Mały 25.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 M U R A R Z E Znajomej ekipie wypadła z grafiku budowa , więc jeśli potrzebujecie teraz kogos konkretnego do budowy domu to zapraszam pod nr tel. 0696-920-080 lub 0696-859-749 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość It**** 25.09.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witajcie. Gdyby ktoś był zainteresowany - działka budowlana 1000 m w Pępowie do sprzedania. Więcej informacji na priv lub email: ikot11[małpa]wp.pl , tel.783377077 pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stils 25.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam, Szukam taniej i dobrej ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki (wykop, fundament i siatka). Najchętniej gdyby sami mogli zorganizować materiały. Jeśli znacie kogoś wartego polecenia to prośba o namiary. PozdrawiamStils Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domair 25.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Cześć Nie mam jeszcze wodociągu a ruszam z budową na Wiczlinie. Czy ma ktos może do odsprzedania niepotrzebny zbiornik na wodę, albo kontakt do kogoś kto wypożycza beczkowóz w okolicy. Pozdrawiam DomAir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 25.09.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 witam,mnie też będzie potrzebny w przyszłym rokudołączam się z prośbą o namary na firmy wypożyczającepzdrm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 25.09.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 zbiornik na wodę oczywiście miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 26.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jeśli chodzi o zbiorniki na wodę, to rozumiem, że nie macie wody na działce, ale macie w dosyć bliskiej okolicy? My ciągnęliśmy wodę wężem od sąsiada ok. 150m i wtedy na działce wystarcza np. plastikowy zbiornik 1000l, który można kupić za ok.200-300pln i co jakiś czas napełnić z węża. My ostatecznie nie kupowaliśmy tego zbiornika (bo nasza ekipa sama sobie to zorganizowała), ale Moon123 - jak byś była zainteresowana, to mogę Ci podać kto w Borkowie rok temu dysponował takimi zbiornikami - może teraz też ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Mamy 2 takie zbiorniki 1000l. Jeden możemy odstąpić na 100%, nad drugim jeszcze myslimy... Cena jednego 230zł. Jakby co, to mozna pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.09.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Hiobowe wieści, Krajowa Dyrekcja Dróg zatwierdziła projekt drogi przebiegający przez Majora Bojana. Niezle, droga dwupasmoga, hałas, tiry itd. Po wiejskim klimacie pozostanie wspomnienie Tylko w Polsce można zaplanować drogę przechodzącą przez nowowybudowane osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eRaf 26.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Szukam namiar na stolarza, który zajmuje się m.in. oknami skrzynkowymi. Pls o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 26.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Poszukuję płyt OSB. Czy wiecie gdzie można kupić w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 26.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 izi dzięki, napisz proszę na prv Betti, mieliśmy spotkanie z majstrem na Kowalch i przy okazji widziałam Twój domek, bardzo ładny tak z ciekawości zapytam.... po co chcecie sobie zostawić ten drugi zbiornik? do czego go wykorzystacie? m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 27.09.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Poszukuję płyt OSB. Czy wiecie gdzie można kupić w rozsądnej cenie? My braliśmy z marketu budowlanego Ceny we wszystkich marketach były porównywalne, my wzięliśmy z OBI bo tam mają transport gratis przy zamówieniu za ponad 1000pln i potrzebowałam płyt na następny dzień i tam nie było z tym problemu, a np. w Leroy transport był odpłatny i kupując płyty w czwartek miałabym je dopiero w poniedziałek/wtorek. Ceny marketowe były wyraźnie niższe niż ceny w hurtowniach budowalnych i tartakach do których dzwoniliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.09.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Poszukuję płyt OSB. Czy wiecie gdzie można kupić w rozsądnej cenie? Blisko Ciebie jest hurtownia płyt itp - koł0o Budulca za Turbotem. Zobacz jeszcze Kornix Bolszewo (za stacją Orlena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 27.09.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam, a może ktoś podpowie gdzie w 3mieście(najlepiej okolice Gdyni) szybko można kupić belki 7,2m i pustaki do stropu Teriva I BIS. W Osowej u producenta pytałem - czas oczekiwania - miesiąc;Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.09.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam, a może ktoś podpowie gdzie w 3mieście(najlepiej okolice Gdyni) szybko można kupić belki 7,2m i pustaki do stropu Teriva I BIS. W Osowej u producenta pytałem - czas oczekiwania - miesiąc;Pozdrawiam Podjedź do Szemuda, koło cmentarza po prawej jadąc od Chwaszczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.09.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam, a może ktoś podpowie gdzie w 3mieście(najlepiej okolice Gdyni) szybko można kupić belki 7,2m i pustaki do stropu Teriva I BIS. W Osowej u producenta pytałem - czas oczekiwania - miesiąc;Pozdrawiam Kupowaliśmy w Szemudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.09.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Betti, mieliśmy spotkanie z majstrem na Kowalch i przy okazji widziałam Twój domek, bardzo ładny tak z ciekawości zapytam.... po co chcecie sobie zostawić ten drugi zbiornik? do czego go wykorzystacie? m Dziekuje bardzo Juz nie wykorzystamy tego zbiornika. Wczoraj koparka łychą go zgniotła... Tak więc jakby co, to jeden mamy wciąż na sprzedaż Z majstrem spotkałaś się w Kowalach? Ale z tego co pamietam Ty nie budujesz sie własnie w Kowalach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 27.09.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Po wnikliwych poszukiwaniach znalazłem hurtownię gdzie szybko mogą załatwić strop teriva z Solbetu - ceny bardzo atrakcyjne. Dla zainteresowanych podaje namiary, 'STYL' Materiały Budowlane, ul.Świętokrzyska 60, Gdańsk, tel.309 92 82. Szybka, sprawna obsługa. POLECAM.'Mały' dzięki za odzew. Pozdrawiam. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_slupski 27.09.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam, Właśnie przymierzam się do zakupu dachówki. Na razie mam dylemat jaką dachówke wybrać: - ceramiczną RuppCeramina Sirius 13 brązowa angoba lub - cementową Brass celtycka brązowa z powłoką Lumino. Może ktoś ma u siebie na domku taką dachówkę - z przyjemnością bym obejrzał. Jaki można maksymalnie uzyskać upust od cen katalogowych na produkty Brass i RuppCeramika w trójmiejskich składach budowlanych? Sly Witam, my mamy Ruppa sirius miedziany. Za dach 220 metrów wraz z 7 oknami VELUX, wyłazem,n orynnowaniem, położeniem zapłaciliśmy ok. 32 tys. Budowa w Lniskach k. Żukowa. Nam się podoba Rupp:) POzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts