Daro666 09.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzieki za pomoc z temacie blaszakow.najtansze maja garaze24.pl 1100 2x3pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 10.04.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 A stal poszła w dół fajne jest budowanie w kryzysiepozdrawiam wszystkich rozpoczynających budowęWszystkim życzę wesołych świątZap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.04.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie, bo tutaj piszę pierwszy raz! Potrzebuję kilku wywrotek ziemi ogrodowej, a w 3-m jakies straszne ceny mają (albo źle szukałam). Macie może namiary na dobrą ziemię w sensownej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 10.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 dzieki za pomoc z temacie blaszakow.najtansze maja garaze24.pl 1100 2x3 pozdrawiam Moja rada - nie kupuj takiego małego! Też chciałem zaoszczędzić, ale dzień przed zamówieniem żona mnie przokonała do wydania 300zł więcej na garaż 3x5 i... przez rok jej dziękowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna1000 11.04.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Co Wy byście Panowie bez nas zrobili hihi.Zycze wszystkim wesołych i pogodnych Świąt:)Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 11.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 czas świąteczny, czas radości. Niechaj w sercu szczęście zagości. Niechaj spełnią się życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia!!! Pragniemy złożyć życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie dla wszystkich budujacych! Monika i Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan812 11.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Gdzie kupujecie - kupiliscie stal ? - gdzie maja dobre ceny ? rejon - ( Kszuby-Gdansk-obwodnica-Pruszcz Gd ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Gdzie kupujecie - kupiliscie stal ? - gdzie maja dobre ceny ? rejon - ( Kszuby-Gdansk-obwodnica-Pruszcz Gd ) Spróbuj ROL-STAL w Pruszczu. Po negocjacjach można całkiem dobrą cenę dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro666 12.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 dzieki za pomoc z temacie blaszakow.najtansze maja garaze24.pl 1100 2x3 pozdrawiam Moja rada - nie kupuj takiego małego! Też chciałem zaoszczędzić, ale dzień przed zamówieniem żona mnie przokonała do wydania 300zł więcej na garaż 3x5 i... przez rok jej dziękowałem ok.dobre rady zawsze w cenie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 13.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Gdzie kupujecie - kupiliscie stal ? - gdzie maja dobre ceny ? rejon - ( Kszuby-Gdansk-obwodnica-Pruszcz Gd ) Spróbuj ROL-STAL w Pruszczu. Po negocjacjach można całkiem dobrą cenę dostać. ja właśnie zamówiłem w Przodkowie http://www.phudom.pl/firma/ mam blisko wiec transport w cenie jutro przyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 13.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witajcie, potrzebuje namiar na minikoparke okolice Chwaszczyna dokladnie Bojano. PSile kosztuje godzina pracy koparki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 14.04.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam!Poszukuje do ogrodu dla dziecka huśtawki ze zjeżdżalnią, domku i tym podobnych atrakcji. Chciałabym, aby były to rzeczy z drewna. Gdzie kupowaliście takie atrakcje do swoich ogrodów? W marketach budowlanych pojawiły się pojedyncze modele huśtawek, ale może kojarzycie inne miejsca gdzie jest większy wybór tego typu rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanowi_ 14.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 mam pytanko - mam na działce pełno korzeni, umówiłam się na roboty ziemne usunięcie górnej warstwy ziemi z korzeniami - czy taką ziemię warto złożyć gdzieś na działce na rok i potem rozsypać po działce? czy jeżeli są korzenie to się nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogn 14.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witajcie, potrzebuje namiar na minikoparke okolice Chwaszczyna dokladnie Bojano. PS ile kosztuje godzina pracy koparki? Pan Wojtek (Chwaszczyno) 604 419 436 lub jego brat - Marek 606 138 850. Ilekroc dzwonilam, byli "od reki". U nich mozna tez zamowic piasek/zwir. ps. w zeszlym roku za duza koparke placilam 80 zl/h + 50 zl za dojazd (jesli praca dluzej niz 5 h nie bylo oplaty za dojazd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senor_crisi 14.04.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 witam, przymierzam sie do wylozenia podjazdu do garazu... no wlasnie czym? kostka widze jest w grubosciach od 4cm i wiecejplyta azurowa 8cm i wiecej po podjezdzie ma czasem jezdzic szambowoz co byscie polecali? pozdrawiam c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam! Poszukuje do ogrodu dla dziecka huśtawki ze zjeżdżalnią, domku i tym podobnych atrakcji. Chciałabym, aby były to rzeczy z drewna. Gdzie kupowaliście takie atrakcje do swoich ogrodów? W marketach budowlanych pojawiły się pojedyncze modele huśtawek, ale może kojarzycie inne miejsca gdzie jest większy wybór tego typu rzeczy? izi, na allegro jest spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 14.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam serdecznie po swietach. Chcialem zapytac czy ktos moze polecic sprawdzoną hurtownie (atrakcyjna cenowo) z kominami systemowymi Sklaniam sie ku schiedlowi albo leierowi wiec jesli ktos kupowal gdzies w okolicach 3 city i jest zadowolony z obslugi i ceny moze podzieli sie namiarami i spostrzezeniami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenaMarcin 14.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 witam, przymierzam sie do wylozenia podjazdu do garazu... no wlasnie czym? kostka widze jest w grubosciach od 4cm i wiecej plyta azurowa 8cm i wiecej po podjezdzie ma czasem jezdzic szambowoz co byscie polecali? pozdrawiam c Jeśli coś ma po podjeździe jeździć to kostka musi być minimum 8cm na podsypce z cementu, grunt dobrze zagęszczony i utwardzony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EarlGrey 14.04.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Sprzedam używaną siatkę ogrodzeniową "leśną" wys. 150cm, ponad 80mb. Cena 150zł, odbiór własnym transportem Gdańsk-Osowa. Edycja: Siatka już zarezerwowana do wtorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 14.04.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Słuchajcie, gdzie w pomorskim dostanę beczki plastikowe 60-100 litrowe - mogą być używane. Pomóżcie Jakoś nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts