monikaa13 08.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam serdecznie Poszukuję hurtowni w okolicach 3 miasta ktora oferuje porotherm 25 P+W oraz bloczki fundaentowe w przystepnej cenie Mozę ktos ostatnio kupowal i posiada namiary Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich budujacych Porotherm kupiliśmy w Artmarze w Gdyni, cena 5,7 - dowóz i rozładunek gratis. Niestety o jakości nic nie powiem, bo pustaki będą na nas czekały do wiosny (też w cenie). Bloczki betonowe są w przeróżnych cenach. My zdecydowaliśmy się na wielokrotnie polecane na forum bloczki z Polbetu z Małkowa, koło Żukowa. Cena 3zł za bloczek, dowóz, rozładunek i magazynowanie do wiosny w cenie. Wiem, że są duże tańsze bloczki w innych miejsach. Wejdź na allegro i wpisz "bloczki" a w opcji województwa "pomorskie". Wyskoczy ci dużo wyników i tanich i droższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Kupię garaz blaszak na budowe. Moze ktoś ma i już mu jest zbędny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Drazkiewicz 09.02.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam. Mam do sprzedania okolo 100 stempli dlugosci 3,00m. Do odbioru w Straszynie. Tel. 605 034 509. Pozdrawiam TD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam serdecznie Poszukuję hurtowni w okolicach 3 miasta ktora oferuje porotherm 25 P+W oraz bloczki fundaentowe w przystepnej cenie Mozę ktos ostatnio kupowal i posiada namiary Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich budujacych Porotherm kupiliśmy w Artmarze w Gdyni, cena 5,7 - dowóz i rozładunek gratis. Niestety o jakości nic nie powiem, bo pustaki będą na nas czekały do wiosny (też w cenie). Bloczki betonowe są w przeróżnych cenach. My zdecydowaliśmy się na wielokrotnie polecane na forum bloczki z Polbetu z Małkowa, koło Żukowa. Cena 3zł za bloczek, dowóz, rozładunek i magazynowanie do wiosny w cenie. Wiem, że są duże tańsze bloczki w innych miejsach. Wejdź na allegro i wpisz "bloczki" a w opcji województwa "pomorskie". Wyskoczy ci dużo wyników i tanich i droższych. Baaardzo radzę uważać na najtańsze bloczki - kolega rozbierał całe fundamenty ze względu na olbrzymią przewagę piachu w stosunku do cementu, co skutkowało (dosłownie) rozpadaniem się bloczków. Rzecz miała miejsce w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 09.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam mam do sprzedania stemple budowlane po jednokrotnym uzyciu - dlugosc 2,70 i parenascie troszke dluzszych ok 3m docinane na wymiar - poniewaz zamawialem z tartaku po 5mb i ekipa sama sobie docinala - do odbioru w Koleczkowie - transport wlasny zainteresowanych prosze na Priv - cena 3,40 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 11.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 HeyMieliscie moze do czynienia z firmą Centrum Bram i Ogrodzeń z Rumii (ul.Kochanowskiego).Interesują mnie obsługa i fachowść ze strony tej firmy,a także jakość sprzedawanych przez nich produktów firmy BRAMTECH (brama segmentowa). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 12.02.2009 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zapraszam do lektury:Zawiadomienie o zakończeniu budowy - uwagi PINB.Sprawa dotyczy PINB w Wejherowie więc od razu zabezpieczcie się w stosowne dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel28 12.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zapraszam do lektury: Zawiadomienie o zakończeniu budowy - uwagi PINB. Sprawa dotyczy PINB w Wejherowie więc od razu zabezpieczcie się w stosowne dokumenty. głowa boli od czytania. Niedlugo rowniez udam sie do tego samego inspektoratu załatwiac kwestie zakon. budowy - zobaczymy co mi powiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogn 12.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Czy ktoś "odrobił zadanie domowe" i przeanalizował, gdzie obecnie najkorzystniej kupic beton komórkowy 24? Bezpośrednio w Prefabecie w Redzie? Czy gdzies indziej? Jakie sa teraz jego ceny? Zbieram dane.Serdecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 12.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Czy ktoś "odrobił zadanie domowe" i przeanalizował, gdzie obecnie najkorzystniej kupic beton komórkowy 24? Bezpośrednio w Prefabecie w Redzie? Czy gdzies indziej? Jakie sa teraz jego ceny? Zbieram dane. Serdecznosci Witam niema sensu bezposrednio w Prefabet poniewaz oni niesprzedaja tak w detalu jesli nawet to cena bedzie 20% wieksza niz w hurtowni sam to przerabialem - wiec oni nawet sami proponuja przez hurtownie polecam Prestol , lub Projekt -Bojano ale mozna podzwonic po okolicznych - ja kupowalem we wrzesniu po 8,25 brutto z Fvat za 24" Gat I wlasnie Prefabet i Osława ale teraz pewnie maja taniej bo sezon dopiero sie zacznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marisol 12.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mam do sprzedania grube, solidne stemple budowlane: ok. 150-180 szt. o długości 220 cm (idealne do piwnicy). Odbiór w Otominie własnym transportem. Cena 3 PLN/szt. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. Marisol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 12.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam, czy wiadomo kiedy maja przylaczyc miejscowosc Bojano do gazociagu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 13.02.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Co do gazobetonu to wszystko zależy od regionu w którym sie budujesz.Jesli chodzi o Wejherowo i okolice,to Almares był bezkonkurencyjny jesli chodzi BK.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 13.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam, czy wiadomo kiedy maja przylaczyc miejscowosc Bojano do gazociagu??? Chyba wieś Bojano Ja w Chwaszczynie mam sołtysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Tak informacyjnie - jakby kogoś interesowało wykonanie przyłącza wody przez PEWiK:"Wszelkie usługi zewnętrzne wykonywane są przez naszą Spółkę w oparciu o zakładowy „Cennik usług dodatkowych” wprowadzony do stosowania z dniem 07.04.2008r Zarządzeniem nr 2008/28 Prezesa Zarządu PEWIK GDYNIA Sp. z o.o.Pozycja nr 31 określa „Wykonanie przyłącza wodociągowego o średnicy do Ø 63 mm - obcego” a. za pierwszy metr przyłącza 1 318,00złb. za każdy następny rozpoczęty metr przyłącza 468,00złc. podejście wodomierzowe i przejście przez ścianę budynku lub studni wodociągowej z próbą bakteriologiczną 415,00zł Uwaga! Cena usługi obejmuje koszty materiałów natomiast nie uwzględnia kosztów zajęcia jezdni, przejścia sieci przez jezdnię i przywrócenia nawierzchni. (podano wartości netto).Cennik dostępny jest na portalu internetowym www.pewik.gdynia.pl." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 13.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam, czy wiadomo kiedy maja przylaczyc miejscowosc Bojano do gazociagu??? Chyba wieś Bojano Ja w Chwaszczynie mam sołtysa. jasne wies, ale co z gazem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlafŁukasz 14.02.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witam, czy wiadomo kiedy maja przylaczyc miejscowosc Bojano do gazociagu??? Polecam telefon (w godzinach pracy) do p.Magulskiej-Aszyk 058 3258182 ktora odpowiada za przylaczanie gazu w tym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 15.02.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam! Szukam wykonawce schodow do naszego domku,beda to nakladki na schody betonowe. Szukalem przez net,alie nic wartego uwagi nie znalazlem, Pomocyy!! Moze jakiesz rady od szanownych forumowiczy Trojmiasta ,na temat wykonawcy?? Na bialej liscie na ten temat glucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 15.02.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Rybkin poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 15.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam, czy wiadomo kiedy maja przylaczyc miejscowosc Bojano do gazociagu??? Polecam telefon (w godzinach pracy) do p.Magulskiej-Aszyk 058 3258182 ktora odpowiada za przylaczanie gazu w tym rejonie. dziekuje, umowe mamy podpisana z gazownia na pazdziernik 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts