Dorota B. 16.03.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ma ktoś namiary na sprawdzonego wykonawcę wentylacji mechanicznej z rekuperatorem?Próbowałam na rekuperatory.pl ale oprócz ogólnikowej schematycznej oferty odzew był żaden.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota B. 16.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam ponownie z kolejnym pytaniemOrientuje sie ktoś ile teraz trzeba dać za wykonanie ok 100 mb ogrodzenia z siatki na slupkach metalowych na wylewanej podmurówce? Chodzi mi o koszt robocizny.A może możecie kogoś polecić do takiej roboty w okolicach Wejherowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siula 16.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 dawno mnei tu nei było i wpadam jak po ogien jest ktoś chętny na transport szamba z RAdomia??????? bo ten transporcik co się pojawiał tu ostatnio to pewnie już nieaktualny co ? chcemy 10 lub 12 m u nas się tyle dzieje, że nei nadązam, a jeszcze dzieciaki wciąż chorują a na budowie jutro okna wstawiają i bramę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_BMBJ_ 17.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam,poszukuje namiarów na wykonawcę schodów drewnianych (właściwie obłożenie drewniane na podłożu betonowym)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 17.03.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Może tak odrobinę wysiłku , namiar na stolarza podałem pare postów wcześniej. Edmund Nowicki - firma Now-drew. http://www.now-drew.pl/other/firma/index.php Polecam, b. dobry fachowiec /opinia nie tylko moja/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 17.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam wszystkich!Kupię barak na budowę 0 664 134 810pozdrawiamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 18.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 witam, skad braliscie piasek do zaprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 18.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 witam, skad braliscie piasek do zaprawy? 603642043 - facet mieszka w Chwaszczynie, a wozi z reguły ze żwirowni w Osowej. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam, poszukuje namiarów na wykonawcę schodów drewnianych (właściwie obłożenie drewniane na podłożu betonowym) Pozdrawiam Leszek - 0692-311-922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 18.03.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam -dostalem pisemko z "Archeologi z Gdanska" ze moja dzielczka jest w strefie obejmujaca osade wielokulturowa ......i ze powinny byc przeprowadzone badania ratownicze i sporzadzona dokoumentacja arch-konserwatorska - wiec potrzebuje namiary na dobrego sprawdzonego ,miłego...i przymykajacego OKO -t o żart archeologa z okolic trojmiasta ...I ILE to bedzie kosztowalo ?- podobno 1000zł okolo .Mam jeszcze pytanie czy moge sobie same przekopac tak dla swojego swietego spokoju dzialeczke przed przyjazdem takiego PANA lunb PAni z Archeolog czy niemoge nic ruszac - przeciez musialem choinki wykopac ??? prosze o opowiedz i namiary pozdrawiam Tomek z GDYNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 18.03.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 603642043 - facet mieszka w Chwaszczynie, a wozi z reguły ze żwirowni w Osowej. polecam dzwonilam, bardzo sympatyczny czlowiek ale ma do mnie za daleko, musi obrocic 100km. Czy moze ktos zna pana piaskowego z piaskiem do zaprawy z okolic Gdanska, Pruszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość It**** 19.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 hej zostało mi z budowy: - 5 palet Silki E 18 (sprzedam po 3 zł za szt/szt.) - 1 paleta Silki E 24 (sprzedam też po 3 zł/szt.) - dozownik xelli do zapraw cienkowarstw. do bloczków 18 (sprzedam po 100 zł) niestety bez transportu (okolice Gdańska); więcej info na priv lub [email protected] pozdrawiam świątecznie i śnieżnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart3city 20.03.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam. Super ze jest takie miejsce w sieci gdzie wrze wymiana informacji na temat budowy.Zaczynam jak dostane pozwolenie na budow w Chwaszczynie..to moje wymarzone miejsce nad jeziorem Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 20.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witajcie !Szukam namiarów na konkretnego(do pilnowania,a nie tylko pieczątek) kierownika budowy.Mój "przyszły niedoszły" się bardzo poważnie rozchorował i nie będzie w stanie pracować.Polecany na "białej liście" ma za daleko,więc szukam dalej.Budowa w okolicach Żukowa.Pozdrawiam świątecznieMaWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 20.03.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam -dostalem pisemko z "Archeologi z Gdanska" ze moja dzielczka jest w strefie obejmujaca osade wielokulturowa ......i ze powinny byc przeprowadzone badania ratownicze i sporzadzona dokoumentacja arch-konserwatorska - wiec potrzebuje namiary na dobrego sprawdzonego ,miłego...i przymykajacego OKO -t o żart archeologa z okolic trojmiasta ...I ILE to bedzie kosztowalo ?- podobno 1000zł okolo .Mam jeszcze pytanie czy moge sobie same przekopac tak dla swojego swietego spokoju dzialeczke przed przyjazdem takiego PANA lunb PAni z Archeolog czy niemoge nic ruszac - przeciez musialem choinki wykopac ??? prosze o opowiedz i namiary pozdrawiam Tomek z GDYNI Poczekaj moj kolega niedawno to cwiczyl - mial dzialke w strefie archeologicznej. Wynajmowal koparke na swoj koszt i kopal tam gdzie Archeolog mu wskazal....przekopal cala dzialke....a na koncu facet byl zawiedziony-...bo nic nie znalazl Kazdy ma swojego "konika" Kolega zaplacil jakos 500 pln. Ja nie licze wynajecia koparki...... Jak chcialbys wiecej informascji daj znac na PW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marijo 20.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 witam Bede robil przylacze wodne. Czy ktos mogby mnie zorientowac, jak to sie moze ksztaltowac cenowo, zebym sie nie dal naciagnac. Wodociag jest 2-3 m od mojej dzialki. Biegnie w ulicy. pozdrawiam -Marijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej K 21.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam, zamierzam wybudowac Dom W zwiazku z tym poszukuje ekipy. Rozwazam Firmę NORTH – BUD z LUZINA reprezentowaną przez Panów Artur Czylkowski i Daniel Selonke: . Czy mial ktos z Szanownych Forumowiczów coś z tą Firmą lub z tymi Panami do czynienia . Będę wdzięczny za wszelkie opinie! pozdrawiam Witam bardzo serdecznie. W 2007 roku korzystałem z usług Firmy NORTH-BUD o której mowa. Firma wykonała mi stan surowy oraz całą wykończeniówke. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług oraz z profesjonalnego podejścia właścicieli do sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigg 21.03.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam, gdzie najlepiej udać się po silikaty (budowa w Kolbudach)?W Patoce w Lublewie handlują tylko Silką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 21.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Hey Mam na zbyciu jakieś pół palety BK 24 i pół palety BK 18 .Oddam za smieszne pieniadze,jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 22.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 ile mniej wiecej kosztuje metr3 drewna szalunkowego? czy 600 zl za metr to duzo? Witam, ja wlasnie zakupilem 'krociaki' (takie do 2 m) za 300 netto a normalne za 500 netto pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts