muzykant 22.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Na Białej Liście-Trójmiasto masz namiary na sprawdzonych fachowców....... jakoś nie mogę tej białej listy znaleźć możecie podać link ni i jeśli jest czarna lista - też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 22.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 http://forum.muratordom.pl/trojmiasto-czarna-lista-wykonawcow,t61775.htm tutaj masz linka do czarnej http://forum.muratordom.pl/trojmiasto-biala-lista-wykonawcow,t61774.htma tu do białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 22.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 http://forum.muratordom.pl/trojmiasto-czarna-lista-wykonawcow,t61775.htm tutaj masz linka do czarnej http://forum.muratordom.pl/trojmiasto-biala-lista-wykonawcow,t61774.htm a tu do białej dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankamienna 23.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witam wszystkich!Ja szukam tez dobrego lisciastego drewna do kominka, suszonego sezonowanego w dobrej cenie - z naszych okolic Koleczkowa, Bojana, Szemuda etc. ktos moze mi polecic namiary? ale zeby nie byla towariacka cena... to 140 zl ponizsze z dowozem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankamienna 23.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 POSZUKUJE STOLARZA LUB CIESLI KTORY WYKONAŁBY NAM BRAME WJAZDOWĄ DREWNIANĄ. Z materialu powierzonego lub wlasnego. Moze macie jakis dobrych do polecenia? Mamy projekt i material wiec mozna szybko zaczynac. Bede wdzieczna za pomoc - moze ktos ma dobrego stolarza do polecenia niekoniecznie robiacego bramy ale wartego polecenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 23.06.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 z DOWOZEM Jakie mieliście/macie ceny za posadzki maszynowe z materiałem z metr kwadr.? i jaka jest na teraz cena za ocieplanie domu z zewnątrz styropianem? Proszę podawajcie swoje stawki, muszę zweryfikować znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMC29 23.06.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Szukam fachowca do obłożenia ogrodzenia płyką kamienną podobną do klinkieru. Z góry dziękujęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Proszę o namiary na sprawdzone ekipy do budowy domu, fundamenty, stan surowy, dach itp. Na razie na działce tylko chwasty wiec każdy namiar jest dobry. Budowa będzie w Wejherowie. Namiary mogą być na priv jak kto woli. Przejrzałam forum, ale takich głównych ekip jest mało, częśc już nie robi. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMC29 23.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja mogę polecić Jana Puzdrowskiego z Gdyni. Kładł mi karpiówkę w styczniu. Ekipa bardzo zdyscyplinowana, szybka, terminowa. Udzielają gwarancji i wywwiązują się z danego słowa. Tel: 501 724 779Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMC29 23.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 z DOWOZEM Jakie mieliście/macie ceny za posadzki maszynowe z materiałem z metr kwadr.? i jaka jest na teraz cena za ocieplanie domu z zewnątrz styropianem? Proszę podawajcie swoje stawki, muszę zweryfikować znów Jeśli chodzi o psadzki to cena za metr bez materiału 15 zł. Już nauczylismy się na tynkach, że nie opłaca się brać z materiałem. Jeśli chodzi o ocieplenie to płaciliśmy 40 zł ale stawki są do 70 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 23.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Posadzki z materiałem i układaniem styropianu 33 złote.Ocieplenie: -ekipa z okolic Piaśnicy 70 zł m2-ekipa z Gnieżdzewa 45 zł m2-ekipa z Pucka 52 zł m2 Wszystkie ekipy gąbkują po 2 warstwie kleju, tylko pierwsza tarkuje styropian. Pozdrawiam PS ceny za ocieplenie z wyprawką oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 24.06.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A dlaczego nie opłaca się z materiałem? Ja słyszałam że zamówienie piachu jest dość trudne bo musi to być jakiś dobry i naprawdę sprawdzony więc jeśli go zamówie zły to też będzie lipa. Ja mam zapłacić z materiałem czyli piachem itp. 33 zł za metr kwadrat, steropian przed zalaniem sami musimy ułożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 24.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 ... gdzie najtaniej w okolicy Bojana (z transportem lub bez) kupić płyty OSB grubość 22 i 8 w sporych ilościach do układania na strychu. Ja ponad 200m2 płyty OSB3 15mm kupowałem w Castoramie bo wyszło najtaniej. Można jeszcze kupić w Bacie, Almaresie i jednej firmie w Bolszewie (chyba kornix le mogę się mylić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 24.06.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam Moze ktos orientuje sie jakie sa ceny za ocieplenie poddasza z opłytowaniem.(wełna 15,stelaż,wełna 5,paroizolacja,płyty,szpachlowanie łączeń) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.06.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, mam pytanie o Panów -Akackiego-Dawidowskiego -Ludwika Kryszewskiego -Rafała Skrzypkowskiego Może ktoś miał doczynienia z którymś z tych Panów.Będę bardzo wdzięczna o jakiekolwiek informacje. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, mam pytanie o Panów -Akackiego -Dawidowskiego -Ludwika Kryszewskiego -Rafała Skrzypkowskiego Może ktoś miał doczynienia z którymś z tych Panów. Będę bardzo wdzięczna o jakiekolwiek informacje. Z góry dziękuję. I jeszcze Pan -Szymichowski -Polaszek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 24.06.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 O Panu Szymichowskim było kilka stron wcześniej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, mam pytanie o Panów -Akackiego -Dawidowskiego -Ludwika Kryszewskiego -Rafała Skrzypkowskiego Może ktoś miał doczynienia z którymś z tych Panów. Będę bardzo wdzięczna o jakiekolwiek informacje. Z góry dziękuję. Ja miałam i opisałam swoje doświadczenia polecajac pana Dawidowskiego na białej liscie. tRoche lakoniczne, to Twoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dzięki, a czy ten Pan Dawidowski jest z Gowidlina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 24.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 z DOWOZEM Jakie mieliście/macie ceny za posadzki maszynowe z materiałem z metr kwadr.? i jaka jest na teraz cena za ocieplanie domu z zewnątrz styropianem? Proszę podawajcie swoje stawki, muszę zweryfikować znów robilem wczoraj posadzki,cena 14zl metrkwadr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts