ankamienna 26.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Dziekuje wam bardzo !!naprawde jestescie kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hunter_Ex 27.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Witam serdecznie, Dopisuję się do grupy bo na wiosnę zaczynamy z budową - Kozi Góra. Projekt to GRACJAN Mam nadzieję że dzięki wam budowa minie łatwiej i przyjemniej... Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 28.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Czy ktoś z Was słyszał o firmie RYBAK z Luzina - produkującej okna (profil Veka). Stosują te same profile co Oknoplast ale ich wycena jest o 2000 mniejsza i zastanawiamy sie nad zakupem okien w tej firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EarlGrey 28.01.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Poszukuję: - dekarzy do położenia dachówki i zamontowania okien połaciowych- elektryka do wykonania całej instalacji elektrycznej- hydraulika do wykonania instalacji hydraulicznej w części, która będzie zakryta po tynkach/wylewkach. Jeśli macie godne polecenia ekipy to byłbym bardzo wdzięczny za kontakt. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Czy ktoś z Was słyszał o firmie RYBAK z Luzina - produkującej okna (profil Veka). Stosują te same profile co Oknoplast ale ich wycena jest o 2000 mniejsza i zastanawiamy sie nad zakupem okien w tej firmie... Profil Veka jest jednym z najpopoularniejszych takze wiekszosc firm produkuje z tego profilu np Widok, Vetrex. Sprobuj w Widok chyba przez V, maja atrakcyjne ceny, ja tez bralam od nich wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 29.01.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 dorbie a ty na jakie okna zdecydowałaś sie? właśnie czytałam u Ciebie w dzienniku ze w poniedziałek wstawiają Wam okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 29.01.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam! Czy ktoś mógłby polecic sprawdzoną i niedrogą firmę od instalacji odkurzacza centralnego? Z góry dziękuję za wszelkie namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 dorbie a ty na jakie okna zdecydowałaś sie? właśnie czytałam u Ciebie w dzienniku ze w poniedziałek wstawiają Wam okna. Zobacz wkleilam http://forum.muratordom.pl/post2298911.htm#2298911 Wilke&Wilke PCV pieciokomorowe profil KBE okucia Winkhaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walkry 29.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Jesteśmy już po pierwszych wycenach okien i tak się zastanawiamy nad oknami z Oknoplastu czy okna Avante ( wycena droższa o 2500 zł ), może ktoś z Was podzieli się doświadczeniem i wiedzą i pomoże dokonac właściwego wyboru Okna z Avante są znakomicie wykonane, ekipa, która je u mnie montowała bardzo profesjonalna, terminowa, jak dotąd słowna. Zapowiadają dwie bezpłatne wizyty serwisowe (po zamieszkaniu i po roku) celem regulacji i konserwacji. W ich cenie zawarte jest ubezpieczenie, z którego właśnie muszę skorzystać, szczegóły przekażę jutro. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walkry 29.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 senor_crisi WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi polecam sprawdzic biala liste wykonawcuw! W biala liste patrzylem nic nie znalazlem. Ponawiam prosbe. Chodzi o ekipe ktora postawilaby mury i najlepiej dach tez. pozdr crisi 606-826-406 Przemek. Robił mi stan surowy, solidny i uczciwy, jednak podobno ostatnio podwyższył ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walkry 29.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Poszukuję: - dekarzy do położenia dachówki i zamontowania okien połaciowych - elektryka do wykonania całej instalacji elektrycznej - hydraulika do wykonania instalacji hydraulicznej w części, która będzie zakryta po tynkach/wylewkach. Jeśli macie godne polecenia ekipy to byłbym bardzo wdzięczny za kontakt. Pozdrawiam, Elektrycy jacek i Rafał 504-201-760,bardzo młodzi chłopacy rewelacyjni, pracowici, solidni i znający się na rzeczy. Hydraulik Tomek 661-569-662, trochę marudny i powolny ale raczej solidny (pracuje popołudniami, wcześniej na jakimś etacie) dzięki temu jest trochę tańszy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 29.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam! Czy ktoś mógłby polecic sprawdzoną i niedrogą firmę od instalacji odkurzacza centralnego? Z góry dziękuję za wszelkie namiary! Polecam Pawel Holownia tel. 501034156 wykonal nam instalacje, bardzo konkretny i solidny. Panowie od posadzek i hydraulik byli zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 29.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam! Czy ktoś mógłby polecic sprawdzoną i niedrogą firmę od instalacji odkurzacza centralnego? Z góry dziękuję za wszelkie namiary! Polecam Pawel Holownia tel. 501034156 wykonal nam instalacje, bardzo konkretny i solidny. Panowie od posadzek i hydraulik byli zadowoleni. Dziękuję za kontakt, jutro będę dzwonic, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 30.01.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 lisc7, ja mam wybudowany i teraz przymierzamy sie do wykonczeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 30.01.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 WitamCzy mozecie polecic jakas oczyszczalnie sciekow. Zastanawiam sie na wyborem pomiedzy HABA RL a Ecowa 6, czy ktos z was moze ma ktorąs z tych oczyszczalni i moze powiedziec jak sprawdzaja sie w praktyce?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 30.01.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam serdecznie, Dopisuję się do grupy bo na wiosnę zaczynamy z budową - Kozi Góra. Projekt to GRACJAN Mam nadzieję że dzięki wam budowa minie łatwiej i przyjemniej... Pozdrawiam Sławek Kozia Góra to w bok od Polmewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankamienna 30.01.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam! Czy ktoś mógłby polecic sprawdzoną i niedrogą firmę od instalacji odkurzacza centralnego? Z góry dziękuję za wszelkie namiary! zakladali mi alarm - ok wszystko super, mlody gosc ma pomocnikow trzeba sie targowac, gwarancja dozywotnia robia tez odkurzacze, zna sie gosc na rzeczy mysle 888537120 P. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EarlGrey 30.01.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Elektrycy jacek i Rafał 504-201-760,bardzo młodzi chłopacy rewelacyjni, pracowici, solidni i znający się na rzeczy. Hydraulik Tomek 661-569-662, trochę marudny i powolny ale raczej solidny (pracuje popołudniami, wcześniej na jakimś etacie) dzięki temu jest trochę tańszy. Pozdrawiam. Dzięki wielkie, będę dzwonił! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 30.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam! Czy ktoś mógłby polecic sprawdzoną i niedrogą firmę od instalacji odkurzacza centralnego? Z góry dziękuję za wszelkie namiary! zakladali mi alarm - ok wszystko super, mlody gosc ma pomocnikow trzeba sie targowac, gwarancja dozywotnia robia tez odkurzacze, zna sie gosc na rzeczy mysle 888537120 P. Adam Dziękuję za info! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senor_crisi 31.01.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 606-826-406 Przemek. Robił mi stan surowy, solidny i uczciwy, jednak podobno ostatnio podwyższył ceny. dzieki za namiar obadam ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts