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Nowo zatwierdzony plan dla Koleczkowa nie sugeruje z jakiego budulca ma być wybudowany dom. Jedynie: dach 2 spadowy 35-45% nie wyższy niż 9m itd. itp. Więc poszukiwania można ogłosić za otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 22.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No to gratuluję, i życzę owocnych poszukiwań W naszym planie (gmina krokowa} jest taki bzdetny zapis, że ścianka kolankowa może mieć maksymalnie 50cm. Na ten "drobiazg", nie zwróciliśmy uwagi wtedy gdy można było zgłaszać jakieś zastrzeżenia. Plan został zatwierdzony, a my mieliśmy spore problemy ze znalezieniem projektu, który spełniał by ten warunek. Jest to tym głupszy zapis, że jednocześnie plan przewiduje tylko budynki dwukondygnacyjne- parter + użytkowe poddasze i tak niską ściankę kolankową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 23.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam.Ponawiam prośbę o namiary na dobrego dekarza ktory jest potrzebny do położenia dachówki w Redzie.Z gory dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam. Ponawiam prośbę o namiary na dobrego dekarza ktory jest potrzebny do położenia dachówki w Redzie.Z gory dziękuję za wszelkie informacje. Wejdź w Białą Listę Trójmiasta. Tam są namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 23.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kochani Czy BELKI STALOWE HEA ( taka mam nazwe w projekcie ) a DWUTEOWNIK HEA ( tak nazywaja to producenci ) to to samo ??? Moj kierownik wyjechal a wykonawca uwaza ze to to samo ale wydawalo mi sie ze nie jest na 100% pewny Wg rysunkow na projekcie wydaje sie ze to jednak to samo .... ech mam juz metlik w glowie Pomozecie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darlos 23.03.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam wszystkich.Szukam namiaru na stolarza, który dobrze i niedrogo wykonałby schody drewniane. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 23.03.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 W bialej liscie jest polecany *Radek*. Nie pamietam zadnego postu o nim. Moze mi go ktos przyblizyc, u kogo robil, jakies konkretne zalety i kto poleca. Jest specjalista od elewacji. Dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 23.03.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kochani Czy BELKI STALOWE HEA ( taka mam nazwe w projekcie ) a DWUTEOWNIK HEA ( tak nazywaja to producenci ) to to samo ??? Moj kierownik wyjechal a wykonawca uwaza ze to to samo ale wydawalo mi sie ze nie jest na 100% pewny Wg rysunkow na projekcie wydaje sie ze to jednak to samo .... ech mam juz metlik w glowie Pomozecie ! To to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_83 23.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam,jaka jest Waszym zdaniem wygodna i optymalna szerokość bramy dla garażu dwustanowiskowego?pzdr/Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 23.03.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kochani Czy BELKI STALOWE HEA ( taka mam nazwe w projekcie ) a DWUTEOWNIK HEA ( tak nazywaja to producenci ) to to samo ??? Moj kierownik wyjechal a wykonawca uwaza ze to to samo ale wydawalo mi sie ze nie jest na 100% pewny Wg rysunkow na projekcie wydaje sie ze to jednak to samo .... ech mam juz metlik w glowie Pomozecie ! To to samo. UFF dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 23.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam Majcia, czy Wiczlino koło Pucka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-p-o 24.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 witam, mam pytanie czy ktos wie ile moze kosztowac i gdzie zamówic w trojmiescie (gdyni) blaszany kontener do wywozu śmieci z budowy, tzn. gruz itp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts