hchris 30.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A podajcie ceny za m3 tego betonu w WAKOZIE, TOMI i u Wrońskiego oraz ile życzą sobie za pracę pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 30.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy ktoś z Was wie gdzie można w Trójmieście, najlepiej Gdynia, kupić rolety zewnętrzne nadstawne typu BECLEVER lub PORTOS Thermolux , takie montowane na ościeżnice podczas montażu okien. Może ktoś z Was ma takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efcia80 31.08.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Karolinka29 dziekuje za namiary Nikt nie ma dobrego godnego polecenia architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 31.08.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mi podali tak beton B10 : TOMI - 265 zł brutto z dowozem i pracą pompy, WAKOZ - 255 zł netto z pracą pompy, dziś sprawdzę u Wrońskiego. Co do architekta swojego nie polecam, głupia pi.... projekt zrobiła nam na odwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 31.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mi podali tak beton B10 : TOMI - 265 zł brutto z dowozem i pracą pompy, WAKOZ - 255 zł netto z pracą pompy, dziś sprawdzę u Wrońskiego. Co do architekta swojego nie polecam, głupia pi.... projekt zrobiła nam na odwal. Ja brałem z wakozu maj/czerwiec i mieli najtaniej + pompa gratis ale... uwaga... w Wakozie Tuchom mieli wyższe ceny niz w Wakozie Luzino, pomimo że z Luzina było 3 razy dalej niż z Tuchomia U Wrońskiego beton był tańszy ale za pompę chcieli kosmiczną kwotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 31.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 No to mam aktualne informacje u Wrońskiego chcą 347 zł brutto za metr sześcienny!!! Sprawdze jeszcze to Luzino, dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.08.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam. Tym razem szukam namiarów na kogoś, kto robi projekty przyłączy. Podzielicie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 31.08.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam Dzwoniłam niedawno do OLTRANSU w Mrzezinie. Tam wołali za beton B20-266zł. netto, a za B15-248 m3, nie pytałam o pompę. Może warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinelliGD 31.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Nie potrzebuje ktoś pustaków Teriva I ? Zostało mi po budowie ze 150-170 sztuk, część zadeklowana. Kupowane w wytwórni pana Telegi na Osowej, solidna robota Oddam po 4.8 zł jak sobie ktoś z budowy zabierze (Gdańsk Klukowo, niedaleko lotniska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 31.08.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Nie potrzebuje ktoś pustaków Teriva I ? Zostało mi po budowie ze 150-170 sztuk, część zadeklowana. Kupowane w wytwórni pana Telegi na Osowej, solidna robota Oddam po 4.8 zł jak sobie ktoś z budowy zabierze (Gdańsk Klukowo, niedaleko lotniska). Nam tez sporo zostalo pustakow i tez bralismy z Osowy. Bez problemu przyjeli je spowrotem i zabrali wlasnym transportem . To tak do wiadomosci jakby nikt z forumowiczow ich nie chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 31.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam. Tym razem szukam namiarów na kogoś, kto robi projekty przyłączy. Podzielicie się? Polecam Klawitera do przyłaczy wod-kan i gaz, zdecydowanie najtańszy. tel. 058 682 93 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam. Tym razem szukam namiarów na kogoś, kto robi projekty przyłączy. Podzielicie się? Polecam Klawitera do przyłaczy wod-kan i gaz, zdecydowanie najtańszy. tel. 058 682 93 89 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Sz. 31.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Karolinka29 dziekuje za namiary Nikt nie ma dobrego godnego polecenia architekta Witam, mogę polecić firmę Abikon z Gdyni z Ul. Dowrcowej 11/6. Robiłem u nich projekt idnywidualny - niedrogo, summienni, rzeczowi - wszystko tak jak chciałem. W Gdyni nie znalazłem nikogo lepszego. Tel. 058-661-48-48 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trikot 31.08.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Byłem umówiony z cieślą, ale mówił że dogadamy sie po postawieniu ścian , bo musi zrobić pomiary.Twierdził, że zawsze wychodzi inaczej niż w projekcie i dopiero po tym etapie zamawia sie drewno.Otóż przyjechał popatrzał w plany (z tego wniosek, że wcześniej nie zadał sobie trudu) i oświadczył żeby zadzwonić za tydzień musi przemyśleć....??Po tygodniu odmówił mi, twierdząc że nie ma ludzi, jest zajęty, czyli zrobił mnie w balonaI teraz apel do forumowiczów - czy ktoś poda mi namiary na cieślę, który zrobi mi w tym roku samą wieźbę kopertową , obijał dechami będę sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 31.08.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mam pytanie do mieszkających lub wkrótce majacych zamieszkać w Chwaszczynie lub okolicy- Tuchom, Osowa, Bojano, Karczemki itp. Czy zamontowaliście lub zamierzacie montować stację uzdatniania wody czy też pozostajecie przy zwykłych filtrach. Może też macie inne pomysły w temacie wody i jej przygotowania do użytkowania. Pytam się gdyż hydraulik z Viessmanna zwrócił mi uwagę iż kamień z wody może być problemem w sytuacji gdy ktoś ma panel prysznicowy, czy jak to on określił "super baterie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 31.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ja mam dwa zwykle filtry ale hydraulik powiedzial ze jak wyciagne od wiku badania wody to idzie sie z tym do (niewiem jakiego) sklepu i zamawiaja pod dane pomiary wody okreslona stacje kolega kupil taka stacje 3 filtrowa z filtrem zwyklym, weglem i jakas zywicaCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 31.08.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mam pytanie do mieszkających lub wkrótce majacych zamieszkać w Chwaszczynie lub okolicy- Tuchom, Osowa, Bojano, Karczemki itp. Czy zamontowaliście lub zamierzacie montować stację uzdatniania wody czy też pozostajecie przy zwykłych filtrach. Może też macie inne pomysły w temacie wody i jej przygotowania do użytkowania. Pytam się gdyż hydraulik z Viessmanna zwrócił mi uwagę iż kamień z wody może być problemem w sytuacji gdy ktoś ma panel prysznicowy, czy jak to on określił "super baterie". My własnie montujemy zmiękczacz wody. Podaje link do tego, który wybralismy http://www2.bimsplus.com.pl/produkty/grupa/790.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efcia80 01.09.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam, mogę polecić firmę Abikon z Gdyni z Ul. Dowrcowej 11/6. Robiłem u nich projekt idnywidualny - niedrogo, summienni, rzeczowi - wszystko tak jak chciałem. W Gdyni nie znalazłem nikogo lepszego. Tel. 058-661-48-48 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Dziekuje bardzo Moze ktos jeszcze?Poszperałam w interencie i jest tyle tego ze ciezko sie zdecydowac a chcałabym trafic na dobrego architekta i w zwiazku z Tym interesuje mnie czy ktos mial do czynienia z firma Pani Jadwigi Wozniak INTERCESJA-NIERUCHOMOSCI mieszczacej sie przy ul płk Dabka 167 D6 i PRACOWNIA PROJEKTOWA "ART PROJECT" Władysława IV 21/18? Z góry dziekuje za odpowiedz i pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 01.09.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 No właśnie ja też szukam cieśli do dachu kopertowego tak na początek listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 01.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 W Baninie jest podobny problem z wodą, jest trochę za twarda.W związku z tym zamontowałem na wejściu dwa filtry Dafi- zwykły mechaniczny i zmiękczający. Jak narazie jest nieźle. Dwa razy w roku muszę wymieniać wkłady ale mam spokój.Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts