kivan 15.04.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Szukam namiaru na "polistyren ekstrudowany" (czyli tzw. zielony styropian, czy też coś podobnego... ) w dobrej cenie - chodzi o docieplenie ścian fundamentowych. Możecie jakoś pomóc? Generalnie byłbym również wdzięczny na jakieś namiary na tanie hurtownie budowlane w Gdańsku - budowa w Gdańsku Smęgorzynie (okolice Kiełpina Górnego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 15.04.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Paweł Jaworski 784 010 225 [email protected] http://www.ekodom.pomorze.pl firma z gdanska ,to ten sam produkt powiększony o transport. wychodzi cenowo ok, zamówiłem czekam na instalacje około15 polecam bardzo sprawnie Nie wychodzi....bedzie ok. 4.000 PLN Za ten sam produkt z Radomia place ok. 3.000 (jesli wioze min. 2 sztuki). Bede kupowal 10m3 wiec jesli zalatwie min 1,2,3 chetnych transport sie obniza i wychodzi o wiele taniej niz w Gda...... Prosta kalkulacja. Cześć, może ja skorzystam, ale z Radomia musieliby zahaczyć o Chojnice pogadaj można wycwaniakować taką promocję jak w media markt KUPUJ BEZ WAT ) więc wyjdzie 3300 , ale to wedł. uznania, ja osobiście nie mam zamiaru się motać z transportem , myśleć że coś nie wyjdzie że będzie lało w dzień odbioru. płace i się bawię , cena moze troszkę większa ale komfort!! witam jestem świeżo po zamontowaniu szamba z Radomia (http://jesbet.pl/szamba_betonowe.htm), moje osobiste wrażenia: - cena: 2100 zbiornik 10 m dwuczęściowy+200 płyta wzmocniona+225 kominek oraz właz żeliwny+900 transport = 3425 n (taniej nie znalazłam w Trójmieście) - obsługa: bez żadnych problemów, zamówienie przez telefon, dostawa w umówionym terminie i godzinie - montaż: bez problemów we wcześniej przygotowanym wykopie - emocje: rzeczywiście trochę nerwów czy utrafimy z pogodą ale się udało ... ja polecam i pozdrawiam Dzwonilem do tej firmy, sa konkretni a i upuscik mozliwy. Szef bardzo konkretny facet i mowi ze droge nad morze zna juz doskonale, nonstop jezdzi w pomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 16.04.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam ponownie! Czy ktoś miał może jakąś styczność z firmą http://www.wroszdachy.pl/ ? Jaka jest obecnie "średnia" za położenie metra dachówki ? pozdrawiam od 35 do 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 16.04.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam serdecznie budujacych w 3 city i okolicach Chciałbym zapytać czy może ktoś miał do czynienia albo słyszał coś na temat firmy budowlanej Pana Jacka Szymichowskiego DOM-BUD z Kiełpina koło Kartuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.04.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Czy ktos z Was robil moze schody w CENTRUM SCHODÓW NA ULICY HUTNICZEJ ?? Jakies opinie??? A tak wogole to gdzie robiliscie swoje schody drewniane ??? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Maja Schody drewniane - spytaj od razu MiA&Wojtek o Leszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCELI1969 16.04.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam budującychja troszkę z innej beczki krótko i teściwie oddam w dobre ręce za atrakcyjną cenę pozostały po budowie -gazobeton 24' z prefabetu reda - ok 100 szt kontakt dla zainteresowanych(510-00-21-43) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 16.04.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Czy ktos z Was robil moze schody w CENTRUM SCHODÓW NA ULICY HUTNICZEJ ?? Jakies opinie??? A tak wogole to gdzie robiliscie swoje schody drewniane ??? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Maja Schody drewniane - spytaj od razu MiA&Wojtek o Leszka. Dzieki juz spytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 16.04.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 a ja odpowiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 16.04.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam serdecznie budujacych w 3 city i okolicach Chciałbym zapytać czy może ktoś miał do czynienia albo słyszał coś na temat firmy budowlanej Pana Jacka Szymichowskiego DOM-BUD z Kiełpina koło Kartuz U mnie budowal Jacek Szymichowski z ekipa. Wlasciwie konczy. Pozostaly mu scianki dzialowe, taras, ogrodzenia i inne juz mniejsze prace. Chce aby robil jak najwiecej. Solidny, terminowy. Co prawda prowadzi kilka budow na raz - dla mnie to zaleta. Jak sie pojawia budowa idzie piorunem. Tempo, ktorego zazdroscili mi okoliczni budujacy. Potem znikal, ja mialem czas na przygotowanie materialow. Wszyscy odwiedzający mnie podkreślali, że do jakosci nie mozna sie w zaden sposob doczepić. Wszystko rowne i dobrze wykonane. Podpowiada niektore rozwiazania. Jezeli natomiast jestes na cos zdecydowany, nie dyskutuje tylko robi jak chcesz. Wylapuje bledy w projekcie. Budujac jeszcze raz skorzystalbym z jego uslug. Ma wspolpracujacych z nim ciesli, dekarzy i innych. Skorzystalem z ciesli i dekarzy - nie zaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 17.04.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witamczy ktos moglby sie wypowiedziec na temat firmy WOLBUD z Wejherowa (glownie chodzi mi o elewacje zewnetrzne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 17.04.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam pytanko moze ktos z Was ma pozostalosci po budowaniu Waszych kochanym domków.?POtrzebuję:1.-Domek na narzedzia ,barak,garaz ale bez okien co by sie ludziska nie zaciekawili co w srodku. 2.Może jakis używany "plot" siatke do ogrodzenia miejsca budowy 3.Agregat nowy uzywany na 230/380V - jaki polecacie czy te w marketach OBI ,CASTORAMA sa ok firmy KIPOR i inne nic mi nie mowia a wiem ze HONDA jest ok ale jest duzo podrobek na aukcjach itd? CHyba wszysko dziekuje za pomoc POZDRAWIAM Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZAC 17.04.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Do wszystkich poszukujących działek budowlanych. Dokładnie sprawdzajcie warunki wodne i ukształtowanie terenu w rejonie.link do artykułu : http://expresskaszubski.pl/aktualnosci/2008/04/zla-woda-w-przyjazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 18.04.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 nie moge dostac stempl budowlanychi:( w tartaku na osowej tu polecanym nie ma, inne tartaki stempli nie prowadza, skad wzieliscie swoje stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 18.04.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ja brałam z jakiegoś w Wygodzie Sierakowickiej stąd miałam namiary, ale miałam z facetem troszkę przebojów. Spróbuj tutaj: "Grand" Tartak Marcin Brzóska Gdynia, ul. Hutnicza , tel. 0602220455, Tartak Kolbudy, os. Leśników 15, tel. 058 6826708. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 18.04.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 karolinka, jestes jak zwykle moim lajf sejwerem! dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 19.04.2008 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nie ma sprawy. Nawet wyszukałam wszystkie swoje namiary na tartaki i taki zestaw mam w wordzie, jakby co mogę wysłać mailem, ale niestety nie mam tam swoich żadnych adnotacji i większość jest tutaj w moim regionie. Te dwa co podałam wyżej są takie konkretniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efatha 19.04.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich !!!!!!! Mam do was pytanie czy możecie poleci mi niedrogiego architekta który zaadaptuje projekt -najlepiej żeby miał równiez nadzór budowlany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efatha 19.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Zapomniałem dodac że najlepiej ajkby był z okolic żukowa ,kartuz itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 19.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Zapomniałem dodac że najlepiej ajkby był z okolic żukowa ,kartuz itp Nie wiem co rozumiesz pod pojeciem "niedrogi"(wczesniejszy post).? My korzystalismy z uslug biura "Prokart" wlasnie z Kartuz.Siedzibe maja w samym rogu kartuskiego rynku kolo banku PKO,o ile dobrze pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hchris 20.04.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam,Mam do sprzedania około 250 sztuk stempli budowlanych długości około 270cm - 4,5zł/szt. Zainteresowanych proszę o kontakt: 601 944 547. Odbiór własny Gdynia Mały Kack...[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts