masza z Koleczkowa 27.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Czy ktoś w okolicy ogrzewa się pompą ciepła z kolektorem pionowym? Wiem, że gdzieś w Grupie ktoś jest, ale automatyczne przeszukiwanie nic nie dało, a ręcznie te 266 stron...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 28.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Zabraklo mi 10 palet POROTHERMU 25 P+W. W hurtowniach do ktorych dzwonilam dostawa dopiero w polowie kwietnia Wiecie moze gdzie moza go kupic "od reki" ??? Dzieki bardzo za wszelki info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 28.03.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Powyższe nieaktualne. Wykonawcy znalezli porotherm po 9,50/szt Koszmar Nie mam wyjscia trzeba brac co jest. Dobrze ze tak malo mi zabraklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 28.03.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam!! brakuje mi 600 sztuk gazobetonu gr 8 cm na scianki działowe. Nigdzie nie moge dostać, może ktoś ma na zbyciu albo może powiedziec gdzie są. Budowa koło Redy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 28.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 powiedzice po ile kupowaliscie: zwir do murowania zwir do zasypu fundamentow ???? Szukam tez miejsca gdzie tanio mógłbym kupić ziemie do wyrownania dzialki, po ile stoi jedna fura?? podpinam się do pytania o ziemię do wyrówania działki, konkretnie chodzi mi o nawiezienie ziemi na której ładnie rosłyby roślinki - jaką grubą wartwę tej gleby trzeba nawieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 28.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 powiedzice po ile kupowaliscie: zwir do murowania zwir do zasypu fundamentow ???? Szukam tez miejsca gdzie tanio mógłbym kupić ziemie do wyrownania dzialki, po ile stoi jedna fura?? podpinam się do pytania o ziemię do wyrówania działki, konkretnie chodzi mi o nawiezienie ziemi na której ładnie rosłyby roślinki - jaką grubą wartwę tej gleby trzeba nawieźć? słyszałem iż 10 cm to minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamus78 28.03.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Żwir ,pisek i kruszywo mozna kupic w Chwaszczynie podaje nr.0603 642 042 ale czy ceny sa przystepne tego nie powiem ,jezeli znajdziecie gdzies taniej to tez prosze o info.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skamarka 29.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam ponownie! z różnych względów ja zaczynam budowę na początku września tego roku. Spotkałam się z kilkoma ekipami i teraz mam dylemat, którą wybrać??? Waham się pomiędzy panem Dawidowskim a Andrzejem i Ireneuszem Malotka. Cena za robociznę podobna, więc chodzi tylko o solidność i fachowość murarzy. Może podpowiecie kogo Wy, byście wybrali? z niecierpliwością czekam na jakiekolwiek uwagi.Pozdrawiam serdecznie Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 29.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam ponownie! z różnych względów ja zaczynam budowę na początku września tego roku. Spotkałam się z kilkoma ekipami i teraz mam dylemat, którą wybrać??? Waham się pomiędzy panem Dawidowskim a Andrzejem i Ireneuszem Malotka. Cena za robociznę podobna, więc chodzi tylko o solidność i fachowość murarzy. Może podpowiecie kogo Wy, byście wybrali? z niecierpliwością czekam na jakiekolwiek uwagi. Pozdrawiam serdecznie Magda Pan Dawidowski mial kiedys swietna ekipe ale z tego co wiem to rozstali sie i teraz ma inna Panów Malotka nie kojarze ale spojrz na Biala liste wykonawcow moze tam cos o nich bedzie Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skamarka 29.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 No właśnie... ja też o rozstaniu się dawnej ekipy pana Dawidowskiego słyszałam... Panowie Malotka zostali wpisani na bialą listę. byłam u nich a budowie, panował tam porządek i co najważniejsze mogłam się z nimi dogadać więc chyba wybiorę ich..pozdrawiam Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JBDK 29.03.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 witam wlasnie szukam materialow na postawienie domu i to po obdzwonieniu kilku firm przyprawilo mnie o zawrot glowy ceny dochodza za zwykly gazobeton 24" do 16zl a za bloczek betonowy do 5 zl za szt. moze i sa jeszcze wiekzsze ceny ale poprzestalem na tym, najnizsza cena to ok 11 zl za pustak 24" a i tak nie od reki tylko na zamowienie oczekiwanie ok 2 tyg. gdzie jak powiedzieli cena moze byc jeszcze wieksza szok!! kiedy te ceny stana i na jakim poziomie.moze ktos z was wie gdzie mozna zamowic towar j.w. po rozsadnych cenach coraz bardziej zastanawiam sie nad budowa domu z ksztaltek styropianowych przynajmiej jest dostepnosc materialu i ceny tak nie skacza.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 29.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 witam wlasnie szukam materialow na postawienie domu i to po obdzwonieniu kilku firm przyprawilo mnie o zawrot glowy ceny dochodza za zwykly gazobeton 24" do 16zl a za bloczek betonowy do 5 zl za szt. moze i sa jeszcze wiekzsze ceny ale poprzestalem na tym, najnizsza cena to ok 11 zl za pustak 24" a i tak nie od reki tylko na zamowienie oczekiwanie ok 2 tyg. gdzie jak powiedzieli cena moze byc jeszcze wieksza szok!! kiedy te ceny stana i na jakim poziomie. moze ktos z was wie gdzie mozna zamowic towar j.w. po rozsadnych cenach coraz bardziej zastanawiam sie nad budowa domu z ksztaltek styropianowych przynajmiej jest dostepnosc materialu i ceny tak nie skacza. pozdrawiam No my właśnie z powodu "strasznych" cen gazobetonu zastanawiamy się nad keramzytem....dzis też obdzwoniłam dużo firm i tragedia.....W zeszłym tygodniu narafiłam na Almares w wejherowie i cena była 8,5 ale bloczki dopiero na lipiec ale Pan mi powiedział ze cena na pewno sie zmieni.Podsumowując: jesli teraz chce ktos kupic (jeszcze po rozsadnych cebnach) gazobeton 24 to go po prostu NIE MA (podobno Prefabet z Redy stoi i nie produkuje bo im jakas instalacja padła), a jak bedzie to cena juz tez bedzie inna:( Moze ktos ma jednak jakies namiary na gazobeton 24......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 29.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 p. Dawidowski obenie prowadzi budowe kolo mnie ma 4 pracownikow w tym swojeg syna ja do dzisiaj jestem zadowolony z jego uslug tynkarze chwalili jego prace sciany proste i rowne ale tamta ekipa byla chyba sprawniejsza. wiem ze jest zajety na caly rok ale mozna pofadacCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trikot 29.03.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 witam wlasnie szukam materialow na postawienie domu i to po obdzwonieniu kilku firm przyprawilo mnie o zawrot glowy ceny dochodza za zwykly gazobeton 24" do 16zl a za bloczek betonowy do 5 zl za szt. moze i sa jeszcze wiekzsze ceny ale poprzestalem na tym, najnizsza cena to ok 11 zl za pustak 24" a i tak nie od reki tylko na zamowienie oczekiwanie ok 2 tyg. gdzie jak powiedzieli cena moze byc jeszcze wieksza szok!! kiedy te ceny stana i na jakim poziomie. moze ktos z was wie gdzie mozna zamowic towar j.w. po rozsadnych cenach coraz bardziej zastanawiam sie nad budowa domu z ksztaltek styropianowych przynajmiej jest dostepnosc materialu i ceny tak nie skacza. pozdrawiam czy możesz napisać gdzie po 11 zł w jakiej firmie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 30.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 W przyszłym tygodniu znowu będą konsultacje społecznie w sprawie S6.Niby są teraz 2 warianty.Oczywiście dla mieszkańców Bojana oba takie same.Jak dla mnie warianty drogi razem z obwodnicą Chwaszczyna sa tragiczne.I wygląda na to, że władze Szemudu które tak walczyły przed wyborami, zgadzają się na obecny przebieg trasy.Dokładne mapki na chwaszczyno.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 30.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Pan Dawidowski dalej działa i ma się bardzo dobrze i jego ekipa też, Wprawdzie nie ta sama co w zeszłym roku, ale też dobra. Właśnie mają małą przerwę spowodowaną brakiem materiałów, więc wykorzystaliśmy okazję, że mają wolne i robią u nas ogrodzenie. Pochwalę się jeszcze. Wczoraj Megabud wstawił okna, drzwi i bramę.Oczywiście przyłączam się do grupy zadowolonych klientów pana Michała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 30.03.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 podpowiedzcie gdzie można kupic w dobrej cenie styropian na podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.03.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 podpowiedzcie gdzie można kupic w dobrej cenie styropian na podłogę? My ostatnio kupowaliśmy w Stryhopie w Zakrzewie. Ale czy w dobrej cenie? Wszedzie gdzie dzwoniłam mieli troche drożej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 30.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 W styrhopie nie przyjmują zamówień do 16 kwietnia - są załadowani (mieli najtaniej styropian do ocieplenia fundamentów - dzwoniłam do Almaresu, Bat, Artbudu, Budulca). Pracują od 7 rano - kobieta poinformowała mnie że powienien być w tej samej cenie ale standardowy termin realizacji to 2 tyg, ale spodziewa się tyle zamówień, że myśli, że to będzie ok 1 m-ca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 31.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Witam Wakmen, a jak tam Twoja kuchnia? Dół kuchni jest już prawie gotowy - brakuje tylko jeszcze cokołów. Z jednej strony już powiesiłem szafki a z drugiej strony jutro będę wieszał okap. Oczywiście teraz schnie belka sosnowa, którą wykończyłem najtańszy okap z wiatrakiem i filtrami stalowymi aby go w całości ukryć pod zabudową. Pozostało mi jeszcze tylko zrobić po dwóch stronach okapu szafki (jak zawiśnie to wtedy przymierzymy, wymierzymy i policzymy) oraz zrobienie stolnicy nad zmywarką a pod blatem i jednej dodatkowej, dużej szuflady w cokole na blachy. Ostatnią rzeczą będzie wymierzyć i zamówić drzwiczki sosnowe do wszystkich szafek. Będzie cudownie. Co ja piszę - już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts