dorbie 04.05.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Moze ktos ma doswiadczenie. Ile moze kosztowac wymurowanie wraz z wylaniem law tarasu, ma byc w ksztalcie litery L dluga laseczka 6m, krotka 4,5m a szerokosc 2,5 m? Chodzi mi o robocizne? Wysokosc ok 1-1,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 04.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ja mysle o tym aby ogrodzenie zrobic samemu. Moze ktos ma namiar na tansza siatke ogrodzeniowa i dobre slupki ogrodzeniowe w okolicach 3City? firma MARKMETAL z z Bolszewa - producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart3city 05.05.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam.Macie moze namiar na osobe ktora robi kosztorysy ..potrzebuje do banku.Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 My zrobilismy sami a podbil nam nasz kierownik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.05.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Czy ktoś z Was kupowa może deskę sosnową ryflowaną? Jeśli macie jakieś namiary to bardzo chętnie skorzystam. Znalazłam tylko jedną firmę w Gdańsku, ale sprzedają na sztuki i cena za metr to 75 - 90zł w zależności od grubości, wydaje mi się drogo, ale może nie jestem na bieżąco z cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 05.05.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Czy korzystal ktoś z usług firmy Klir z ul. Trakt Św. Wojciecha w Gdańsku. Interesują mnie wszelkie uwagi i spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.05.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam duzo pytan na forum a ja niestety z kolejnym na powyzsze odpowiedziec nie potrafie Jak sadzicie,czy 50 zl "za kamien" przy wytyczaniu dzialki przez geodete to cena oki.? tak z ciekawosci pytam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 05.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 My płaciliśmy za całość tzn. wytyczenie domu na działce 400 zł w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.05.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Karolinka - dziekuje juz zdazylam doczytac,ze to calkiem przyzwoita cena niestety w rewanzu tynkarzy nie polece ekipa ktora mielismy - nie dosyc ze koniec koncow nieskonczyli pracy,wyludzili nienalezne wynagrodzenie a facet,ktory gladzie robil musial niezle sie gimnastykowac zeby to wszystko wygladalo w miare dobrze echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 05.05.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Czy korzystal ktoś z usług firmy Klir z ul. Trakt Św. Wojciecha w Gdańsku. Interesują mnie wszelkie uwagi i spostrzeżenia. My korzystaliśmy z usług tej firmy i polecam, mamy jak na razie rozprowadzaną instalację, bez żadnych problemów, szybko, sprawnie i sympatycznie, cenowo też była to najbardziej korzystna oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMUS 06.05.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Sorki, że nie na temat...Sprzedam 170 sztuk stempli, w tym 150 po 2 użyciach (osobiście je w leśniczówce wybierałam) o długości 3-3,5 m, reszta 2,5 m trochę starsze. Cena za wszystkie 800 zł, odbiór własny z Mostów gm. Kosakowo.Możliwość odbioru od zaraz.Proszę o kontakt na priv, żeby nie "zaśmiecać" forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 06.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Proszę pomóżcie dalej szukam ekipy do tynków maszynowych cementowo-wapiennych, facet mnie wystawił, a ja muszę pilnie to zrobić!!! Do wytynkowania dół domu ok. 120 m kwadr. i klatka schodowa. Białą listę przejrzałam i sprawdziłam, niestety nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 06.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Jakie rury(srednica) do odprowadzenia wody z rynien. Pozdrawiam najczęściej 10, 15, 18 i 20 cm u Pana 10tka to raczej za mała by była. dziekuje za info. damy 16. Przy okazji czy widzial Pan kostke? Moge liczyc na wycene robocizny okolo 200m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 06.05.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja mysle o tym aby ogrodzenie zrobic samemu. Moze ktos ma namiar na tansza siatke ogrodzeniowa i dobre slupki ogrodzeniowe w okolicach 3City? Ja kupowalem w Bolszewie z grubego drutu powlekana kosztowala 13,5 zl za metr siatka wysoka na 1,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 07.05.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witam duzo pytan na forum a ja niestety z kolejnym na powyzsze odpowiedziec nie potrafie Jak sadzicie,czy 50 zl "za kamien" przy wytyczaniu dzialki przez geodete to cena oki.? tak z ciekawosci pytam Pozdrawiam Bardzo O.K.- mi "zaspiewano" w kilku miejscach od 150-250 a kamieni mam 5 ! Dopiero miejscowy geodeta zaproponowal 50zl i oczywiscie jego wybralismy Przy okazji- sąsiad budujac swój dom zniszczyl nam dwa slupki =kamienie (jeden zostal wyrwany i przeniesiony ponad metr dalej, a drugi zasypany warstwą ziemi i nie moglismy go nawet zlokalizowac), które musielismy odtworzyc. Straszono nas kosztami 1000 i 1500 zl za slupek- ponownie "nasz " geodeta wziąl 50 od slupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 07.05.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Mam zagwozdkę Kiedy najlepiej wykonac projekt instalacji wod-kan? I ile to trwa? Zastanawiam sie czy powinnam miec projekt przed rozpoczęciem budowy? Chyba tak, ale nie mam pewności :/ Jesli jest to niezbedne przed wylaniem fundamentów, to musze w tym tygodniu znależc firmę ,która zrobi nam wszystko lub projektanta z ekipą Mysle ,ze lepiej by projekt i wykonanie powierzyc jednej ekipie- a jakie sa wasze doswiadczenia? I czy mozecie polecic kogoś sensownego i solidnego z trójmiasta lub okolic,ktory umie wykonac prawidlową instal domowa, orynnowanie, szambo itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 07.05.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Czy zna ktoś lub może korzystał z usług firmy AWO z Sopotu?? Wszelkie uwagi, sugestie mile widziane. Firma zajmuje sie instalacjami wentylacyjnymi: wentylacja mechaniczna, rekuperatory ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stils 07.05.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Hej forumowicze! Poszukuje ziemi z dowozem do Gdańska Kiełpina Górnego. Potrzebuję ok 4 wywrotki zwykłej ziemi do wyrównania terenu oraz ok 2 wywrotki ziemi urodzajnej. Czy ktoś się orientuje, gdzie mogę zakupić taką ziemię? Ma ktoś jakiś sprawdzony namiar? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 08.05.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Mam zagwozdkę Kiedy najlepiej wykonac projekt instalacji wod-kan? I ile to trwa? Zastanawiam sie czy powinnam miec projekt przed rozpoczęciem budowy? Chyba tak, ale nie mam pewności :/ Jesli jest to niezbedne przed wylaniem fundamentów, to musze w tym tygodniu znależc firmę ,która zrobi nam wszystko lub projektanta z ekipą Mysle ,ze lepiej by projekt i wykonanie powierzyc jednej ekipie- a jakie sa wasze doswiadczenia? I czy mozecie polecic kogoś sensownego i solidnego z trójmiasta lub okolic,ktory umie wykonac prawidlową instal domowa, orynnowanie, szambo itd ?[/quote Myśmy kładli rury przed zalaniem fundamentów (ale nie z żadnym projketem, robił to kuzyn hydraulik), zapraszam na naszego bloga: http://www.michalakmojabudowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiagdy 08.05.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 stils moze zobacz tu http://www.zut.com.pl/masyziemne/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts