Śliwka 08.05.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ba! A jak trudne na miejscu...Zwłaszcza, że nie ma za bardzo kim. eeeeeeeeeeee toc przeciez pisze,ze mam prawie sprawdzona ekipe tynkarza Wam nie polece,poniewaz w tym temacie aktualnie upewniam sie czy aby napewnow Polsce kara smierci nie obowiazuje mam ochote go zamordowac kto ma jakiegos budujacego sie wroga ? namiar na tynkarza dam od reki,nawet za darmo Dawaj go na czarną listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod fikusem 09.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witam Mam piec na ekogrszek i pierwsza zime za soba i tylko jeden "mały" problem - czy ktos wie gdzie w naszej okolicy mozna kupic dobry groszek pakowany w worki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 10.05.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Dajcie znac gdzie kupiliscie drzwi zewnetrzne Tam gdzie trafiam morduja mnie cenami Cena 8000 zl za drzwi to dla mnie przesada Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 10.05.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Ba! A jak trudne na miejscu...Zwłaszcza, że nie ma za bardzo kim. eeeeeeeeeeee toc przeciez pisze,ze mam prawie sprawdzona ekipe tynkarza Wam nie polece,poniewaz w tym temacie aktualnie upewniam sie czy aby napewnow Polsce kara smierci nie obowiazuje mam ochote go zamordowac kto ma jakiegos budujacego sie wroga ? namiar na tynkarza dam od reki,nawet za darmo Dawaj go na czarną listę dam,dam...jak tylko klucze mi odda nie chce,aby na koniec dodatkowo jakis brzydki kawal wywinal moze podczytuje forum ? opisze go dokladnie tym bardziej,ze na bialej liscie widnieje ktos,kto tak samo sie nazywa tylko numer tel.ma inny kanal normalnie! wykonawcy sie boje ale z racji miejsca zamieszkania nie moge go odpowiednio przypilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 10.05.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Dajcie znac gdzie kupiliscie drzwi zewnetrzne Tam gdzie trafiam morduja mnie cenami Cena 8000 zl za drzwi to dla mnie przesada Pozdrawiam 6 TYS w pazdzierniku 2006 robil stolarz http://images14.fotosik.pl/77/24b4e5a95d10e178med.jpg tel. 501101114 CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 10.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Drodzy forumowicze rozpoczynający budowy. Mam do sprzedania skrzynkę tzw. prowizorkę budowlaną elektryczną, zawierającą m.in. gniazdo 380V /32A/, zabezpieczenie różnicowe, gniazdo 220V, kabel zasilający, wyłącznik róznicowy, bezpiecznki 3 i 1 fazowe. Wszystko to w bardzo dobrym stanie i solidnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.05.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Kto Wam robił podbitkę? Macie jakieś sprawdzone namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrol 10.05.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam,nie znam sie w ogole na budownictwie, dlatego nawet nie wiem do jakich firm mam sie zglosic, dlatego licze na Wasza pomoc. mieszkam w straym budynku w Gdyni i w jego okolicy mam do zrobienia dwie rzeczy:- potrzebuje zwyklej ziemi (wywrotke, moze dwie), chodzi o zasypanie dziury i posadzenie w to miejsce krzakow, posianie trawy - gdzie? do kogo sie zwrocic?- chce zrobic schody na skarpie, kat nachylenia ok 45st, dlugosc schodow 4-5m, schody z plyt chodnikowych albo czegos podobnego - jak wyzej, kto? do kogo sie zwrocic? moze polecicie jakies sprawdzone firmy? pozdr,kub.a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 11.05.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Dajcie znac gdzie kupiliscie drzwi zewnetrzne Tam gdzie trafiam morduja mnie cenami Cena 8000 zl za drzwi to dla mnie przesada Pozdrawiam 6 TYS w pazdzierniku 2006 robil stolarz tel. 501101114 CMyK Dziekuje bardzo . Drzwi piekne i cena adekwatna do "urody", do jakości pewnie tez . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 11.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kto Wam robił podbitkę? Macie jakieś sprawdzone namiary? Dołączam się do pytania Jestem na podobnym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 11.05.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kto Wam robił podbitkę? Macie jakieś sprawdzone namiary? Dołączam się do pytania Jestem na podobnym etapie No to i ja czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mawo.gdy 11.05.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 W jakiej cenie są teraz tynki cementowe bo mi zaśpiewano 24 zł za metr jeszcze miesiąc temu miały kosztować 19.Ile płaciliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 11.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ja tez jestem etapie podbitki i mam kilka numerow ale nie dam na razie negocjuje ceny wstepne ustalenia gotowy na teraz 50 zl od metra biezacego gotowy na koniec czerwca 38 zl od metra biezacego i umowiony ma zadzwonic 20 zl od metra ale o nim nic nie wiem sa to podbitki z plastiku drewno jest drozsze o 10-20 zl to tyle prawdopodobnie w poniedzialek bede cos wiedzial, ale z tym tematem nie mialem wiekszego problemu po prostu podzwonilem po dekarzach ktorzy maja kontakty w tej dziedzinie budownictwa. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 12.05.2007 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ja placilem za tynki w marcu po negocjacjach12 zl za m2 chcieli 15 a za cekolowanie 7 zl za m2 bez materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masza z Koleczkowa 12.05.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Witam jeszcze raz, tym razem już na prawdę. W poniedziałek weszli panowie do naszego świeżo nabytego stanu surowego otwartego. Robią szybko i dobrze, kasa idzie strumieniami do różnych składów budowlanych, rąbnięto nam paletę cementu i wszystko ze skrzynki elektrycznej. Ręce mi latają z emocji, ale wiem, żejakby co, jest zawsze FORUM do pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 12.05.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Szukam miejsca gdzie można kupić blaty kuchenne, takie zwykłe z okleiną. Był kiedyś taki skład na Sandomierskiej w Gdańsku, ale albo mi się pochrzaniło i nie wiem gdzie, albo już ich tam nie ma. Może ktoś z Was wie gdzie mogę dostać balty kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 12.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Bardzo, ale to bardzo proszę Was o potwierdzenie że nie mam jakiegoś PECHA. Tylko po prostu mam problem z doborem ludzi do wspólpracy . Zostałam na lodzie jeśli chodzi o schody drewniane, samonośne, zabiegowe i gięte. Koszmar jakiś, facet miał je montować za jakieś 3 tygodnie, a teraz mówi, że odda mi zaliczkę, bo nie opłaca mu się ich robić za tyle na ile się dogadaliśmy. Cen kosmos, a temu jeszcze sięnie oplaca. Czy świat zwariował, czy to ja mam popstrykane w głowie. Muszę mieć schody, bo mi domu nie odbiorą. No przecież takie schody nie mogą kosztować 30 tysięcy, bo to nawet nie jest śmieszne. 17 stopni, to ca. 1.700 zł za 1 stopień. Za takąkasę nie pozwolępo nich chodzić . Muszę się dowiedzieć ile winda kosztuje, bo możliwe że taka wypasiona taniej wyjdzie . No nie mam już siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.05.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Szukam miejsca gdzie można kupić blaty kuchenne, takie zwykłe z okleiną. Był kiedyś taki skład na Sandomierskiej w Gdańsku, ale albo mi się pochrzaniło i nie wiem gdzie, albo już ich tam nie ma. Może ktoś z Was wie gdzie mogę dostać balty kuchenne? Na pograniczy Gdanska i Oruni po lewej stronie.Nie pamietam wiecej,ale jak bedzie trzeba moge poglowkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JBDK 12.05.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Szukam miejsca gdzie można kupić blaty kuchenne, takie zwykłe z okleiną. Był kiedyś taki skład na Sandomierskiej w Gdańsku, ale albo mi się pochrzaniło i nie wiem gdzie, albo już ich tam nie ma. Może ktoś z Was wie gdzie mogę dostać balty kuchenne? witam trakt sw. wojciecha w kierunku oruni za skrzyzowaniem z zaroslakiem po lewej stronie czyli jakies kilkaset metrow za mostem kolejowym tym przy UW pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 12.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Czy ma ktos stemple do sprzedania ?? albo namiar gdzie mozna kupic taniej niz w tartaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts