monikaa13 23.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mam pytanie. Gdzie kupowaliście deski szalunkowe i stal. Gdzie najtaniej? Jakby co to chętnie kupię takie deski. Bardzo chętnie kupię też małą przyczepkę towarową do samochodu w rozsądnej, a nawet niskiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onsajt 24.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam Sprzedam tanio pozostałości po budowie stanu surowego: 2 palety porotherm 25 P+W (zapakowane) : 500 zlStemple drewniane ok 3m (cos okolo 100 sztuk) : 3 zl/sztuka Odbiór własany - okolice Rębiechowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 24.01.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Szukam firmy sprzedającej i montującej rolety zewnętrzne, interesuje mnie firma co może zamontować je na elewacji. Oczywiście porządną i nie drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 24.01.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam W miesiacu marcu bede mial do pozbycia ok 20 samochodow ziemi z wykopu pod fundamenty. Miejsce to Gdansk Kielpino Gorne.polecam Zainteresowanych prosze o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanowi_ 24.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 witam, czy nadal szukacie kontaktu do kogoś kto projektuje wodociągi i przyłącza, jeżeli tak to proszę pytanie na priv to prześlę namiary. mój adres: [email protected] iw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isanna 24.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witajcie, Ile płacicie za ochronę domu (w jakiej firmie) i na co zwrócić uwagę przy instalowaniu alarmu ? U mnie instalator był niezależny od firmy ochroniarskiej. Ochronę mam w Solid security. Alarm i firmę mam od stanu surowego zamkniętego. Trochę zabawnych, albo denerwujących sytuacji to przysporzyło, kiedy wchodzący na budowę pracownik pomylił sobie kod i alarm wyrwał nas ze snu, a zdarzyło się to kilkakrotnie, ale w ogólnym rozrachunku warto było. Sąsiada budującego obok okradziono - niestety . Ludzie jakie są aktualnie ceny tynków cementowo- wapiennych (z materiałem)? Ile biorą za wylewki? Ile za ocieplenie zewnętrzne bez tynku, a ile z tynkiem? Jak ustalaliście ceny za wylanie schodów zewnętrznych i tarasu? Czy jest ktoś, kto budował grill na tarasie? Szukam dobrego wykonawcy, ale też orientacyjnej ceny za coś takiego. Przygotowuję się do negocjacji . Jak myślicie, czy jest możliwe wyburzenie i wybudowanie ścianki działowej przy aktualnej pogodzie? Jeśli tak ,to jakie są metody, żeby to się potem nie kruszyło itp..? W domu miewam i ze 4,5 stopni na minusie. Może lepiej sobie darowac ? Wielkie dzięki wszystkim za komentarze w sprawie alarmu . Przyłączam się do pytania o tynki i ocieplenia. Proszę również o większą aktywność na forum Trójmiejskiej grupy, bo aktywność ta w zimowej porze jest godna pożałowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isanna 24.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Z moich doświadczeń mogę doradzić początkującym, aby zapraszli ekipę następców zanim skończą poprzednicy i wytnęli im błędy. Zaoszczędzą sobie sporo stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.01.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Chętnie kupię stemple min. 2,8 najlepiej 3m, deski szalunkowe, pręty zbrojeniowe i przyczepkę towarową lekką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A może jakieś namiary na sprawdzonych kierowników budowy, wszak kierownika każdy mieć musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A może jakieś namiary na sprawdzonych kierowników budowy, wszak kierownika każdy mieć musi. Sprawdź Baranowskiego oraz Mazgajczyka z Gościcina. 1- tel. 0608-114-852 2- jest gdzieś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.01.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dzięki za namiar i odp. o agregatach. P.S. Pozdrawiam z Wejherowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel28 27.01.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A może jakieś namiary na sprawdzonych kierowników budowy, wszak kierownika każdy mieć musi. Sprawdź Baranowskiego oraz Mazgajczyka z Gościcina. 1- tel. 0608-114-852 2- jest gdzieś na forum uwazaj z Baranowskim, bo ode mnie facet chcial kase z gory, co dla mnie bylo absolutnie nie do zaakceptowania !! Na takie warunki sie nie zgodzilem, z kolejnym kierownikiem umowilem sie, ze bede placil w ratach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Majkel - jeżli takie coś dyskwalifikuje kierbuda to sorki. Ja dałem mu część i resztę dam w późniejszym terminie, bo "budowa w toku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ok. Majkel, a możesz dać namiar do swojego jeżeli jesteś zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel28 27.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Majkel - jeżli takie coś dyskwalifikuje kierbuda to sorki. Ja dałem mu część i resztę dam w późniejszym terminie, bo "budowa w toku". po moich doswiadczeniach w trakcie budowy przyrzeklem sobie jedno: NIGDY NIE ZAPŁACE NIKOMU CAŁEJ KWOTY ZA ROBOCIZNE JESZCZE PRZED ROZPOCZECIEM PRAC. Akurat ten facet chcial cala kase jeszcze przed zrobieniem czegokolwiek wiec mu podziekowalem. Jesli Ty sie dogadales inaczej to w porzadku / nie wnikam. Mialem to nieszczescie ze moze ze 2 razy sie przejechalem na takim układzie, ze zaplacilem "z gory", lacznie z moim kumplem, ktory robil mi pewne prace, a pozniej ciezko mi bylo go zmoblizowac zeby zajechal do mnie wykonac reszte umowionych prac. Takze jesli moge kogos uczulic - to zachecam aby nikt nie placil firmom / osobom "z gory" bo pozniej z tego wychodza same problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel28 27.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ok. Majkel, a możesz dać namiar do swojego jeżeli jesteś zadowolony. ja korzystalem z usług P. Maciejewskiego - tel. 662 186406 ciezko sie czasami do niego dodzwonic, ale ogolnie facet jest okej. Mi powiedział ze moze byc moim kier. bud. pod warunkiem, ze w miare szybko wybuduje dom i nie bedzie sie cala budowa przeciagała "latami". U mnie w 8 marca minie rok jak zaczynalismy sie budowac wiec poszlo w miare szybko. Za tydzien planujemy przeprowadzke do nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No to u nas odpada, bo my chcemy ją trochę przeciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 27.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Szukam sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza oraz zabudowy r-g Jacus po co wydawac kaske? Zabierz rodzinke na 2 tydzie na Dominikane jak sobie to juz sam zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmol 27.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Czy ktoś z Was słyszał o firmie RYBAK z Luzina - produkującej okna (profil Veka). Stosują te same profile co Oknoplast ale ich wycena jest o 2000 mniejsza i zastanawiamy sie nad zakupem okien w tej firmie... Ja przed nimi przestrzegam. Mam od nich okna w mieszkaniu (pracowali dla dewelopera). Całą witrynę na taras zamontowali krzywo, a w drzwiach balkonowych jest szpara na 4 mm między ramą a skrzydłem i już 2 zimę mam uszczelnienie z ręcznika. Na reklamacje nie reagują. Cena odpowiada jakości i naprawdę żałosnej obsłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ok. Majkel, a możesz dać namiar do swojego jeżeli jesteś zadowolony. ja korzystalem z usług P. Maciejewskiego - tel. 662 186406 ciezko sie czasami do niego dodzwonic, ale ogolnie facet jest okej. Mi powiedział ze moze byc moim kier. bud. pod warunkiem, ze w miare szybko wybuduje dom i nie bedzie sie cala budowa przeciagała "latami". U mnie w 8 marca minie rok jak zaczynalismy sie budowac wiec poszlo w miare szybko. Za tydzien planujemy przeprowadzke do nowego domu. Chodzi o Jurka Maciejewskiego? Wysoki, siwy, sympatyczny facet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts