TOMEKWITKO 27.07.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam! Poszukuje dostawcy okien do domu. Chce kupic okna PCV z okleina jednostronną czy mozecie mi polecić jakiegoś dostawcę solidnego i sprawdzonego?? Czy ktoś z was ma bramy produkcji Normsthal?? Mozecie coś o nich szepnąć?? Pozdrawiam Pawel okna pcv , bramę, drzwi montował mi Megabud z Rumi 671-38-18 . Przedstawiciela okien mogę polecic z czystym sumieniem. Namiary dostałem na niego od kilku zadowolonych forumowiczów . Nie dość, że miła obsługa to duży profesjonalizm i ceny przystępne. Montaż w jeden dzien bez zastrzeżen. Kierując się wyborem porównywałem kilka ofert z konkurencyjnych firm, były minimalnie tansze, ale pod względem wyposażenia okien i ich jakości to żadna sie nie mogła równać. Bramę mam firmy Wiśniowski w kolorze okien, sprawuje się bez zastrzeżen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 27.07.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 heyWiecie gdzie i za ile można wypozyczyc zageszczarke do piasku,najlepiej w okolicach Wejherowa.Czy w gre wchodza jakies kaucje??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 27.07.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witajcie,czy możecie polecić architekta, sprawdzonego, który zrobi adaptację projektu?Zależałoby mi także na Waszych opiniach o Panu Krzysztofie Milińskim. Możecie go polecić jako kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 hey Wiecie gdzie i za ile można wypozyczyc zageszczarke do piasku,najlepiej w okolicach Wejherowa.Czy w gre wchodza jakies kaucje?? pozdrawiam RAMIRENT - Gdańsk-Osowa, przy Obwodnicy. Drogo i do tego kaucja 1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 27.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 hey Wiecie gdzie i za ile można wypozyczyc zageszczarke do piasku,najlepiej w okolicach Wejherowa.Czy w gre wchodza jakies kaucje?? pozdrawiam Pożyczałem z firmy Mido z Miszewa. O ile pamiętam to jakieś 130 zł za dzień + kaucja ale nie pamiętam jak duża (rzędu 100-200 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.07.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja moge go polecic do adaptacji projektu, tylko jest dosyc zajety i sa momenty kiedy nie mozna sie z nim skontaktowac. Kierownikowac zaczyna u nas takze nie wiem, ale dostalam jego namiary od zadowolonej znajomej Witajcie, czy możecie polecić architekta, sprawdzonego, który zrobi adaptację projektu? Zależałoby mi także na Waszych opiniach o Panu Krzysztofie Milińskim. Możecie go polecić jako kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 27.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Czyli z adaptacji projektu jesteś zadowolona? A jak cenowo? Jeśli chodzi i o adaptację i o kierownictwo ... może byc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.07.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 A gdzie masz dzialeczke w Pruszczu? Jaki projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek s 28.07.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Witam ! ile was kosztowal stan surowy otwarty; tzn robocizna? przy jakiej powierzchni uzytkowej, jaki dom . Oczywiscie jakies info z tego roku mi za dom z uzytkowym poddaszem dwuwarstwowy (porotherm) o powierzchni 170m + garaz dwustanowiskowy 36 m i nad nim strych zazyczyli 60 tys netto bez konstrukcji dachowej i polozenia dachu. Ekipa solidna tylko ta cena No a moze u kogos konczy jakas fajna ekipa za 1,5 msc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 28.07.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Za nasz domek pow. całk. 144 m2 z garazem jednostanowiskowym,sciany BK24,ekipa chce 16 tysiecy,oczywiscie bez dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek s 28.07.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 czy te 144 m2 pow. calk. to jest pow. uzytkowa i czy uwzglednia garaz? Czy w tej cenie jest docieplenie budynku i czy nie ma jakis ukrytych kosztow (np. wypozyczenie koparki itp.)?Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 28.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Ponowna prośba o namiar na ludków którzy zrobią płot (podmurówka, słupki, siatka). Z góry serdeczne dzięki ! Ponawiam prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 28.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Powierzchnia z garażem.Wykop to osobna opłata dla koparkowego(ca 1000 zł).Ekipa bierze kase za ławy+ściany fundamnetowe,izolacja z obu stron,ściany parteru,strop,ściany poddasza,wieńce,potem wchodza cieśle,jakies 5000 zł,konstrukcja z deskowaniem.Dalsze etapy wykończeniówki to już inna historia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.07.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 U nas z dachem na gotowo tzn polozenie dachowki, okna dachowe i orynnowanie ale bez ocieplenia budynku - czyli stan surowy otwarty 138m2 z garazem 20m2 dach dwuspadzisty, dwie lukarny, dach nad garazem dwuspadzisty troche nizej niz glowny - 46tys netto za robocizne, umowe podpisywalismy w styczniu/lutym, sciany - keramzytobeton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 29.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witam, Poszukuję hydraulika, który wykona w Gdyni przyłącze wod-kan. Może ktoś z Was ma kogoś godnego polecenia ? Pozdrawiam Czy chodzi Tobie o przyłącze do sieci miejskiej w ulicy?? Tak, dokładnie. Chodzi o wcinkę do sieci PEWiK w Gdyni... Za kolejne namiary będę wdzięczny... Nazwiska nie pamiętam ale numer mam 516-03-73-40 ma duzo roboty i nie jest drogi wcześniej dzwoniłem do p.Grablewski który jest na forum i ktory chciał 1800zl więcej. Dziękuję, będę próbował...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 29.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ja moge go polecic do adaptacji projektu, tylko jest dosyc zajety i sa momenty kiedy nie mozna sie z nim skontaktowac. Kierownikowac zaczyna u nas takze nie wiem, ale dostalam jego namiary od zadowolonej znajomej Witajcie, czy możecie polecić architekta, sprawdzonego, który zrobi adaptację projektu? Zależałoby mi także na Waszych opiniach o Panu Krzysztofie Milińskim. Możecie go polecić jako kierownika budowy? Ja również poproszę o numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 29.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 [quote name="hchris"Tak, dokładnie. Chodzi o wcinkę do sieci PEWiK w Gdyni...Za kolejne namiary będę wdzięczny... Nazwiska nie pamiętam ale numer mam 516-03-73-40 ma duzo roboty i nie jest drogi wcześniej dzwoniłem do p.Grablewski który jest na forum i ktory chciał 1800zl więcej. Dziękuję, będę próbował...Pozdrawiam A nie lepiej zadzwonic w tej sprawie do PEWiK w Gdyni?Ja robilem to u siebie,fakt nie w gdyni a w Chwaszczynie.Zadzwonilem do Glincza,bo tam podlega Chwaszczyno,umowilem sie na dzien i na godzine,przyjechali ze wszystkim co bylo potrzebne,zrobili co mieli zrobic i pojechali.Reszte znaczy fakture zalatywilem znowu w Glinczu,a zaplacilem przelewem.Przylacze do wodociagu(zawor+studzienka rewizyjna) ,ponad 20m rury +wykop,wprowadzenie do budynu i zakonczenei zaworem i licznikiem kosztowalo 2300PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E1 29.07.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Cześć, Czy jest tu ktoś, kto buduje/budował swój dom pod klucz z jedną firmą? Będę wdzięczny za informacje o firmie/terminach/kosztach/doświadczeniach. Ewentualnie opinie o tym dlaczego podobny pomysł jest głupi, chętnie przyjmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 30.07.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 U mnie za stan surowy + dach + deska i papa = 27 tys. Dom pow 212 m2 z garażam. Ekipa z Kartuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 30.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 [quote name="hchris" Tak, dokładnie. Chodzi o wcinkę do sieci PEWiK w Gdyni... Za kolejne namiary będę wdzięczny...[/quote] Nazwiska nie pamiętam ale numer mam 516-03-73-40 ma duzo roboty i nie jest drogi wcześniej dzwoniłem do p.Grablewski który jest na forum i ktory chciał 1800zl więcej. Dziękuję, będę próbował...Pozdrawiam Swego czasu pytałam w PEWi K-u w Gdyni o namiar na wykonawcę i niestety Pani powiedziała, że nie udzielają takich namiarów Ja korzystałam z p. Romana Bujaka. Zrobil szybko, profesjonalnie, ale ponoć jest drogi. Niemniej podaję namiar 603 669 086 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts