ankamienna 04.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 gdzie moge znalesc białą liste? chodzi mi o namiar do kogos od kladzenia kafli. solidnie i na terenie Trojmiasta oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka35 04.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 dzięki za namiary duża buźka jutro obdzwonimy te numerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 04.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 gdzie moge znalesc białą liste? chodzi mi o namiar do kogos od kladzenia kafli. solidnie i na terenie Trojmiasta oczywiscie A tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61774 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 05.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Buduję się przy ulicy sliskiej. 54°29'23.91"N 18°26'3.13"E Pozdrawiam DomAir Ulica Tęczowa sie kłania i powodzenia zyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darada 05.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Cześć, może została komuś skrzynka do przyłączenia prądu tzw prowizorka budowlana. Szukam takiej skrzynki i nie mam pojęcia gdzie to można znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Gdynia 05.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam! Poszukuje dostawcy okien do domu. ... Pozdrawiam Pawel Z czystym sumieniem mogę polecić Ci firmę Nowopol z Gdyni Redłowa. Już w drugim miejscu zamontowali mi okna od Bajcara ze Słupska. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany to wyślę Ci namiary na właściciela, p. Andrzeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 05.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Mi też zależałoby na fachowości kierownika, właśnie aby sam zobaczył, czy murarze popełnili błędy, bo ja się na tym nie znam .. Poza tym właśnie - wyliczanie potrzebnych materiałów - też chciałabym polegać na fachowcu. Mam jeszcze pytanie: robił Wam też adaptację projektu? Pozdr Iza Adaptacji nam nie robił. Kupowaliśmy projekt adoptowany od razu na nasze potrzeby przez autora projektu, więc nie robiliśmy w nim już potem zmian. Elektryka wysyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 05.08.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Mam problem, bo wygląda na to, że koleś który miał na dniach zaczynać robić nam elewacje postanowić nas olać Od tygodnia nie odbiera telefonów i nie daje znaków życia... W związku z tym baaardzo proszę o namiary na jakąś solidną ekipę, która ociepliłaby mi elewacje. Jeśli robią też tynki zewnętrzne, to byłoby super Jeśli chodzi o wylewki, to u nas też robił Toporek. Panowie od wykończeniówki chwalą, że wylewki ładne i równe. W odróżnieniu od tynków wewnętrznych wykonanych przez p. Kazimierza Wickiego - wykończeniówkowcy stwierdzili, że tynki ładne gładkie, ale wciąż narzekają, że krzywe i miejscami mamy bardzo grubo kładziony ten tynk. Tak więc Toporka polecam, Wickiego raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 witam my budujemy od wiosny 2007 niedawno trafiłam na te forum cholerka szkoda ze tak późno wiele ciekawych rzeczy tu jest obecnie szukamy kogoś od wylewek polećcie kogoś kto jeździ po pomorskim 40km od Trójmiasta ...my na dzień dzisiejszy mamy mury i dach .jeśli ktoś bedzie potrzebował to mogę polecić dekarza solidnie i przede wszystkim szybko!chyba nie jest aż tak zawalony robota bo niedawno wrócił z zagranicy .natomiast murarzy nie polecę zjadłam kupe nerwów .........poradźcie w kwestii wylewki Namiary na panów od wylewek: 1.tel. 691625473 2. tel. 504149778 3. tel. 502435508 Korzystałam z usług tych pierwszych ale pozostali robili wylewki sasiadom. Czy dojeżdżaja to juz trzeba z nimi porozmawiać. Czy któryś z podanych telefonów do telefon do Toporka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.08.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Czy któryś z podanych telefonów do telefon do Toporka ? Nie wiem jak nazywaja sie panowie z nr 2 i 3. Telefon 1 jest do ekipy, która robiła u nas i jest wszystko dobrze wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 06.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 WitamPoszukuję kierownika budowy z okolic Wejherowa.Za wszystkie namiary będę wdzięczny.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Sz. 06.08.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam, czy ktoś z Wiczlina lub okolic ma może do sprzedania w rozsądnej cenie używane deski szalunkowe ok 1-1.5 m3? Proszę o informacje. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę spokojnych czasów i dużych postępów na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek72 06.08.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam, moze ma ktoś namiary na dobrego kamieniarza od podlóg ?Poszukuję również wykonawcy obudowy kominka z terminem jeszcze na ten rok. Oczywiście z okolic Trójmiasta. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrowienia dla wszystkich z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.08.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 witam my budujemy od wiosny 2007 niedawno trafiłam na te forum cholerka szkoda ze tak późno wiele ciekawych rzeczy tu jest obecnie szukamy kogoś od wylewek polećcie kogoś kto jeździ po pomorskim 40km od Trójmiasta ...my na dzień dzisiejszy mamy mury i dach .jeśli ktoś bedzie potrzebował to mogę polecić dekarza solidnie i przede wszystkim szybko!chyba nie jest aż tak zawalony robota bo niedawno wrócił z zagranicy .natomiast murarzy nie polecę zjadłam kupe nerwów .........poradźcie w kwestii wylewki my skorzystalismy z polecanej na forum ekipy tel.0604758781 cenowo sa dosyc przystepni,chociaz skasowali mnie ciutke wiecej za.."rejestracje na samochodzie" u nas wylewka niestety z dolkiem na srodku salonu ale moze to efekt tego,ze ekipy nikt nie pilnowal? a taka to juz nasza specyfika budowania... na wykonanie czekalam okolo miesiaca od momentu skontaktowania sie,jak juz pisalam cenowo (byli przynajmniej) ok.po okolicy jezdza...tylko przypilnowac raczej trzeba ! ale z doswiadczenia juz wiem,ze jak kazdego budowlanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.08.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam, moze ma ktoś namiary na dobrego kamieniarza od podlóg ? Poszukuję również wykonawcy obudowy kominka z terminem jeszcze na ten rok. Oczywiście z okolic Trójmiasta. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrowienia dla wszystkich z forum. nam kilka dni temu wykonali kominek,jestesmy super zadowoleni co do terminow..nie wiem - my rozmawialismy na poczatku maja.. wykonanie - dokladnie,czysto i moge z czystym sumieniem polecic Interior Reda ul.Gdanska 4 tel.058 6788322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 07.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześć, może została komuś skrzynka do przyłączenia prądu tzw prowizorka budowlana. Szukam takiej skrzynki i nie mam pojęcia gdzie to można znaleźć My mamy taką skrzynkę i chętnie się jej pozbędziemy. 501199775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.08.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Sluchajcie, dalam do wyceny okna biale pieciokomorowe w Vetrex i doznalam szoku ile kosztuje okno tarasowe z przesuwanymi drzwiami - 8700zl - okna sa cztery 90/220 zewnetrzne sa nieotwierane na stale a wewnetrzne maja byc przesuwane. Takie samej wielkosci tylko otwierane koisztuja u nich 2300zl. To jest cena z montazem.Na pewno ktos z Was ma okna przesuwane jaka cene dostaliscie? W jakiej firmie? Mam zamiar pojechac jeszcze na Beniowskiego tam jest kilka firm i do Wilke&Wilke na Reymonta. Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 07.08.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Poszukuję namiar na osobę która wykona projekt przyłącza wody oraz gazu.Nieustająco czekam na ludzi od ogrodzeń oraz od ociepleń styropianem + tynki zewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 07.08.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Sluchajcie, dalam do wyceny okna biale pieciokomorowe w Vetrex i doznalam szoku ile kosztuje okno tarasowe z przesuwanymi drzwiami - 8700zl - okna sa cztery 90/220 zewnetrzne sa nieotwierane na stale a wewnetrzne maja byc przesuwane. Takie samej wielkosci tylko otwierane koisztuja u nich 2300zl. To jest cena z montazem. Na pewno ktos z Was ma okna przesuwane jaka cene dostaliscie? W jakiej firmie? Mam zamiar pojechac jeszcze na Beniowskiego tam jest kilka firm i do Wilke&Wilke na Reymonta. Co radzicie? My mamy okno przesuwane 3690x2310. Podzielone na 3 czesci i tylko jedna sie rozsuwa. Kupione w firmie Bertrand, kolor zloty dab. Koszt okna bez montazu PLN 8.460,-. Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allanah 07.08.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Mam do sprzedania 100 stempli o długości 270 - 300 cm. Odbiór własny w Gdańsku Kiełpinie Górnym, cena 4 zł/szt. Tel. 504 730 869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts