dana531 27.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam wszystkich serdecznie po świętach i od razu zwracam sie o pomoc w znależienie dobrego lecz niedrogiego elektryka jak również poszukuję firmy która zamontuje mi dobre okna.Za wszelkie namiary będe niezmiernie wdzięczna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mawo.gdy 01.01.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Czy ktoś z Was robił ostatnio drzwi wewnętrzne i ma namiary na stolarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 01.01.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Czy ktoś z Was robił ostatnio drzwi wewnętrzne i ma namiary na stolarza?? Co prawda mi robił drzwi zewnętrzne i schody, ale robi również drzwi wewnętrzne- Edmund Nowicki http://www.now-drew.pl/other/firma/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Uważajcie na wykonawcę pana Andrzeja Mrosewskiego , wykonawcę kominków. Pobrał ode mnie pieniądze dwa razy za ten sam materiał, zreflektowałam sie dość szybko, pan przyznał mi racje i od tego czasu wydzwaniam, żeby oddał mi pieniądze. Tak więc kominek wykonany prawidłowo ale z pana niezły cwaniak i kłamca. Teraz opowiada, że zapłaciłam mniej i niektóre rzeczy to nawet zrobił za darmo. Duzo by pisać, wydawało mi się, że jest to pan uczciwy i pieniądze odda ale niestety "zwraca' mi te pieniądze chyba 5 miesięcy. Moja rada taka, jeśli weźmiecie tego pana to go pilnować i wszystko na piśmie bo niestety uczciwy nie jest. Wykonawcę poleciła mi firma KOMINKI s.c. Janusz Kraśnicki GDYNIA ul.Morska 176 / 184. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 03.01.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 witamposzukuje opinii o p.Grabowskim z rumii,wykonuje wieby i pokrycia dachowe??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 03.01.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Uważajcie na wykonawcę pana Andrzeja Mrosewskiego , wykonawcę kominków. Pobrał ode mnie pieniądze dwa razy za ten sam materiał, zreflektowałam sie dość szybko, pan przyznał mi racje i od tego czasu wydzwaniam, żeby oddał mi pieniądze. Tak więc kominek wykonany prawidłowo ale z pana niezły cwaniak i kłamca. Teraz opowiada, że zapłaciłam mniej i niektóre rzeczy to nawet zrobił za darmo. Duzo by pisać, wydawało mi się, że jest to pan uczciwy i pieniądze odda ale niestety "zwraca' mi te pieniądze chyba 5 miesięcy. Moja rada taka, jeśli weźmiecie tego pana to go pilnować i wszystko na piśmie bo niestety uczciwy nie jest. Wykonawcę poleciła mi firma KOMINKI s.c. Janusz Kraśnicki GDYNIA ul.Morska 176 / 184. Tylko współczuć !!!! Mojego męża dziadek ze Strzebielina Morskiego jest wyuczonym fachowcem od stawiania kominków i różnorakich pieców(restaurował min. piec kaflowy w Dworze Artusa w Gdańsku). Jak byłby ktos chętny na kominek, to podam kontakt Ps. to człowiek o dużym "wzięciu", więc trzeba troszkę czekać na realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynus 03.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam wszystkich, a szczególnie budujacych w Bojanie. Na wiosne zaczynamy budowe na gorce w polowie drogi miedzy bojanem a kielnem. No i pierwsze pytanie, jak wysoko są tam wody gruntowe, czy niska piwnica (ok 2m pod poziom podlogi) będzie miała tendencje do "pływania" czy też raczej będzie tam sucho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam wszystkich, a szczególnie budujacych w Bojanie. Na wiosne zaczynamy budowe na gorce w polowie drogi miedzy bojanem a kielnem. No i pierwsze pytanie, jak wysoko są tam wody gruntowe, czy niska piwnica (ok 2m pod poziom podlogi) będzie miała tendencje do "pływania" czy też raczej będzie tam sucho? Witam. Zrób badania geotechniczne gruntu i nie będziesz musiał zgadywać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 04.01.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 siemankosluchajcie może ktoś ma jakis namiar na tłuczeń lub gruz budowlany do utwardzenia drogi??najlepiej okolice Wejherowa.pozdrawiam ps jakby co to na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaDarek1719501844 05.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Zapisujemy się do grupy budujących w Trójmieście i okolicach - my jesteśmy z Kartuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Zapisujemy się do grupy budujących w Trójmieście i okolicach - my jesteśmy z Kartuz Witamy, napiszcie cos o sobie/budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaDarek1719501844 05.01.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 w zasadzie dopiero zaczniemy budowe (planujemy w tym roku). Budować bedziemy w Borowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siula 06.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku u nas wirus zmógł cała rodzinke po prostu masakra, stado zakatarzonych kaszlaków...ale już wychodzimy na prostą Dana szukasz dobrej ekipy do montowania czy dobrych okien bo okna to musisz chyba sama zdecydowac jakie a wtedy najczesciej ekipa z danej firmy je montuje, a co do elektryka to jestem na etapie obdzwaniania wlasnie wiec polecic nie moge:) Rynus zdecyowanie badania !moge polecic Ci geotechnika :MArcin Brus 501766220 sailor_ro ja jestem umowiona na wiosne z Grablowskim z Bojana na wywrotki z gruzem, ma jakieogs znajomego ,ktory zajmuje sei rozdrabnianiem gruzu.Ceny nie znam niestety ale jak cos bede wiedziala to dam znac i jak Ty cos wczesniej zalatwisz to tez daj oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siula 06.01.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 aha witajcie Ania i DArek, a jaki dom , projekt gotowy czy indywidualny , jaka macie dzialeczke?macie juz wykonawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 06.01.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku u nas wirus zmógł cała rodzinke po prostu masakra, stado zakatarzonych kaszlaków...ale już wychodzimy na prostą sailor_ro ja jestem umowiona na wiosne z Grablowskim z Bojana na wywrotki z gruzem, ma jakieogs znajomego ,ktory zajmuje sei rozdrabnianiem gruzu.Ceny nie znam niestety ale jak cos bede wiedziala to dam znac i jak Ty cos wczesniej zalatwisz to tez daj oki? sliczne dzieki.aktualnie nie przebywam w Polsce,ale w lutym wracam i bede sie kontaktowal z moim koparkowym,bo cos wspominal ze jego brat posiada kruszarke i sie tym zajmuje. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaDarek1719501844 06.01.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Siula Wysłany: Nie, 6 Styczeń 2008 13:12 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- aha witajcie Ania i DArek, a jaki dom , projekt gotowy czy indywidualny , jaka macie dzialeczke?macie juz wykonawce? hej ciągle załatwiamy dokumenty. Czakamy na kontakt od naszej pani architekt aby omówić zmiany w projekcie. Kupujemy gotowy projekt DIUNA MIX z pracowni Domus. Działeczka 1250 m2 pod lasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 06.01.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Hej! To ja również wzorem Ani i Darka "zapisuję" się na grupę Trójmiejską i serdecznie witam wszystkich! W tej chwili jestem na etapie "papierkowym" i mam zamiar zacząć budowę na wiosnę. Dom naszych marzeń ma stanąć w Kobysewie (pomiędzy Kartuzami a Przodkowem). Więcej informacji z założonym już dzienniku. Właśnie za kilka dni czeka mnie pierwsza rozmowa z pierwszą ekipą... trochę stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Hej! To ja również wzorem Ani i Darka "zapisuję" się na grupę Trójmiejską i serdecznie witam wszystkich! W tej chwili jestem na etapie "papierkowym" i mam zamiar zacząć budowę na wiosnę. Dom naszych marzeń ma stanąć w Kobysewie (pomiędzy Kartuzami a Przodkowem). Więcej informacji z założonym już dzienniku. Właśnie za kilka dni czeka mnie pierwsza rozmowa z pierwszą ekipą... trochę stres Wyluzuj, jak dobra ekipa to wszystko powinno przebiegać pomyślnie Ps. OOO widzę sponsorkę masz..... no proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 06.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam wszystkich.Ja buduje dom w okolicy Wejherowa.Niedawno wywalilem "ekipe" za chlanie,no iszukam porzadnej firmy/ekipy.Jesli ktos zna takowych to prosilbym o namiary.Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 07.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wyluzuj, jak dobra ekipa to wszystko powinno przebiegać pomyślnie Ps. OOO widzę sponsorkę masz..... no proszę Taaa... tyle, że to właśnie ja ze swoją niewiedzą muszę zadecydować, czy ta ekipa jest dobra czy nie A co do sponsorki - skoro ja "buduję" to ktoś musi sponsorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts