Tadzik07 08.07.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Hej, Poszukuję fachowca do zrobienia projektu przyłącza do wodociągu i całej związanej z tym biurokracji. Albo jeszcze lepiej takiego, co zaprojektuje i wykona przyłącze. Przy okazji - ile płaciliście za taki projekt? Pozdrawiam Mi przyłącze wodne robił: Jan Marzejon 602123591. Załatwił wszystkie sprawy z SAUREM, ale projekt miałem własny (był razem z projektem domu). Z wykonawcy byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.07.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam, rb-tkę z licznikiem trójfazowym odsprzedam tanio. Zaiinteresowanych proszę o kontakt pod nr 501441198 lub 503155163 lub via mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 09.07.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czy ktoś słyszał o tanim i słownym koparkowym z terenu Banina/Rębiechowa? Mam do zebrania humus - jakieś 60 m3 ziemi, wiec robota niezbyt duża i nie warto ściągać koparki z daleka... Później bedę potrzebował też koparkowego do zasypywania fundamentów (jesli przy takich deszczach nie zrobi się już z nich basen ). Szukam równeż namiaru na osobę, która na tym etapie zrobi mi rozprowadzenie kanalizy na poziomie fundamentów - możecie kogoś polecić? Pozdrawiam wszystkich Mi kanalizę pod chudziakiem rozprowadził w ubiegłym roku: Kazimierz Labuda 601 684 503. Kanaliza jest już użytkowana. Nie zapycha się i ścieka bardzo ładnie. Firma "z koparką" jest przy lotnisku (jadąc z Wrzeszcza skręć w prawo na przeciw lotniska - ulica chyba Spadochroniarzy). Jak będziesz miał ziemię z wykopu, to chetnie ją przyjmę, mieszkam w pobliżu - wyślij wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Hej, szukam jakiś wskazówek jak zmobilizować gminę Szemud do wybudowania drogi gminnej. W Szemudzie przyjaciele mają dom, dojeżdżają do niego drogą polną wyjeżdżoną przez traktory. Na planach jest wytyczona droga gminna do tego domu, fizycznie jednak jest to łąka nie do przejechania samochodem osobowym. Właściciele bujają się z gminą już piąty rok i nie ma widoku na jakieś sensowne rozwiązanie sprawy. Może coś podpowiecie?Markus ma rację Niestety........marne szanse na dogadanie. U mnie podobno gmina dała ustna zgode na niwelacje drogi i sąsiedzi mi własnie rury odkopuja z woda i zerwali kabel telefoniczny Wolnosć "Tomku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCELI1969 09.07.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witam budujących a szczególnie tych którzy dopiero zaczynają.ja jestem już szczęśliwym posiadaczem stanu surowego a niestety źródełko wyschło i aby co nieco jeszcze zrobić szukam nowego właściciela na materiały które mi zostały: 1.gazobeton 24' - 140 sztuk - na 2 paletach - sugeruję cenę 11 pln za szt 2.bloczek betonowy - 100 szt - na 2 paletach - sugeruję cenę 4 pln za szt całość do odbioru w kowalach. Zaiteresowanych proszę o kontakt tel. Z racji nierególarnego dostępu do internetu. Mój nr 510-00-21-43 ponawiam propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 09.07.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Zostalo mi troche stempli 150 sztuk 2,80 dlugosci i gdzies 50 sztuk o dlugość 2,60. Odbiór Gdynia Wiczlino. W razie zaintersowania prosze o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 09.07.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czy ktos mial moze do czynienia z firma WITKO z Bojana. Zajmuja sie obrobka kamienia, granitu itp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czy ktos mial moze do czynienia z firma WITKO z Bojana. Zajmuja sie obrobka kamienia, granitu itp.Pozdrawiamtiaaa, ja miałam i nie polecam. Chamski facet i cwana, chytra baba. Konieczna dokłada umowa, bo inaczej zrobią Cie w balona. Lepszy jest podobno ten nastepny zakład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Gdzie kupowaliście bramy wjazdowe? Interesuje mnie taka na szynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Może chce ktoś odkupić ode mnie cement portlandzki II. Po wylewkach została cała paleta i jeszcze kilka worków. Cement świeży, sprzedam po tyle za ile kupowałam 12, 5 zł worek (700 paleta). Transportu nie mam. Budowa w Borkowie Łostowickim. Chyba brak chętnych, bo ta cena jakoś mało atrakcyjna. Za tyle mogę dostać w hurtowni i to z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 09.07.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ponowna prośba o namiar na ludków którzy zrobią płot (podmurówka, słupki, siatka). Z góry serdeczne dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Może chce ktoś odkupić ode mnie cement portlandzki II. Po wylewkach została cała paleta i jeszcze kilka worków. Cement świeży, sprzedam po tyle za ile kupowałam 12, 5 zł worek (700 paleta). Transportu nie mam. Budowa w Borkowie Łostowickim. Chyba brak chętnych, bo ta cena jakoś mało atrakcyjna. Za tyle mogę dostać w hurtowni i to z transportem. A w hipermarketach worek po 14 zł. Ja oddam do hurtowni, bo po co mam traciś pieniądze i sprzedawać taniej. Ciekawe dlaczego mi zawsze liczą za transport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.07.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ciekawe dlaczego mi zawsze liczą za transport ?bo może nie potargowałas się, albo robisz zakupy w kiepskiej hurtownii, ja miałam wszystko dowiezione na budowę, w cenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 09.07.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam Wszystkich Budujących! Mam do sprzedania 7 pełnych palet Porothermu 25 ( paleta 60 szt ) oraz 30 sztuk luzem, razem 450 sztuk, odbiór własny w Gdańsku Osowie. tel. kontaktowy: 668183210. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crisi 10.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam, zamierzam sie budowac w Jankowie gmina Kolbudy. Poszukuje solidnego wykonawcy do postawienia stanu surowego. Czy moglibyscie kogos polecic? pozdrawiam crisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Czy ktos mial moze do czynienia z firma WITKO z Bojana. Zajmuja sie obrobka kamienia, granitu itp.Pozdrawiamtiaaa, ja miałam i nie polecam. Chamski facet i cwana, chytra baba. Konieczna dokłada umowa, bo inaczej zrobią Cie w balona. Lepszy jest podobno ten nastepny zakład Który to zakład ? Żółty czy zielony ? Bo ja akurat kilka razy korzystałem z żółtego i zawsze miałem doczynienia z sympatyczną i kompetentną panią. Natomiast w zielonym zostałem wywalony za bramę bo mi się asortyment nie podobał i dałem temu głośny wyraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Czy ktos mial moze do czynienia z firma WITKO z Bojana. Zajmuja sie obrobka kamienia, granitu itp.Pozdrawiamtiaaa, ja miałam i nie polecam. Chamski facet i cwana, chytra baba. Konieczna dokłada umowa, bo inaczej zrobią Cie w balona. Lepszy jest podobno ten nastepny zakład Który to zakład ? Żółty czy zielony ? Bo ja akurat kilka razy korzystałem z żółtego i zawsze miałem doczynienia z sympatyczną i kompetentną panią. Natomiast w zielonym zostałem wywalony za bramę bo mi się asortyment nie podobał i dałem temu głośny wyraz. jak Cie wywalili, to stawiam na Witko, tam własnie maja takie metody. Na mnie gosćiu też nawrzeszczał, bo śmiałam mu zwrocic uwagę, ze mi zawyżył cenę, a umawiałam się inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryza2005 10.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam! Mam do sprzedania Porotherm 25 P+W 4 palety tj 240 szt po 8 zł za szt. Powodzenia dlla wszystkich budujących mimo nie sprzyjającej aury !!! Tel. 0601-37-28-67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gdzie kupowaliście bramy wjazdowe? Interesuje mnie taka na szynie. Ponawiam pytanie, kochani nie wierzę, że mieszkacie cały czas bez bram, powiedzcie gdzie warto zajrzeć. A przy okazji mam jeszcze jedno pytanie - ile kosztuje zrobienie 1 trepa drewnianego? Nie bardzo wiem jak kształtują się ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.07.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jeszcze jedno mi się przypomniało, jako że wcześniej umawiany gość od tynków zewnętrznych stwierdził, że w tym roku nie ma szans żeby się za to zabrał to szukaliśmy innych wykonawców i znaleźliśmy, tylko nie wiemy czy dobry - nazywa się Wojtek Hebel - czy ktoś z Was może miał z nim do czynienia i może coś powiedzieć o jego pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts