Dorota_M 12.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Poszukuję zbiornika na wodę deszczową do zakopania w gruncie, ca 2-3m3. Czy możecie podpowiedzieć gdzie i co powinnam kupić? Pozdrawiam (lekko wykończona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.10.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Poszukuję zbiornika na wodę deszczową do zakopania w gruncie, ca 2-3m3. Czy możecie podpowiedzieć gdzie i co powinnam kupić? Pozdrawiam (lekko wykończona) Może stare, płukane zbiorniki po chemikaliach? Mają ok 1000l/szt, a kosztują niewiele.Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.10.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 hey Podpowiedcie co najlepsze do klejenia papy na ławie fundamentowej(izolacja pozioma). pozdrawiam tego sie nie klei tylko kladzie i na to muruje bloczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Sz. 12.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam wszystkich Mam pytanie dotyczące podbitki drewnianej pod dach - gdzie w okolicach Trójmiasta można takową kupić najtaniej i w najlepszej jakości ?? Może ktoś zna również ceny? Oraz ile fachowcy biorą za pomalowanie, położenie i obróbkę takiej podbitki z drewna? Pow. do wykonania podbitki ok 70-90 m2? Z góry dziękuję za wszelkie informacje i Pozdrawiam PS. Odnośnie pytania o zbiorniki na deszczówkę - to można kupić gotowe z osprzętem w BACIE w Gdańsku Kokoszkach Co do "klejenia" papy na bloczkach - to faktycznie nie klei jej się w typowym tego słowa znaczeniu - a kupuje się papę termozgrzewalną i po rozgrzaniu palnikiem gazowym układa się ją na bloczkach (oczyszczonych) i to wystarcza by popa się trzymała dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 12.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 heymurarz mowi zeby mu dostarczyc Izolbet A albo Izobud BR tixo plus papa asfaltowa.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 tym iZobudem smarowane sa bloczki i poziomo i pionowo, to nie jest klej tylko izolacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 13.10.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Pionowo to chyba Dysperbit,bo nie rozpuszcza styropianu ...??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 13.10.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Witam wszystkich Mam pytanie dotyczące podbitki drewnianej pod dach - gdzie w okolicach Trójmiasta można takową kupić najtaniej i w najlepszej jakości ?? Może ktoś zna również ceny? Oraz ile fachowcy biorą za pomalowanie, położenie i obróbkę takiej podbitki z drewna? Pow. do wykonania podbitki ok 70-90 m2? Z góry dziękuję za wszelkie informacje i Pozdrawiam Najładniejszą, długości nawet 6 mb, dostaniesz w firmie Tarmal jest widoczna z obwodnicy vis,a vis Norauto, wjazd od strony domków szeregowych osiedla Kalina, robocizna od 45 zł za m w górę, cena podbitki bodaj 39 zł za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Hey Sluchajcie takie pytanie w ile dni murarze(w liczbie dwoch) moga sie uporac z wymurowaniem ścian fundamentowych (46 mb,wys. 7 bloczków)?? Druga sprawa jesli chodzi o zakupy budowlane,do tej pory wszystko zakupowalem w Almaresie(pustaki,bloczki,stal,deski).Teraz bede musial zakupic papę,cement,wapno i pare innych rzeczy.Czy w okolicy Wejherowo-Puck,mozecie polecic jakis inny skład,konkurencyjny do Almaresu?? Pozdrawiam PS w środę chlopaki zalewaja fundamenty Domator, budulec (tanio jeśli weźmiesz od nich beton), bloczki są też tanie(3,50) w Przetoczynie (zobacz w allegro "pomorskie"). I jedna informacja na privie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia.lampka 14.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Sprzedam generator prądu nupower na gwarancji, moc 2,4KW, napięcie wytwarzane 230V oraz gazobeton 24cm (około 40sz) i 12 cm (2 palety) tel 609709623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FONTA4 14.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Pilnie kupię drewno rozbiórkowe lub pozostałości z budowy ( kantówki, krokwie , deski itp. ) Potrzebuję do zaszalowania stropu - będzie wylewany. Jacek Kontakt tel.: 511-583-423 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.10.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Hej. Macie może jakieś namiary na jakiegoś sprawdzonego, w miarę taniego, przewoźnika dysponującego samochodem z HDS-em? Znalazłem tanie bloczki betonowe, ale bez transportu i się zastanawiam jak się zorganizować, żeby nadal było tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 15.10.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Do Marjuchy potrzebujesz auta z chwytakiem(scisk) czy moga byc widly??inaczej mowiac towar na paletach czy luzem??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 15.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam!Poszukuję pilnie ekipy do wykonania płotu z siatki z podmurówką. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.10.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Do Marjuchy potrzebujesz auta z chwytakiem(scisk) czy moga byc widly??inaczej mowiac towar na paletach czy luzem?? pozdrawiam Bloczki będą na paletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 15.10.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Gdzie najtaniej i w miarę od ręki można kupić wełnę Rockwool? Może ktoś z Was przymierza się do zakupu, bądź komuś została. Potrzebuję w tym roku niewielką ilość, na ocieplenie 2 lukarn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaGrzegorz 15.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Czy możecie polecić mi kogoś do wykonania elewacji.Facet z którym byliśmy umówieni na wrzesień jescze tydzień temu mówił że wchodzi lada dzieńa teraz nie odbiera nawet telefonu a na sms dziwnie odpowiada A z kim byliście umówieni? Ja umawiałam sie z p. Klachowiczem (biała lista) na koniec września. Już miał wchodzić, a teraz cisza. I nie odbiera żadnych telefonów?? Macie może jakieś inne namiary do niego albo wie ktoś co się dzieje?? Czas nas nagli, bo mamy tynk silikonowy, a jego kłaść można tylko w "wielce sprzyjających warunkach". Będę wdzięczna za każdą informację Uff, alarm odwołuję Nareszcie się odezwał. Na szczęście nie jest w Irlandii jak już podejrzewaliśmy z mężem I jak Twoje ocieplenie-robi się? Nasze nadal nie Myślałam że w końcu się dogadaliśmy z naszym fachowcem(z białej listy)ale niestety okazuje się że odbiera telefony tylko z nieznanych sobie numerów.Niestety nam się one już skończyły.Byliśmy umówieni z nim dzisiaj o 8:30,mąż spóźnił się do pracy a p. Mirka do tej pory nie widać.Nie odbiera telefonów nagrałam mu się na pocztę z prośbą żeby oddzwonił i powiedział ile jeszcze mamy czekać i...............nic.Ostatni raz rozmawiałam z nim w sobotę i potwierdził,że w poniedziałek zaczyna.Jesteśmy umówieni od początku sierpnia i już nie mam cierpliwości.Czas wpisać go na czarną liste tylko nie mogę jej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel9 16.10.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Polećcie mi proszę firmę która instaluje kominki w domu razem z obudowami Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 16.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Czy możecie polecić mi kogoś do wykonania elewacji.Facet z którym byliśmy umówieni na wrzesień jescze tydzień temu mówił że wchodzi lada dzieńa teraz nie odbiera nawet telefonu a na sms dziwnie odpowiada A z kim byliście umówieni? Ja umawiałam sie z p. Klachowiczem (biała lista) na koniec września. Już miał wchodzić, a teraz cisza. I nie odbiera żadnych telefonów?? Macie może jakieś inne namiary do niego albo wie ktoś co się dzieje?? Czas nas nagli, bo mamy tynk silikonowy, a jego kłaść można tylko w "wielce sprzyjających warunkach". Będę wdzięczna za każdą informację Uff, alarm odwołuję Nareszcie się odezwał. Na szczęście nie jest w Irlandii jak już podejrzewaliśmy z mężem I jak Twoje ocieplenie-robi się? Nasze nadal nie Myślałam że w końcu się dogadaliśmy z naszym fachowcem(z białej listy)ale niestety okazuje się że odbiera telefony tylko z nieznanych sobie numerów.Niestety nam się one już skończyły.Byliśmy umówieni z nim dzisiaj o 8:30,mąż spóźnił się do pracy a p. Mirka do tej pory nie widać.Nie odbiera telefonów nagrałam mu się na pocztę z prośbą żeby oddzwonił i powiedział ile jeszcze mamy czekać i...............nic.Ostatni raz rozmawiałam z nim w sobotę i potwierdził,że w poniedziałek zaczyna.Jesteśmy umówieni od początku sierpnia i już nie mam cierpliwości.Czas wpisać go na czarną liste tylko nie mogę jej znaleźć. U nas "się robi" całe szczęście, bo pogoda naprawdę różna! Ale to chyba jednak inny wykonawca, nasz wczoraj był cały dzień na innej budowie (wziął już część rusztowania). Powodzenia, wiem jak to wkurza kiedy nie odbierają tel. i zwodzą na manowce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankamienna 16.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kupie 150 m2 lamelki 4 cm, grubosci, welny mineralnej elewacyjnej . prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts