darada 23.01.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Generalnie ceny te same co w Gdansku, za 10m3 7600brutto, trzeba liczyc podlaczenie, wychodzi ponad 10tys. - najtansza oferta 10,5tys Promer Troche drogo Juz sie zdecydowalismy na zbiornik betonowy, ale to jest po prostu komedia ze nawet za betonowe szambo w Trojmiescie z transportem, podlaczeniem chca 10tys. Jeden gosc nam zaspiewal 15tys - za robocizne 7tys! Zadzwonilam do firmy z Radomia. Nie wiem dlaczego Radom wlasnie jest zaglebiem szamb, chyba 5 firm sie oglasza w necie i firmy ogolnopolskie. Chyba bardziej oplaca mi sie zamowic szambo betonowe z Radomia(nawet nie wiem ile to km, na pewno ponad 500) za ok 2500netto plus przewoz i osadzenie zbiornika za 1500zl, pozostaje w moim zakresie koparka i przylacze do budynku. A z tym sie nie orientowalam czy to mi moze wykonac hydraulik. Jakbyscie mieli namiary na firme ktora produkuje i zaklada szamba betonowe to bardzo chetnie. W Szemudzie jest sklep hydrauliczny gdzie sprzedają szamba z Radomia właśnie 10m3 wychodzi z podłączeniem koparą itd ok 5tys. zł. Niestety nie mam telefonu do nich. Oczywiście dają atest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 23.01.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 senor_cris Wlasnie to byl ten jedyny ktorego znalem..... sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 23.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Generalnie ceny te same co w Gdansku, za 10m3 7600brutto, trzeba liczyc podlaczenie, wychodzi ponad 10tys. - najtansza oferta 10,5tys Promer Troche drogo Juz sie zdecydowalismy na zbiornik betonowy, ale to jest po prostu komedia ze nawet za betonowe szambo w Trojmiescie z transportem, podlaczeniem chca 10tys. Jeden gosc nam zaspiewal 15tys - za robocizne 7tys! Zadzwonilam do firmy z Radomia. Nie wiem dlaczego Radom wlasnie jest zaglebiem szamb, chyba 5 firm sie oglasza w necie i firmy ogolnopolskie. Chyba bardziej oplaca mi sie zamowic szambo betonowe z Radomia(nawet nie wiem ile to km, na pewno ponad 500) za ok 2500netto plus przewoz i osadzenie zbiornika za 1500zl, pozostaje w moim zakresie koparka i przylacze do budynku. A z tym sie nie orientowalam czy to mi moze wykonac hydraulik. Jakbyscie mieli namiary na firme ktora produkuje i zaklada szamba betonowe to bardzo chetnie. W Szemudzie jest sklep hydrauliczny gdzie sprzedają szamba z Radomia właśnie 10m3 wychodzi z podłączeniem koparą itd ok 5tys. zł. Niestety nie mam telefonu do nich. Oczywiście dają atest. Ja kupowałem bezpośrednio od producenta z Radomia (na 90%z Jesbetu). Braliśmy z sąsiadem 3 szamba 10m3 i jedno wychodziło ok 3,7 tyś (netto) już ze wzmacnianą pokrywą, kominkiem, i transportem. Musisz tylko wykopać dół i wkładają Ci bezpośrednio do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 23.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 http://farm3.static.flickr.com/2295/2114784609_ee5c2a93ba.jpg?v=0 Witam,Proszę o nr telefonu w sprawie baraku. Pozdrawiam Wyslalam wiadomosc na priv dwa dni temu,ale caly czas mam ja w skrzynce do wyslania,wiec nie wiem czy dotarla, moj numer 609156847 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 23.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 senor_crisi Hej! A moze warto podjechac do churtowni budowniczej i spytac o wykonawce?bo tak tez dobrych fachowcow sie szuka,naprzyklad :elblaska 89 A tel. 058 305 14 85,hurtownia GROBLA,tam wlasnie wszystko kupowaliszmy,mysle ze doradza......pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 SZUKAM DOBREGO ARCHITEKTA GDYNIA-WEJHEROWO, DO PROJEKTU INDYWIDUALNEGO Takiego co by załatwiał papierkową robotę i był kierownikiem budowy, może jakiegoś polecicie, na biała listę patrzałam, nie ma! Spróbuj u KamaD - myslę, że pomorze. Sam szukałem do mojego domu w Wejherowie i żadnych szans, albo terminy takie że szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinelliGD 24.01.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Hej!Mam pytania cenowe do tych którzy przechodzili ostatnio przez wykończeniówkę:tynki cem-wap (sama robocizna) - 14 zł/m2 to dużo, mało czy normalnie ?ocieplenie dachu wełną pomiędzy krokwiami, na stelażu pod krokwiami i położenie płyt karton-gips (sama robocizna) - 38 zł/m2 to dużo, mało czy normalnie ?wylewki z rozłożeniem izolacji i styropianu (sama robocizna) - 14 zł za m2, to dużo, mało czy normalnie? Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fh8g 24.01.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Hej! tynki cem-wap (sama robocizna) - 14 zł/m2 ocieplenie dachu wełną pomiędzy krokwiami, na stelażu pod krokwiami i położenie płyt karton-gips (sama robocizna) - 38 zł/m2 wylewki z rozłożeniem izolacji i styropianu (sama robocizna) - 14 zł za m2 Skąd te ceny ??? Tynki cem-wap i wylewki: od 20 zł/m2. Nie za bardzo wierzę, że da się taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 SZUKAM DOBREGO ARCHITEKTA GDYNIA-WEJHEROWO, DO PROJEKTU INDYWIDUALNEGO Takiego co by załatwiał papierkową robotę i był kierownikiem budowy, może jakiegoś polecicie, na biała listę patrzałam, nie ma! Spróbuj u KamaD - myslę, że pomorze. Sam szukałem do mojego domu w Wejherowie i żadnych szans, albo terminy takie że szkoda słów. Dzięki, a możesz napisać gdzie mniej więcej szukałeś, ja nie wiem kiedy zacznę się budować, więc nie wiem jaki termin mnie interesuje, wiem że interesuje mnie logiczny architekt, taki który pogada, zaproponuje coś od siebie, zrobi co ja chcę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinelliGD 24.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Skąd te ceny ??? Tynki cem-wap i wylewki: od 20 zł/m2. Nie za bardzo wierzę, że da się taniej... Piszesz o cenie z materiałem? Bo ja o samej robociźnie. Dzoniłem kiedyś do jednego tynkarza to chciał 22 zł za metr ale z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fh8g 24.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Piszesz o cenie z materiałem? Bo ja o samej robociźnie. Dzoniłem kiedyś do jednego tynkarza to chciał 22 zł za metr ale z materiałem. Koszt materiału przy tynkach cem-wap to właśnie ok. 2 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 24.01.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam Jesteśmy już po pierwszych wycenach okien i tak się zastanawiamy nad oknami z Oknoplastu czy okna Avante ( wycena droższa o 2500 zł ), może ktoś z Was podzieli się doświadczeniem i wiedzą i pomoże dokonac właściwego wyboru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 25.01.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 SZUKAM DOBREGO ARCHITEKTA GDYNIA-WEJHEROWO, DO PROJEKTU INDYWIDUALNEGO Takiego co by załatwiał papierkową robotę i był kierownikiem budowy, może jakiegoś polecicie, na biała listę patrzałam, nie ma! Spróbuj u KamaD - myslę, że pomoże. Sam szukałem do mojego domu w Wejherowie i żadnych szans, albo terminy takie że szkoda słów. Oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.01.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No faktisznie...myśląc o stronach rodzinnych pisałem o czym innym. . A ty nie ciagniesz tam teraz żadnych rurek, tylko przy kompie siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 25.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 dorbie, kupiliście juz to szambo? My kupowaliśmy właśnie z Radomia. Wszystko jak najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EarlGrey 25.01.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Sprzedam stemple o długości średnio 290 cm - około 140 sztuk. Cena 4 zł/szt. Odbiór własnym transportem w Gdańsku-Osowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankamienna 26.01.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 KOCHANI! MAM DO WAS WIELKĄ PROSBĘ POMOCY OCALENIA NASZEGO NOWO WYBUDOWANEGO DOMKU DREWNIANEGO. przez nasz dom przez sam srodek salonu jest planowana autostrada S6 Gdansk-Lebork prosze was abyscie wypelnili ankiete http://www.lebork-chwaszczyno-s6.dhv.pl/index.php?page=aktualnosci&akcja=1&a=opis&id=163 WARIANT KTORY PRZECHODZI PRZEZ MOJ SALON TO NR III -GRANAT- A WARIANT NR VI W MIARE MOGLBY BYC DO PRZYJECIA PONIEWAZ PROWADZONY JEST NAJDALEJ OD ZABUDOWAN. GMINA SZEMUD WCIAZ WYDAJE POZWOLENIA NA BUDOWE PO STRONIE WARIANTU III ... takze bez komentarza prosze zaznaczcie sprzeciw wobec wariantu nr III granatowy kolor na mapce w ankiecie z gory wam dziekuje i bede bardzo bardzo wdzieczna za kazy oddany głos. mozna ankiete wypelniac kilka razy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.01.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Wypełniłam ta ankietę Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 dorbie, kupiliście juz to szambo? My kupowaliśmy właśnie z Radomia. Wszystko jak najbardziej ok Wezme z Radomia przez naszego hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 26.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 ankieta wypielniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts