naadin 11.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Bardzo dziekuje.skorzystam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 11.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Do Naadin przestan uzywac Capsa.Na forum to oznacza krzyk.A my glusi nie jestesmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 12.04.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Mam do sprzedania skrzynke elektryczna,prowizorka budowlana,Odbiór Gdańsk-Osowa. kontakt 609156847 http://farm3.static.flickr.com/2218/2406594215_d952377fa6_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania... 12.04.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam, ludzie gdzie kupiliście drewno na konstrukcje szukam dobrej i taniej oferty pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość It**** 12.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Paweł Jaworski 784 010 225 [email protected] http://www.ekodom.pomorze.pl firma z gdanska ,to ten sam produkt powiększony o transport. wychodzi cenowo ok, zamówiłem czekam na instalacje około15 polecam bardzo sprawnie Nie wychodzi....bedzie ok. 4.000 PLN Za ten sam produkt z Radomia place ok. 3.000 (jesli wioze min. 2 sztuki). Bede kupowal 10m3 wiec jesli zalatwie min 1,2,3 chetnych transport sie obniza i wychodzi o wiele taniej niz w Gda...... Prosta kalkulacja. Cześć, może ja skorzystam, ale z Radomia musieliby zahaczyć o Chojnice pogadaj można wycwaniakować taką promocję jak w media markt KUPUJ BEZ WAT ) więc wyjdzie 3300 , ale to wedł. uznania, ja osobiście nie mam zamiaru się motać z transportem , myśleć że coś nie wyjdzie że będzie lało w dzień odbioru. płace i się bawię , cena moze troszkę większa ale komfort!! witam jestem świeżo po zamontowaniu szamba z Radomia (http://jesbet.pl/szamba_betonowe.htm), moje osobiste wrażenia: - cena: 2100 zbiornik 10 m dwuczęściowy+200 płyta wzmocniona+225 kominek oraz właz żeliwny+900 transport = 3425 n (taniej nie znalazłam w Trójmieście) - obsługa: bez żadnych problemów, zamówienie przez telefon, dostawa w umówionym terminie i godzinie - montaż: bez problemów we wcześniej przygotowanym wykopie - emocje: rzeczywiście trochę nerwów czy utrafimy z pogodą ale się udało ... ja polecam i pozdrawiam ps. drewno na więźbę z Olsztyna miałam też z polecenia od kolegi z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 12.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam, Poszukuje firmy, ktora bylaby w stanie zaprojektowac i wykonac wentylcje mechaniczna. Niestety problem okazal sie dosc skomlikowany: rekuperatory.pl z ich przedstawicielem z Gdanska to porazka. Po kilkakrotnych ponagleniach nawet nie oddzwonili. Dospel mozna powiedziec podobnie. Obie firmy zainteresowane sa typowymi systemamy. Gdy pojawia sie jaki problem pasuja. Stad pytanie: czy ktos zna lub moze polecic firme, ktora moze miec indywidualne podejscie do klienta?? Z gory dziekuje. P.S. Poszukuje rowniez kogos do wykonania instalacji alarmowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam, .................P.S. Poszukuje rowniez kogos do wykonania instalacji alarmowej U nas robil Pan Wojtek http://puh.pozytron.webpark.pl/index.html Byl juz gdzies wczeszniej polecany na forum. Oprocz instalacji alarmowej robil rowniez cala elektryke,wideodomofon, tv-sat i LAN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 12.04.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam, Poszukuje firmy, ktora bylaby w stanie zaprojektowac i wykonac wentylcje mechaniczna. Niestety problem okazal sie dosc skomlikowany: rekuperatory.pl z ich przedstawicielem z Gdanska to porazka. Po kilkakrotnych ponagleniach nawet nie oddzwonili. Dospel mozna powiedziec podobnie. Obie firmy zainteresowane sa typowymi systemamy. Gdy pojawia sie jaki problem pasuja. Stad pytanie: czy ktos zna lub moze polecic firme, ktora moze miec indywidualne podejscie do klienta?? Z gory dziekuje. P.S. Poszukuje rowniez kogos do wykonania instalacji alarmowej Alarmy Pan Marek 501736223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 12.04.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam,szukam firmy zajmujace sie nawadnianiem ogrodow.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 14.04.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, zostały mi z budowy stemple (około 160 szt.) wysokości różnej od 2,60 - 2,70 m, sprzedam za 5 zł za sztukę, ale trzeba samodzielnie odebrać. Moja budowa znajduje się nad j. Tuchomskim (4 km za Chwaszczynem) w miejscowości Warzenko. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrowienia dla budujących, a szczególnie dla kobiet budujących "samodzielnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tam są dwie firmy - Mark-Metal i Siatex - oddalone od siebie jakieś 150m. Bolszewo ul. Szkolna ileśtam. Tomku, ja polegam na Tobie jak na Zawiszy a jak wiesz ogrodzenie w bardzo bliskiej przyszlosci nas czeka warto tam podjechac? Przy okazji - pozdrawiam A dziękuję - podjedź do Siatexu, poproś Kazika (szefa) i powołaj się na mnie(jest szansa że to pomoże). Choć ostatnio się zdarzyło mi się kupować na wioskach za Wejherowem (za diabła sobie nie mogę przypomnieć gdzie to było). Już wiem - wjeżdżasz do Kielna i koło straży pożartej kierujesz się na "Czeczewo 8". Za zakrętem jakieś 200-300m i po prawej jest duży napis OGRODZENIA. Tam było najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 14.04.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie forumowicze okolo gdanskowi/pruszczowi zakupowali stemple, chodzi mi o dlugosc minimalna 2,70m, karolinkowe za krotkie beda i za malo. Pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogzar 15.04.2008 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam, Poszukuje firmy, ktora bylaby w stanie zaprojektowac i wykonac wentylcje mechaniczna. Niestety problem okazal sie dosc skomlikowany: rekuperatory.pl z ich przedstawicielem z Gdanska to porazka. Po kilkakrotnych ponagleniach nawet nie oddzwonili. Dospel mozna powiedziec podobnie. Obie firmy zainteresowane sa typowymi systemamy. Gdy pojawia sie jaki problem pasuja. Stad pytanie: czy ktos zna lub moze polecic firme, ktora moze miec indywidualne podejscie do klienta?? Z gory dziekuje. P.S. Poszukuje rowniez kogos do wykonania instalacji alarmowej Moja wentylacje projektowala i bedzie wykonywala firma: BURSA P.H. systemy grzewcze i wentylacja z odzyskiem ciepła. ul. Chopina 3 , 81-407 Gdynia. tel: 058 622 14 44 fax: 058 622 14 44 Pozdrawiam bogzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 15.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Po raz kolejny ponawiam prosbe o namiary na SPRAWDZONA ekipe od wykonczeniowki. Na bialej liscie nie znalazlam nic konkretnego.A moze dobrzy fachowcy to gatunek wymarly..........Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 15.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Czy ktos z Was robil moze schody w CENTRUM SCHODÓW NA ULICY HUTNICZEJ ?? Jakies opinie??? A tak wogole to gdzie robiliscie swoje schody drewniane ??? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 15.04.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Po raz kolejny ponawiam prosbe o namiary na SPRAWDZONA ekipe od wykonczeniowki. Na bialej liscie nie znalazlam nic konkretnego. A moze dobrzy fachowcy to gatunek wymarly.......... Z gory dziekuje Masz racje to gatunek wymarły... ja swoich mam ochotę zatłuc Dobrze ze juz mam to za sobą Pozdrawiam i powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 15.04.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Hej,Gdzie kupowaliście parkiety / drewno egzotyczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 15.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Maly dziekuje Coci niestety nie potrafie Tobie pomoc moi wykonawcy tez zaczynali wprawdzie dobrze,ale finisz..tragedia resztki prac w domu i ogrodzie wole wykonac rencyma Antka-kobity-siostry-szwagra i wpisac w ryzyko,ze moze idealnie zrobione nie bedzie niz zaufac kolejnej ekipie fachofcow Zycze Wam powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes14 15.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam ponownie! Czy ktoś miał może jakąś styczność z firmą http://www.wroszdachy.pl/ ? Jaka jest obecnie "średnia" za położenie metra dachówki ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 15.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam ponownie! Czy ktoś miał może jakąś styczność z firmą http://www.wroszdachy.pl/ ? Jaka jest obecnie "średnia" za położenie metra dachówki ? pozdrawiam Witaj, Na mojej budowie właśnie układane są dachówki. Dekarze dali mi wybór: 35 zł za metr2 + 150 zł za okno połaciowe lub też 40 zł za m2 z oknami. Dekarze (4 osoby) są ze Starogardu Gdańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts