daro31ie 29.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Mam kłopot i pytanie.Kompletnie nie znam się na budowlance i na obecnych cenach.Interesuje mnie jaki jest koszt (grubo orientacyjny)postawienia parterowego domu(bungalow)ok.200 mkw.ze wszystkimi instalacjami ,bez piwnic ,do zamieszkania?Czy jest mi w stanie ktoś pomóc?Chodzi mi o orientacyjny koszt z tolerancją powiedzmy ok.50tys. A poszukaj na stronach biur projektowych, zamieszczaja uproszczone kosztorysy. Bo to zalezy od dachu, jaka dachowka i czy nie blachodachowka itd. 250-300 tys jak bedziesz rozsadnie wydawal kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fh8g 29.07.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 250-300 tys jak bedziesz rozsadnie wydawal kase Z mojego skromnego (tegorocznego) doświadczenia: 2 - 2,5 tys m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 29.07.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Hejka, jest ktos z okolic Tczewa? Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 29.07.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Hej, Niedługo się wprowadzam do swojego domku na Osowej i mam pytanie do ludzi z Gdańska: z kim macie podpisane umowy na wytwóz śmieci i ile płacicie? Rozumiem, że nikt z Osowej nie czyta tego forum, lub wszyscy utylizują śmieci poprzez obróbkę termiczną Potrzebuję ekipy do przeprowadzki, możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 30.07.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a w temacie bram samonośnych - też nikt nie ma? Może jednak znajdzie się ktoś, kto poda jakieś orientacyjne ceny i kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Albinos 30.07.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Proszę o dobry kontakt na fachowców od układania kostki brukowej. Jeśli znacie też skład, który ma dobre ceny to będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Podczepiam się pod to pytanie. Również zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katii 30.07.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witajcie,czy ktoś z was zamawiał może czarnoziem do Bojana? Poszukuję namiarów na kogoś kto się tym zajmuje w tym rejonie wraz z informacją jaki był koszt pojedyńczej wywrotki czarnoziemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 01.08.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 A ja szukam sprawdzonych tynkarzy od tynków cementowo-wapiennych ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duck 01.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witajcie, szukam archeologa do nadzorowania wykopu na budowie (Gdańsk). Wprawdzie mam kontakt podany przez muzeum, ale chciałbym przynajmniej porównać oferty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 01.08.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witajcie, szukam archeologa do nadzorowania wykopu na budowie (Gdańsk). Wprawdzie mam kontakt podany przez muzeum, ale chciałbym przynajmniej porównać oferty. Pozdrawiam witam mam dokladnie ten sam problem. Mam pytanie ile powiedzial Ci archeolog skierowany z muzeum za nadzorowanie wykopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 02.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Proszę o dobry kontakt na fachowców od układania kostki brukowej. Jeśli znacie też skład, który ma dobre ceny to będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Podczepiam się pod to pytanie. Również zainteresowany. Ja również jestem zainteresowany tym tematem a do położenia mam z 200m2 więc nie chciałbym by mi ktoś to spaskudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 03.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Hey Forumowicze Takie mam pytanie może ktoś Wie gdzie (najlepiej w na trasie Gdynia-Wejherowo-Puck) można kupic olej opałowy,ale tak do baniaczka.Nie mam jeszcze zbiorników założonych,a kocioł sobie odpalam to mi wode grzeje.Jakby cos ktos wiedział, to bede wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 03.08.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Poszyukuję solidnych tynkarzy z okolic Wejherowa Redy .Będę wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jartut 03.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 WitamW tym miesiącu rozpoczynam budowę. W związku z tym poszukuję jakiegoś blaszaka na materiały. Może ktoś po budowie ma na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 03.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Czy możecie poleciś kogoś do ocieplenia i tynków zewnętzrnych z mozliwymi terminami jeszcze na ten rok oraz jakąś sprawdzona firmę od schodów wewnętrznych drewnianych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 04.08.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Kochani pomóżcie! Pilnie szukamy rzeczoznawcy, musimy walczyć z tymi debilami do drzwi, nie mogę znaleźć rzeczoznawcy fachowca od drzwi, czy stolarki budowlanej, może znacie kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 04.08.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Czy możecie poleciś kogoś do ocieplenia i tynków zewnętzrnych z mozliwymi terminami jeszcze na ten rok oraz jakąś sprawdzona firmę od schodów wewnętrznych drewnianych? Jakiś czas temu już dwukrotnie polecałem firmę now-drew /pan Edmund Nowicki/ k. Szemudu - stolarka drzwiowa, schody. Zamawiałem u nich drzwi zewnętrzne i schody, jesteśmy z nich zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 04.08.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Jakiś czas temu już dwukrotnie polecałem firmę now-drew /pan Edmund Nowicki/ k. Szemudu - stolarka drzwiowa, schody. Zamawiałem u nich drzwi zewnętrzne i schody, jesteśmy z nich zadowoleni. A mógłbys jeszcze raz podać bo wyszukiwarka Muratora działa jak działa No to jeszcze jedna prośba. Polećcie jakąś tanią hurtownei sanitarną w Pomorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 04.08.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A mógłbys jeszcze raz podać bo wyszukiwarka Muratora działa jak działa No to jeszcze jedna prośba. Polećcie jakąś tanią hurtownei sanitarną w Pomorskim Zerknij proszę na stronę 296... Co do hurtowni sanitarnych - ja pojeżdziłem po kilku takich na terenie Trójmiasta /kilka znałem, parę wyszukałem w internecie/ , zostawiłem do wyceny to co nas interesowało, otrzymałem takowe wyceny lub nie /niektórzy zignorowali/ i wybrałem firmę która przedstawiła najlepsze warunki - głównie chodziło o rabat, bo ceny jednostkowe były w każdej z nich podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.08.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam W tym miesiącu rozpoczynam budowę. W związku z tym poszukuję jakiegoś blaszaka na materiały. Może ktoś po budowie ma na zbyciu? Zobacz wczesniej - zamieszczalam ogloszenie dot sprzedazy budy budowlanej, tam jest zdjecie. Ocieplana styropianem, z podlaczeniem pradu. Miejsce - Niestępowo kolo Otomina, transport wlasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts