Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

A może ktoś z was ma maszynowo wykonane tynki cementowo-wapienne? My się na takie zdecydowaliśmy, wiem że trzeba je potem jeszcze cekolować, ale to akurat nie problem :) i szukam teraz firmy do posadzek też maszynowo, kto zna jakieś godne polecenia?

Tydzień temu zakończyli u nas posadzki z miksokreta, bardzo sprawnie i porządnie, firma MIXBUD tel: 517-205-939.

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość It****
Gdzie w Trójmieście mozna dostać bezbarwne pokrycia z tworzyw sztucznych (faliste, trapezowe)? Słyszałem, że gdzieś w Gdyni ale nic więcej nie wiem.

Chciałbym z płyt o długości 4m zadaszyć taras, który będę miał juz nie długo.

koleżanka kupowała w Bricomarche w Wejherowie, tylko nie wiem czy są takie duże

a może ktoś z was ma maszynowo wykonane tynki cementowo-wapienne? My się na takie zdecydowaliśmy, wiem że trzeba je potem jeszcze cekolować, ale to akurat nie problem :) i szukam teraz firmy do posadzek też maszynowo, kto zna jakieś godne polecenia?

tydzień temu zakończyli u nas posadzki z miksokreta, bardzo sprawnie i porządnie, firma mixbud tel: 517-205-939.

dziękuję na pewno sprawdzę :)

Co się tyczy bezbarwnych pokryć dachowych to w Castoramie mają tandetne i tylko na zamówienie a cena wcale nie jest rewelacyjna.

Ze wstępnych ustaleń dowiedziałem się, że jest bardzo konkretna firma w Chyloni niedaleko dworca ale dokładnie gdzie to jeszcze nie wiem. Chyba pojadę i będę szukał.

Chcę najpierw kupić płyty (kompleksowe wyposarzenie do mocowania) a dopiero potem stawiać taras. Po co miałby być albo za wąski albo za szeroki.

Info dla osob zamawiajacych szambo w sklepie hydrauliczym w szemudzie:

facet bardzo nieterminowy, przekladal kilka razy montaz szamba. Teraz jest problem z wykonaniem przylacza szamba. Lepiej bezposrednio zamowic szambo w Radomiu i wykopac dziure we wlasnym zakresie. Taniej i pewniej.

Ja dokladnie tak zrobilam :)

Szambo dotarlo w terminie,nieuszkodzone.Panowie zamontowali szybko i fachowo,dorzucili gratis zbrojona plyte najazdowa,obnizyli minimalnie cene zbiornika i obcieli koszt transportu.

SZkoda tylko,ze sprawa wspolnego transportu sie rozmyla-z szesciu zdecydowanych osob ja jedna zamowilam zbiornik i sama pokrylam koszt transportu,co i tak wyszlo mnie taniej niz szambo w Szemudzie.

Osobom niezdecydowanym szczerze polecam.

Za to nie polecam BERTRAND-a (patrz czarna lista wykonawcow) !!!

Byłam mocno zainteresowana Bartoszem ale instalator, na którego namiary dostałam z centali przysłał mi ofertę (po uprzednim monicie) z kilkoma sloganami na temat niezawodności, jak to już dużo tych reku zainstalowali itd.itp. oraz z ceną zwalającą z nóg (oczywiście bez szczegółów co w tej cenie się mieści). W związku z tym w centali ustaliłam namiary na kolejnemgo instalatora, wysłałam mailem zapytanie, minął prawie miesiąc a odpowiedzi nie dostałam. Tym sposobem znichęcili mnie do Bartosza i zdecydowałam się na Mistrala.

Kto zamawial szambo w Szemudzie ( producent z Radomia)? Czy w cenie szamba jest również podlaczenia?

ostatnio montowano mi takie szambo. Jesbet z Radomia

10m3 z kominkiem i zbrojoną płytą 3425 netto z transportem. Musisz mieć wykopana dziure (koparka mnie kosztowała 300zł) i oni wstawiaja szambo.

Sly

Niestety dołączam do grona niezadowolonych z Jazbudu.Wczoraj zacząłem budowę i tu pierwsze zgrzyty.Stal (prostą) zamówiłem z Jazbudu na ok.8.00 rano, a przyjechała po południu zgięta na pół i brakowało ok.20 procent prętów 6-tek.Od rana majstrowie czekali na stal,więc wydzwaniałem co godzinę z ponagleniami i najpierw była wersja ,że przed 8-mą już transport do mnie wyjechał :) ,za niecałą godzinę okazało się że już bierze fakturę i wyjeżdża :( ,a znowu za prawie godzinę że właśnie wyjechał,ale ma po drodze innych klientów i będzie później :evil: .Majstry wkurzone,bo musiały się opalać,a później prostować pręty.Wnioski na przyszłość-nie traktować poważnie umawiania się z tą hurtownią i zamawiać towar na szybciej,a przy kierowcy liczyć pręty.