greg29 09.02.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Poszukuje namiarow na rzetelna ekipe wykonujaca: - fundament (dom szkieletowy) - ogrodzenie (klasyczne, podmurowka badz kraweznik). Pozdrawiam i czekam na namiary godne zaufania.Inwestycja w okolicy Gdanska. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 10.02.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ruszamy w kwietniu z budowa Barwnego III na Bojanie. Prosze o opinie na temat realizacji 'depozytu' u Wronskiego. Interesuja nas takze doswiadczenia w budowaniu stalowego wzmocnienia dachu . Pozdrawiamy wszyskich i zyczymy samych trafnych wyborow. Asia i Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 10.02.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Darek, mysle ze to firma "rekuperatory pomorze"? Szukam też jakiejś alternatywy do nich. Jednak na naszym terenie cos posucha takich firm albo nie mogę ich namierzyć. Hej Ja w zeszłym roku wyceniałam instalację w : - Alucolor Sp. z o.o. http://www.heatex.pl [email protected] - Awo, [email protected], Tomasz Heppner 604-242-690 - Dospel, (namiarów nie znalazłam) no i rekuperatory.pl Pomorze - Pan Michał Gołuch Zdecydowaliśmy się ostatecznie na rekuperatory.pl, od nich była najlepsza oferta, no i sprawdzona. Jeszcze nie robiliśmy instalacji więc z doświadczenia nic nie podpowiem. pozdrawiam Na Alegro widzialem ciekawa rzemieslnicza oferte rek. przeciwpradowego okolo 3 tys. bez wentylatorow cyrkulacunych, gos zachwalal ich sprawnosc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigg 10.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witam serdecznie,poszukuję firmy, która ma doświadczenie z ogrzewaniem ściennym.Ten typ ogrzewania nie cieszy się dużym powodzeniem, więc niełatwo będzie kogoś znaleść. Ale może jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casyopeya 10.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witam,mam pytanko,czy to sa pelne fugi,czy pelne,to jak fuga wystaje za komin,bo po zrobonym dachu,przecieka mi to........ ?! Dziekuje http://images32.fotosik.pl/127/222eca9d1540b0c2m.jpg Pełne fugi to takie które wypwłniają całą szerkość cegły (tzn) jej wnętrze a nie tak jak murują niektórzy - zaprawe wewnątrzi na zewnątrz. Co do firm to Broker - polecam Jazbud - odradzam Koszałka - dobry sklep ale trzeba sie targować Bat - j.w - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSSOWRAD 10.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witam wszystkich na forum.Buduję dom PG6 (http://www.domparterowy.pl) w Gdańsku Klukowie.Zakończyłem etap: stan surowy przykryty dachem.Proszę o pomoc wpszukaniu sprawdzonych wykonawców podłogi, tynków wewnętrznych,obudowy do kominka, hydraulika, centralnego odkurzania.Za pomoc z góry dziękujęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Sz. 11.02.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich, jeśli ktoś byłby zainteresowany to posiadam do sprzedaży Polski Porotherm z fabryki w Lęborku, który mi został po budowie:- 150 szt. - 25 cm - po 5,50 zł szt.- 100 szt. - 11,5 cm - po 5,50 zł szt. odbiór własnym środkiem transportu z Gdyni Wiczlina. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 11.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich, jeśli ktoś byłby zainteresowany to posiadam do sprzedaży Polski Porotherm z fabryki w Lęborku, który mi został po budowie: - 150 szt. - 25 cm - po 5,50 zł szt. - 100 szt. - 11,5 cm - po 5,50 zł szt. odbiór własnym środkiem transportu z Gdyni Wiczlina. Pozdrawiam! witam , skrobnij namiary na [email protected], chetnie wezme jezeli zgodzisz sie na odbior maju ... pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafald 12.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam! Po 6 miesięcznych rozmowach właśnie wyrolował mnie stolarz z Sierakowic z drzwiami zewnętrznymi - dla zainteresowanych info priv. Mam kłopot - czy ktoś może polecić dobrego wykonawcę drzwi zewnętrznych? Zależało nam na dębowych ale w tej chwili to może i z PCV z okleiną dałyby radę... Otwór mamy 230x150 (drzwi z 1 bocznym prześwietleniem). Jestem w kropce, bo za miesiąc mają nam zacząć kłaść płytki we wnętrzach, a w wejściu będzie wielka dziura . Z góry dzięki wielkie za wszelką pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 12.02.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam! Po 6 miesięcznych rozmowach właśnie wyrolował mnie stolarz z Sierakowic z drzwiami zewnętrznymi - dla zainteresowanych info priv. Mam kłopot - czy ktoś może polecić dobrego wykonawcę drzwi zewnętrznych? Zależało nam na dębowych ale w tej chwili to może i z PCV z okleiną dałyby radę... Otwór mamy 230x150 (drzwi z 1 bocznym prześwietleniem). Jestem w kropce, bo za miesiąc mają nam zacząć kłaść płytki we wnętrzach, a w wejściu będzie wielka dziura . Z góry dzięki wielkie za wszelką pomoc! Pozdrawiam Edmund Nowicki - Now-drew, namiary podawałem jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 12.02.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam! czy ktoś z was miał do czynienia z firmą DUOMEBLE ( Mosty/Rumia), właśnie przymierzam się do kuchni i się nad nimi zastanawiam... Będę wdzięczna za wszelkie opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 12.02.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Czy mieliscie moze do czynienie z firma SKIDD z Kosakowa ? Robia kuchnie i inne meble rowniez. Z gory dzieki za wszelkie info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafald 12.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Edmund Nowicki - Now-drew, namiary podawałem jakiś czas temu. Dzięki wielkie!Może ktoś ma jeszcze jakieś godne polecenia propozycje? Z góry dziękuję!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 12.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam.Poszukuję fachowca do podłączenie wody i kanalizy-który ma powiązania z pewikiem dzięki czemu nie będę miała problemu z odbiorem .Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 12.02.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dodam jeszcze że budowa jest w Redzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaba 13.02.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam wszystkich na forum. Buduję dom PG6 (http://www.domparterowy.pl) w Gdańsku Klukowie. Zakończyłem etap: stan surowy przykryty dachem. Proszę o pomoc wpszukaniu sprawdzonych wykonawców podłogi, tynków wewnętrznych,obudowy do kominka, hydraulika, centralnego odkurzania. Za pomoc z góry dziękuję Pozdrawiam Witam ,polecam do wylewek Serafin i do tynkow (ale tylko cementowo-wapienne) Berendt. Ten drugi poprostu super i ekipa i robota.Namiary sa na bialej liscie wykonawcow. Ja mam budowe w Baninie ,jak cos to mozna zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 13.02.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 witamDajcie jakies namiary na (sprawdzone)tartaki w okolicha Wejherowa.Jeszlcze lepiej jakby moznabylo wziac wiezbe bez Vatu.jakby coś to na privna priv. pozdrawiam PS. Do sprzedania stemple budowlane-Leśniewo i belki 6x12 do szalowania stropu wiecej info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.02.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Uwaga, uwaga Dzisiaj naszaBeti 555 urodziła synka. Młody jest 56cm-wym przystojniakiem i waży 3600 . Mama i synek czują się dobrze a ja jestem szczęśliwa, że mogę tą wiadomość przekazać Beti wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 13.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam,poszukuje ekip do wykonania elewacji i ogrodzenia. Okolice 3miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 13.02.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Moge polecic Pana Krzysztofa, wykonal mi cala instalacje elektryczna, tv,internet. Szybko i jak ocenili kolejni wykonawcy bardzo ciekawe razwiazania i dobrze ulozone kable. tel. 503904601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts