anSi 30.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ano nic zastój finansowy No patrz, i wszystko jasne :) Nie martw sie - to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan z Jankowa 30.04.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ano nic zastój finansowy To tak jak u mnie, dlatego wysprzedaję wszysko - nawet deski, które miały być na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 30.04.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ano nic zastój finansowy To tak jak u mnie, dlatego wysprzedaję wszysko - nawet deski, które miały być na dach Ja już nie mam czego sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan z Jankowa 30.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ano nic zastój finansowy To tak jak u mnie, dlatego wysprzedaję wszysko - nawet deski, które miały być na dach Ja już nie mam czego sprzedać Czyżby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 30.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ano nic zastój finansowy To tak jak u mnie, dlatego wysprzedaję wszysko - nawet deski, które miały być na dach Ja już nie mam czego sprzedać Czyżby A ile dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan z Jankowa 30.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ano nic zastój finansowy To tak jak u mnie, dlatego wysprzedaję wszysko - nawet deski, które miały być na dach Ja już nie mam czego sprzedać Czyżby A ile dasz? Na początek powiedzmy paletę Porothermu i metr desek, a co tam dorzucę 100 stempli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 30.04.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ano nic zastój finansowy To tak jak u mnie, dlatego wysprzedaję wszysko - nawet deski, które miały być na dach Ja już nie mam czego sprzedać Czyżby A ile dasz? Na początek powiedzmy paletę Porothermu i metr desek, a co tam dorzucę 100 stempli. Jak dołożysz jeszcze te 100 prętów to kto wie wiesz ze stalą krucho i człowiek w desperacji wszystko zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan z Jankowa 30.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ano nic zastój finansowy To tak jak u mnie, dlatego wysprzedaję wszysko - nawet deski, które miały być na dach Ja już nie mam czego sprzedać Czyżby A ile dasz? Na początek powiedzmy paletę Porothermu i metr desek, a co tam dorzucę 100 stempli. Jak dołożysz jeszcze te 100 prętów to kto wie wiesz ze stalą krucho i człowiek w desperacji wszystko zrobi Już wystarczy - muszę iść pozmywać , bo mnie żona rano zabije Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 30.04.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ano dobrej nocy, z żonami nie przelewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 01.05.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 no, przynajmniej po ostatnich postach znowu milej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 01.05.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Powiedzci mi ile moze pracować Pan koparkowy przy robieniu dołu pod dom o wymiarach 7,2x10,8m?I czy moze macie namiary na jakiegoś niedrogiego bo mam tu 2 propozycje zrobienia wykopu za około 500zł każda i nie wiem czy to duzo czy mało dla takiej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 01.05.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 ile to trwa to nie wiem,ale cena jak dla mnie dobra.Dla porownania rozmawialem z gosciem z Pierowszyna to 10 zł za m3 wykopu,podobno w okolicach Wejherowa okolo 8 złotych.Moze podziel sie tymi namiarami,bo sam szukam.A i dla przykładu za ten dom http://grupadomus.pl/projekt1.html?id=75 znajoma zapłaciła 2200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 01.05.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Dzięki, namiar na koparkowego: JAGAN Jacek Kalinowski roboty ziemne,84-230 RumiaKilińskiego 58 602443214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.05.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Majcia nie zastanawiaj się długo tylko podpisuj umowę i bierz go. Jest naprawdę dobry i wie co robi. Jak powiedział kwotę to za tyle zrobi, może troszkę jeszcze potarguj, a nóż-widelec się uda .Garlak jest oki, tzn onnie robi ale ma dobrych ludzi i jest po prostu fachowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus 02.05.2007 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 [VivaLaVida napisał:]Witajcie, To moj pierwszy post na forum, chciałam się tylko przywitać na wstępie. Na imię mam Ania i wraz z mężem kupiliśmy w listopadzie działkę w Tokarach (gm. Przodkowo). Przygodę z budowaniem dopiero rozpoczniemy, mamy nadzieję, że jeszcze tej wiosny. Poki co, mamy za sobą pierwszą wizytę u architekta... wiem, że długa droga przed nami i myślę, że nie raz poproszę Was o pomoc i opinie. A na razie posiedzę tu sobie z Wami cichutko i poczytam conieco .... Pozdrawiam Witajcie!! w którym miejscu kupiliście działkę w Tokarach?? Tam jest superancko Ja "kupuję" od Adamskiego - czekam tylko na podział ma być w tym miesiącu wszystko załatwione Witajcie! Jestem w trakcie poszukiwań działki w okolicy Trójmiasta, niedawno odkryłem miejscowość Tokary, jest bardzo ładna i jestem napalony na te lokalizację. Szukam działki o powierzchni 1000m2. Może wiecie kto ma tam działki na sprzedaż. Prosiłbym o namiary. Z góry dziękuje. Zapytaj w UG Przodkowo, pani Jola z zagospodarowania przestrzennego wie kto sprzedaje. Ja kupilem od pana Brylowskiego, podobnie jak VivaLaVida. Tez bardzo spodobala sie nam miejscowosc:) pozdrawiam rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 02.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Powiedzci mi ile moze pracować Pan koparkowy przy robieniu dołu pod dom o wymiarach 7,2x10,8m? I czy moze macie namiary na jakiegoś niedrogiego bo mam tu 2 propozycje zrobienia wykopu za około 500zł każda i nie wiem czy to duzo czy mało dla takiej powierzchni. mnie wykop robił p. Kunikowski (Góra Pom.) 6 zł m3 - na czas, dokładnie - jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_slupski 02.05.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 witam, mam do sprzedania ok. 100 szt. bloczków betonowych - 3,6 zł/szt (zostało nam po budowie). Odbiór w okolicach Zukowa. jesli ktos jest chetny - tel. 692 957 918. Ewent.Chętnie wymienimy na inny materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 02.05.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Powiedzci mi ile moze pracować Pan koparkowy przy robieniu dołu pod dom o wymiarach 7,2x10,8m? I czy moze macie namiary na jakiegoś niedrogiego bo mam tu 2 propozycje zrobienia wykopu za około 500zł każda i nie wiem czy to duzo czy mało dla takiej powierzchni. mnie wykop robił p. Kunikowski (Góra Pom.) 6 zł m3 - na czas, dokładnie - jestem zadowolona Widzisz sasiadko jak rozne moga byc opinie o wykonawcach. P. Kunikowski w mojej ocenie to partacz. Robil mi wykop do podlaczenia wody w budynku i tak nieumiejetnie, ze balem sie do wykopu wejsc ulozyc rury. Polecam natomiast p. Grota z Bolszewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 02.05.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Znajoma ma do sprzedania nowe okno połaciowe firmy Fakro 93x140 w dobrej cenie.Wiadomość na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.05.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 ... Z mojego domu mam na widoku prawie całe Koleczkowo dlatego zastanawiałem się, może tam są jacyś dostawcy internetu radiowego... mam znajomka w Koleczkowie i u niego był Internet właśnie przez radio. Podzwonię popytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts