Izulek 23.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 NIe, w Trąbkach Wielkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 23.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Potrzebuje namiary na kogos kto robi i montuje balustrady balkonowe ( nie drewniane ). Bede wdzieczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 23.07.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Beti555Dziękuję za namiar na grzejniki-sprawdzę. Na razie byliśmy w TG Instalacje -Trakt św.Wojciecha 369 i Onninen - ta sama ulica 3/11.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 23.07.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witam, czy ktoś mógłby polecić architekta do zrobienia adaptacji projektu? na białej liście znalazłam tylko jedną Panią, która podobno jest droga pzdr m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 23.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Potrzebuje namiary na kogos kto robi i montuje balustrady balkonowe ( nie drewniane ). Bede wdzieczna za info Podaję namiar na pana który u mnie zrobił balustradę balkonową- 601056794. Kliknij link niżej to zobaczysz jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankamienna 23.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 ja mam w allianz, budowe i teraz mam zamiar ubezpieczyc juz zamkniety stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 24.07.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Potrzebuje namiary na kogos kto robi i montuje balustrady balkonowe ( nie drewniane ). Bede wdzieczna za info Podaję namiar na pana który u mnie zrobił balustradę balkonową- 601056794. Kliknij link niżej to zobaczysz jak wygląda. Dziekuje bardzo za informację . Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszmir 24.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam, wczoraj odkrylam ten cenny trojmiejski pokoj, stad moje pytanie, gdzie moge znalezc 'biala liste' i czy jest tez 'czarna'pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 24.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam, wczoraj odkrylam ten cenny trojmiejski pokoj, stad moje pytanie, gdzie moge znalezc 'biala liste' i czy jest tez 'czarna' pozdrawiam wszystkich Są w dziale "wykonawca doskonaly ...i mniej" Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mawo.gdy 24.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam, Poszukuję hydraulika, który wykona w Gdyni przyłącze wod-kan. Może ktoś z Was ma kogoś godnego polecenia ? Pozdrawiam Czy chodzi Tobie o przyłącze do sieci miejskiej w ulicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkzibi 24.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Potrzebuje namiary na kogos kto robi i montuje balustrady balkonowe ( nie drewniane ). Bede wdzieczna za info Podaję namiar na pana który u mnie zrobił balustradę balkonową- 601056794. Kliknij link niżej to zobaczysz jak wygląda. ile za to dałeś i ile metrów jest tej balustrady? Rozumiem że jak zadzwonię do tego Pana to moge się porozumiec w tej sprawie. Ja akurat będe potrzebował balutradki do dwóch tarasów 1 mały i jeden duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 24.07.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam! Poszukuje dostawcy okien do domu. Chce kupic okna PCV z okleina jednostronną czy mozecie mi polecić jakiegoś dostawcę solidnego i sprawdzonego?? Czy ktoś z was ma bramy produkcji Normsthal?? Mozecie coś o nich szepnąć?? PozdrawiamPawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 24.07.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ile za to dałeś i ile metrów jest tej balustrady? Rozumiem że jak zadzwonię do tego Pana to moge się porozumiec w tej sprawie. Ja akurat będe potrzebował balutradki do dwóch tarasów 1 mały i jeden duży. Zadzwoń i porozmawiaj o cenie. Najtańsze chyba sa po 180 zł za metr. Cena zależy od kształtu, elementów dekoracyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 24.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam, Poszukuję hydraulika, który wykona w Gdyni przyłącze wod-kan. Może ktoś z Was ma kogoś godnego polecenia ? Pozdrawiam Czy chodzi Tobie o przyłącze do sieci miejskiej w ulicy?? Tak, dokładnie. Chodzi o wcinkę do sieci PEWiK w Gdyni... Za kolejne namiary będę wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynier.mamon 24.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zostało mi trochę ponad 200 sztuk kotew do ściany 3 warstwowej WK-30 firmy HABE (wkręcane, 30cm). W ramch promocji odsprzedam za 50% ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.07.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ja mam w allianz, budowe i teraz mam zamiar ubezpieczyc juz zamkniety stan A jak ubezpieczaliscie budowe to jaka kwote ubezp placilisie? i za jaka sume ubezp? czy to bylo tylko od ognia i zdarzen losowych? czy jest to tez od kradziezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A jak ubezpieczaliscie budowe to jaka kwote ubezp placilisie? i za jaka sume ubezp? czy to bylo tylko od ognia i zdarzen losowych? czy jest to tez od kradziezy? Chyba nie ma na rynku takiej firmy, która ubezpiecza budowę od ryzyka kradzieży. Żeby ubezpieczyć kradzieżowo to budynek musi stanowić zamkniętą bryłę, na dodatek zamknięcia muszą spełniać określone przez ubezpieczyciela normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 25.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A jak ubezpieczaliscie budowe to jaka kwote ubezp placilisie? i za jaka sume ubezp? czy to bylo tylko od ognia i zdarzen losowych? czy jest to tez od kradziezy? Chyba nie ma na rynku takiej firmy, która ubezpiecza budowę od ryzyka kradzieży. Żeby ubezpieczyć kradzieżowo to budynek musi stanowić zamkniętą bryłę, na dodatek zamknięcia muszą spełniać określone przez ubezpieczyciela normy. ok. jednak w naszym przypadku wykonczeniowki bryla budynku jest juz zamknieta a budynek przed odbiorem to jeszcze budowa..dobrze mysle? obawiam sie tylko,ze nie beda chcieli ubezpieczyc nam ruchomosci poniewaz dom nie zamieszkaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 25.07.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A jak ubezpieczaliscie budowe to jaka kwote ubezp placilisie? i za jaka sume ubezp? czy to bylo tylko od ognia i zdarzen losowych? czy jest to tez od kradziezy? Chyba nie ma na rynku takiej firmy, która ubezpiecza budowę od ryzyka kradzieży. Żeby ubezpieczyć kradzieżowo to budynek musi stanowić zamkniętą bryłę, na dodatek zamknięcia muszą spełniać określone przez ubezpieczyciela normy. Racja jest taka, że ubezpieczyć od kradzieży można dopiero od stanu zamkniętego - placu budowy nikt nie ubezpieczy Od ognia i innych żywiołów to można wcześniej. Ja ubezpieczyłem od stanu zamknietego w PZU komplet - żywioły i kradzież tyle, że od momentu stanu zamkniętego miałem komplet zabezpieczeń typu zamki, alarm itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mawo.gdy 26.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam, Poszukuję hydraulika, który wykona w Gdyni przyłącze wod-kan. Może ktoś z Was ma kogoś godnego polecenia ? Pozdrawiam Czy chodzi Tobie o przyłącze do sieci miejskiej w ulicy?? Tak, dokładnie. Chodzi o wcinkę do sieci PEWiK w Gdyni... Za kolejne namiary będę wdzięczny... Nazwiska nie pamiętam ale numer mam 516-03-73-40 ma duzo roboty i nie jest drogi wcześniej dzwoniłem do p.Grablewski który jest na forum i ktory chciał 1800zl więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts