marjucha 08.07.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy ktoś jeszcze może polecić dach wykonywany przez dekarzy z firmy AMBIT (materiał stamtąd też)? Mają ciekawą ofertę cenową, natomiast nie chcę oszczędzać na jakości Rozmawialiśmy też z ludźmi z Tartaku w Sulęczynie, nasz kierbud widział robotę ich dekarzy, ale materiał mają sporo droższy... A. Czy wycenę w Sulęczynie robił szef czy handlowiec - Darek? Ja sobie chwalę współpracę z Nimi, a ceny zimą dawali najlepsze, chociaż ciężko mi porównać z Ambitem, bo tam mnie olali i przez trzy tygodnie nie potrafili zrobić wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.07.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy ktoś jeszcze może polecić dach wykonywany przez dekarzy z firmy AMBIT (materiał stamtąd też)? Mają ciekawą ofertę cenową, natomiast nie chcę oszczędzać na jakości Rozmawialiśmy też z ludźmi z Tartaku w Sulęczynie, nasz kierbud widział robotę ich dekarzy, ale materiał mają sporo droższy... A. Z Ambitu braliśmy cały materiał na dach i polecam. Delarzy polecałam na Białej Liście, sprawdź namiary. To jedyna ekipa, z której byliśmy 100% zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castorp 08.07.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Szukam dostawców, od których mógłbym kupić niedrogo i dobrej jakości:1) podbitkę dachową PCV, 2) siatkę ogrodzeniową powlekaną PCV i furtkę3) kostkę brukową. Szukam też firmy, która posiada zagęszczarkę, solidnie i niedrogo wykona zabruk na podjeździe do garażu.Jak ktoś ma jakieś namiary, będę wdzięczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 08.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam Zwracam sie do was z zapytaniem czy znacie może jakąś w miare solidną i niedrogą ekipę budowlaną gdzieś z okolicy żukowa . Bede startował niebawem z budową domku letniskowo -mieszkalnego -68m2 w miejscowości sitno za żukowem . Dziękuję z góry .Pozdrawiam email ; [email protected] A ja bardzo polecam firmę Zet-Bud , www: http://zet-bud.pl/. Własnie skończyli nam budowę domu do stany surowego zamkniętego - także konstrukcja dachu. Jestesmy zadowoleni - chłopaki bardzo pracowite, uczciwe i słowne. Pracują z głową i nie trzeba trzy razy powtarzać, ani pokazywać palcem. Na budowie porządek. Na jesień mają nam robić jeszcze ocieplenie i elewację - to napiszą jak poszło. Robią jeszcze wykończeniówkę ,ale na ten temat nie mam jeszcze zdania - może pochwalę później. Naprawdę polecam, jakby co to mogę przesłać kilka fotek z budowy na maila. A co do ceny - to skóry nie zadrą i można się dogać - raczej cena normalna za porządną robotę, ale zawsze może być niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz1719504615 09.07.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam wszystkich.Mam wielką prośbę czy moze mi ktoś polecić dobrych i stosunkowo niedrogich tynkarzy z okolic Wejherowa. Interesują mnie tynki wewnętrzne cementowo- wapienne. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia7922 09.07.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Kochani jeśli ktoś z was posiada namiary na osobę zajmującą się badaniami geologicznymi to bardzo proszę o numer telefonu.Pozdrawiam gusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 10.07.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kochani jeśli ktoś z was posiada namiary na osobę zajmującą się badaniami geologicznymi to bardzo proszę o numer telefonu.Pozdrawiam gusia. polecam przejrzeć forum, już było omawiane firma GEO-DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 10.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Czy ktoś jeszcze może polecić dach wykonywany przez dekarzy z firmy AMBIT (materiał stamtąd też)? Mają ciekawą ofertę cenową, natomiast nie chcę oszczędzać na jakości Rozmawialiśmy też z ludźmi z Tartaku w Sulęczynie, nasz kierbud widział robotę ich dekarzy, ale materiał mają sporo droższy... A. Czy wycenę w Sulęczynie robił szef czy handlowiec - Darek? Ja sobie chwalę współpracę z Nimi, a ceny zimą dawali najlepsze, chociaż ciężko mi porównać z Ambitem, bo tam mnie olali i przez trzy tygodnie nie potrafili zrobić wyceny Kolejną wycenę to chyba już p. Rafał... Rozumiem, że ma to znaczenie - cenowo czy też pod wzgl. jakości oferty nie wiem, na kogo się zdecydować, bo ceny w ofercie teraz podobne mają. Robili Tobie dach? Która ekipa? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 U mnie robiła ekipa Krzysztofa Białka, która współpracuje z tym Tartakiem. Trzech młodych chłopaków, bardzo sprawnie pracujących i nie kombinujących jak zarobić, żeby się nie narobić. Jestem bardzo zadowolony. U mnie robili przy naprawdę paskudnej pogodzie, a mimo to nie szli na skróty. Kierownik też był zadowolony i nie miał żadnych uwag co do ich pracy. Jestem z Nimi umówiony na drobne poprawki i nie marudzili, że nie mają czasu itp. Robili konstrukcję i kładli dachówki. Teraz będą robili instalację odgromową. Ja polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 10.07.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 To i odgromówkę robią? No proszę... Jeśli można spytać - jaki koszt? Bo to chyba nietania rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.07.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 To i odgromówkę robią? No proszę... Jeśli można spytać - jaki koszt? Bo to chyba nietania rzecz Czego koszt? Dachu czy odgromówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 10.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Sorki, zakręcona jestem Chodzi o koszt odgromówki, ale i o dach mogę spytać (ew. porównać cenę, jak dalej negocjować, etc.)... W razie czego - na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.07.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Sorki, zakręcona jestem Chodzi o koszt odgromówki, ale i o dach mogę spytać (ew. porównać cenę, jak dalej negocjować, etc.)... W razie czego - na priv? Kosztu dachu chyba nie ma sensu porównywać bo każdy dach jest inny. U mnie prosty dwuspadowy, więc stosunkowo łatwy i mało odpadu jeśli chodzi o dachówkę. Koszt odgromówki na dachu to około 1500zł z robocizną, więc chyba nie aż tak dużo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 10.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 witajcie, po wykonczeniowce zostaly mi panele QuickStep, cale 7 opakowan, nieotwieranych, seria Quadra, kolor Palermo UF407, nadaja sie na ogrzewanie podlogowe. moze ktos bylby chetny? http://www.panele-podlogowe.eu/zdjecia/373.jpg Długość : 39,6 cm Szerokość : 39,6 cm Grubość : 8 mm1 opakowanie : 10 płytek - 1,5682 m2 Wszystkie 4 krawędzie nowych płytek z naturalnego kamienia są delikatnie fazowane. Płytki te można łączyć z podłogami z serii Quick-Step Elegance, co oznacza, że możliwa jest cała gama różnorodnych kombinacji. jesli ktos jest chetny to prosze o kontakt na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bookman 11.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam wszystkich, Niedługo ruszamy z budową naszego domku. W związku z tym mam pytanie. Może ma ktoś z was do odsprzedania skrzynkę elektryczną (prowizorkę) na budowę. A może wiecie gdzie można dostać taką rzecz w miarę tanio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jadzidek 11.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Kochani jeśli ktoś z was posiada namiary na osobę zajmującą się badaniami geologicznymi to bardzo proszę o numer telefonu.Pozdrawiam gusia. polecam przejrzeć forum, już było omawiane firma GEO-DOM Macie jakieś w miarę świerze namiary na tą firmę, bo pod ich numerem non sop się sekretarka włącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 11.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam wszystkich, Niedługo ruszamy z budową naszego domku. W związku z tym mam pytanie. Może ma ktoś z was do odsprzedania skrzynkę elektryczną (prowizorkę) na budowę. A może wiecie gdzie można dostać taką rzecz w miarę tanio. Pozdrawiam Witam w gronie budujących Swoją rozdzielnię Z-1A/RB kupiłam na allegro za 390 zł. Taniej nie znalazłam... PS. W razie czego będę mieć niedługo do odsprzedania deski szalunkowe i stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz1719504615 12.07.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witam.Ponawiam prośbę o namiary na solidnych tynkarzy z okolic Wejherowa. Interesują mnie tynki wewnętrzne cementowo-wapienne. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan812 12.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Kochani jeśli ktoś z was posiada namiary na osobę zajmującą się badaniami geologicznymi to bardzo proszę o numer telefonu.Pozdrawiam gusia. polecam przejrzeć forum, już było omawiane firma GEO-DOM Macie jakieś w miarę świerze namiary na tą firmę, bo pod ich numerem non sop się sekretarka włącza? Ostatnio rozmawiałem z Panem Szołańskim i wybierali się na urlop, może dlatego włącza się sekretarka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlafŁukasz 12.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Czy ktoś jeszcze może polecić dach wykonywany przez dekarzy z firmy AMBIT (materiał stamtąd też)? Mają ciekawą ofertę cenową, natomiast nie chcę oszczędzać na jakości Rozmawialiśmy też z ludźmi z Tartaku w Sulęczynie, nasz kierbud widział robotę ich dekarzy, ale materiał mają sporo droższy... A. Z Ambitu braliśmy cały materiał na dach i polecam. Delarzy polecałam na Białej Liście, sprawdź namiary. To jedyna ekipa, z której byliśmy 100% zadowoleni. A ja przyprowadzilem do nich "swoja" ekipe dekarzy bo chcialem miec z jednej strony VAT 7% a z drugiej umowe laczna na robocizne i materialy. Aby nie bylo potem problemow, ze ci od materialow twierdza, ze wykonawca co spindolil, a wykonawca, ze to kiepski material... BTW, Ambit jak najbardziej polecam (CENY!), kontakt tez konkretny i profesjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts