MiA Wojtek 20.07.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam, Poszukuję hydraulika, który wykona w Gdyni przyłącze wod-kan. Może ktoś z Was ma kogoś godnego polecenia ? Pozdrawiam Firma DESTO z Rumi ma dobre opinie na tym forum. Kontakt byl podany na poprzedniej stronie i na Bialej Liscie. Pozdrawiam potwierdzam dobra opinie o Desto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 20.07.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 czy mozecie polecic nam firme oferujaca korzystne ubezpieczenie budowy? wsadzilismy juz w ten dom troche kasy i szkoda bylby..gdyby chcemy ubezpieczyc...pytanie tylko u kogo? szukalam troche w necie,ale nic konkretnego nie znalazlam..ktory ubezpieczyciel jest warty uwagi? jak zwykle licze na Wsza pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.07.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 czy mozecie polecic nam firme oferujaca korzystne ubezpieczenie budowy? wsadzilismy juz w ten dom troche kasy i szkoda bylby..gdyby chcemy ubezpieczyc...pytanie tylko u kogo? szukalam troche w necie,ale nic konkretnego nie znalazlam..ktory ubezpieczyciel jest warty uwagi? jak zwykle licze na Wsza pomoc My dostaliśmy najlepszą ofertę w Allianz. A ubezpieczycielka jest z Rumii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamus78 20.07.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam wszystkich budujacych .Szukam solidnej ekipy do wykonania tynkow w srodku budynku....za wszelkie info. zgory wielkie dzieki ...mam tez pustaki keramzytowe na sprzedaz po 8.50szt zostało mi 6 palet.a i rowniez polecam pan KRZYSZTOFA M.. jest też moim kierownikiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 20.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 czy mozecie polecic nam firme oferujaca korzystne ubezpieczenie budowy? wsadzilismy juz w ten dom troche kasy i szkoda bylby..gdyby chcemy ubezpieczyc...pytanie tylko u kogo? szukalam troche w necie,ale nic konkretnego nie znalazlam..ktory ubezpieczyciel jest warty uwagi? jak zwykle licze na Wsza pomoc My dostaliśmy najlepszą ofertę w Allianz. A ubezpieczycielka jest z Rumii dzieki Beti a dostalabym jakis namiar na te Pania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.07.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 czy mozecie polecic nam firme oferujaca korzystne ubezpieczenie budowy? wsadzilismy juz w ten dom troche kasy i szkoda bylby..gdyby chcemy ubezpieczyc...pytanie tylko u kogo? szukalam troche w necie,ale nic konkretnego nie znalazlam..ktory ubezpieczyciel jest warty uwagi? jak zwykle licze na Wsza pomoc My dostaliśmy najlepszą ofertę w Allianz. A ubezpieczycielka jest z Rumii dzieki Beti a dostalabym jakis namiar na te Pania? Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 20.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 szukam sprawdzonego kominkarza ktory obuduje mi kominek bo pan WOJTEK z polecenia Atomu ZWODZI MNIE JUZ 3 miesiace koszmar stanowczo NIE POLECAM CMyK O kurczę, to głupio mi bo ja Ci go poleciłam , u mnie zrobił na czas i bez problemów. Eh, no i jak tu kogoś polecać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 21.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dzień dobry, Buduję pod Warszawą - Grupa Izabelin się kłania, no i wpadłam tutaj z serdeczną prośbą. Jestem na wakacjach pod Gdańskiem (Jantar) i muszą wybrać do powrotu grzejniki do łazienki. Czy jakaś dobra dusza mogłaby mnie poratować namiarem na tutejszy dobrze zaopatrzony sklep hydrauliczny tudzież jakieś centrum budowlane żeby można było jak najwięcej obejrzeć na żywo. Wdzięczna będę przeogromnie. Pozdrawiam wszystkich jj W Trójmieście nie ma sklepów z drabinkami? Nie żartujcie! Podrzućcie jakiś namiar bo mi hydraulik nie dojedzie jak nie będę miała wszystkich kaloryferów. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 21.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dzień dobry, Buduję pod Warszawą - Grupa Izabelin się kłania, no i wpadłam tutaj z serdeczną prośbą. Jestem na wakacjach pod Gdańskiem (Jantar) i muszą wybrać do powrotu grzejniki do łazienki. Czy jakaś dobra dusza mogłaby mnie poratować namiarem na tutejszy dobrze zaopatrzony sklep hydrauliczny tudzież jakieś centrum budowlane żeby można było jak najwięcej obejrzeć na żywo. Wdzięczna będę przeogromnie. Pozdrawiam wszystkich jj W Trójmieście nie ma sklepów z drabinkami? Nie żartujcie! Podrzućcie jakiś namiar bo mi hydraulik nie dojedzie jak nie będę miała wszystkich kaloryferów. jj jj przeoczylam Twoj post mysle,ze przy okazji wycieczki do Gdanska moglabys wejsc do Leroy Merlin rog obwodnicy i ul.Kartuskiej dalej przy obwodnicy masz Castorame i Obi.. nie wiem,jak Chemia jest zaopatrzona..poniewaz kupowalam tam tylko kafle a to inny budynek.. to te,ktore ja znam...moze tubylcy jeszcze cos dorzuca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Wszystkie grzejniki kupowaliśmy w firmie NOWAWESER, ul. Łużycka 10a w Gdyni, tel. 058 662 24 20, 622 76 35. My akurat mamy grzejniki Cosmo-Nova. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Jeszcze jedno. Z tego co się orientowałam wśród hydraulików, to grzejniki w sklepach typu np OBI, są wykonane z gorszego gatunku materiału. Dlatego są tańsze Taka sama jest sprawa np z rurami miedzianymi, które mają w sobie o wiele mniej miedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość It**** 21.07.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 czy mozecie polecic nam firme oferujaca korzystne ubezpieczenie budowy? wsadzilismy juz w ten dom troche kasy i szkoda bylby..gdyby chcemy ubezpieczyc...pytanie tylko u kogo? szukalam troche w necie,ale nic konkretnego nie znalazlam..ktory ubezpieczyciel jest warty uwagi? jak zwykle licze na Wsza pomoc My dostaliśmy korzystne ubezpieczenie budowy w T.U. Europa, ale było ono przy okazji zaciągania kredytu. No i było załatwiane przez bank. Szukaliśmy też coś podobnego na własną rękę przez naszego pośrednika ubezpieczeniowego, ale były to oferty o wiele mniej korzystne. Namiarów nie posiadam, ale na pewno znajdziesz w necie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 21.07.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Jakie są aktualnie koszty robocizny docieplenia, styropian i klej położony, trzeba niestety położyć jeszcze jedna warstwę kleju, zagruntować i na to tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 21.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 My tez mamy ubezpieczenie w Allianzie. Betti - a czy w tej firmie gdzie kupowaliście grzejniki mają też grzejniki elektryczne? My mamy wszędzie podłogówkę, ale w łazienkach będziemy instalować dodatkowo grzejniki elektryczne do suszenia ręczników itp. i muszę się zabrać za szukanie czegoś sensownego. No i przy okazji pozdrawiam Cmyka - na żywo Twój domek wygląda tak samo ładnie jak na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 My tez mamy ubezpieczenie w Allianzie. Betti - a czy w tej firmie gdzie kupowaliście grzejniki mają też grzejniki elektryczne? My mamy wszędzie podłogówkę, ale w łazienkach będziemy instalować dodatkowo grzejniki elektryczne do suszenia ręczników itp. i muszę się zabrać za szukanie czegoś sensownego. No i przy okazji pozdrawiam Cmyka - na żywo Twój domek wygląda tak samo ładnie jak na zdjęciach Oj niestety nie wiem My nie mamy podłogówki, wszędzie normalne grzejniki... Najlepiej jednak zadzwoń i sie dopytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 22.07.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witammam takie pytanie ile biora ciesle za więźbe dachową.Jakies 6m3 drzewa,dach dwuspadowy,prosty bez lukarn plus deskowanie i papa.pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 22.07.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 W tamtym roku cieśla za wieżbę i deskowanie zażądał sobie 5 tys zł.W tym roku dużo więcej nie powinien zaśpiewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 22.07.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam, czy ktoś z okolic Gdańska buduje lub zbudował dom Granat http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/granat/ Wiem, że jest cały wątek o tym projekcie, ale może ktoś się znajdzie Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 23.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam, czy ktoś z okolic Gdańska buduje lub zbudował dom Granat http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/granat/ Wiem, że jest cały wątek o tym projekcie, ale może ktoś się znajdzie Pozdrawiam Iza a gdzie w Pruszczu bedziesz sie budowala CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 23.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 szukam specjalisty od klinkieru zeby postawil mi slupki ogrodzenioweCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts