Allanah 26.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dziendoberek! Ja tutaj w watku po raz pierwszy, ale dotychczas nie mialam potrzeby, a teraz mnie przyszpililo Poszukuje sklepu w okolicach Gdanska (lub na trasie do Brus) z kaflami roznej masci oraz armatura lazienkowa. Najlepiej w okolicach lotniska w Rebiechowie....Gdansk troche znam, glownie z wakacji we Wrzeszczu, ale mieszkanka nigdy nie bylam dlatego tak niesmialo podaje zawerzenie miejsca poszukiwan.. Chcialabym jednym rzutem kupic kafle do lazienek i na podlogi i nie wiem gdzie najlepiej zawitac.... Uprzejmie napraszam sie o jakies namiary, propozycje. Pozdrowienia, Maja Polecam Anbud w Gdyni na Chwaszczyńskiej, ok 300m od zjazdu z obwodnicy, tam są tylko kafle, kupawałam na cały dom, można wytargować dobre ceny. Przy tej samej ulicy ale przy samym zjeździe z obwodnicy jest Wema, oni oprócz kafli mają też armaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bookman 27.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam, Czy może ktoś z was montował rolety antywłamaniowe na etapie budowy? Szukam sprawdzonej firmy do montażu rolet z okolic Trójmiasta. Musze podjąć jakąś decyzję przed wymurowaniem ścian, bo z tego co słyszałam na rolety typu RKS trzeba zostawić większy otwór nad oknem. Dzięki za jakieś informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Polecam Anbud w Gdyni na Chwaszczyńskiej, ok 300m od zjazdu z obwodnicy, tam są tylko kafle, kupawałam na cały dom, można wytargować dobre ceny. Przy tej samej ulicy ale przy samym zjeździe z obwodnicy jest Wema, oni oprócz kafli mają też armaturę. Dziekuje - zanotowalam Teraz robie plan wycieczki Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 27.08.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam, Czy może ktoś z was montował rolety antywłamaniowe na etapie budowy? Szukam sprawdzonej firmy do montażu rolet z okolic Trójmiasta. Musze podjąć jakąś decyzję przed wymurowaniem ścian, bo z tego co słyszałam na rolety typu RKS trzeba zostawić większy otwór nad oknem. Dzięki za jakieś informacje... też się przyłączam do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 27.08.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam,Przymierzam się do samodzielnego wykonania instalacji wentylacji mechanicznej w domu jednorodzinnym. Zanim to zrobię chciałbym obejrzeć co najmniej jedną, dwie. Czy jest ktoś na etapie budowy, kto udostępni mi takową do obejrzenia. Z góry dziękuję. Informację prosze na prv.pozdJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gab 27.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Chciałam przestrzec wszystkich zamierzających ogrodzić swoją dzaiałką zwykłą siatką, przed zakładem na ulicy obwodowej w Redzie. Sprzedają tam siatkę i słupki a niezależna, aczkolwiek polecana przez nich ekipa stawia płot. Pani za podanie numeru telefonu do ekipy zarządała 50 zł. Za wycenę (nawet gdybyśmy zrezygnowali z usługi) 100 zł. Nie byliśmy w stanie ocenić czy ich weźmiemy nie mając z nimi kontaktu. Pani właścicielka broniła jak lwica dostępu do panów. Tłumaczyła że działają od niej niezależnie, a mimo to traktowała ich chyba jak murzynów na wyłączność. Nie wiem o co jej chodziło? Zmiszeni byliśmy panią ostro wyśmiać i to bez krępacji. Straciła klientów (i pomyśleć że już mieliśmu ich wziąść). Ps. W Bolszewie znaleźliśmy inną firmę, gdzie wszystko było tańsze, lepszej jakości, lepsze tarminy, a na dokładkę dostaliśmy kilka numerów talefonów do wspólpracujących ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlafŁukasz 31.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 rozdzielnica elektryczna budowlana - sprzedam. kontakt na priv. odbiór w Gdyni, w Osowej lub w okolicach Chwaszczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam wszystkich forumowiczow Jakie sa ceny więźby dachowej w okolicach Gdanska? Chodzi mi o cenę za m3 Moze polecacie tartak w okolicy sprzedajacy tarcice w rozsadnej cenie i oczywiscie dobrej jakosci. Wczoraj podpisałam umowę na więźbę, strop drewniany i dach z Tartakiem w Sulęczynie - Drewno konstrukcyjne po 650 zł/m3 dachówka i akcesoria - b. konkurencyjne (oczywiście trzeba trochę ponegocjować), dobrze doradzają, nie wpychają rozwiązań bezsensownych, mój kierBud stwierdził, że takiego drewna to jeszcze nie kupował, etc. Zobaczymy za miesiąc, czy moja intuicja mnie nie zawiodła Na pewno wezmę od nich materiał na podbitkę. Szkoda, że nie robią desek elewacyjnych ... Tartak-Sulęczyno - Brałem od nich drewno konstrukcyjne, potwierdzam ze dobrej jakości. Łaty miel wprost rewelacyjnę - 4 stronnie strugane - moi od dachy jeszcze takich nie widzieli. POdbitka w dobrej cenie przy całości, jedyny minus to ze jednak była świezutka i wymagała poduszenia przed pomalowaniem i przybiciem. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tromba 31.08.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam wszystkich forumowiczow Jakie sa ceny więźby dachowej w okolicach Gdanska? Chodzi mi o cenę za m3 Moze polecacie tartak w okolicy sprzedajacy tarcice w rozsadnej cenie i oczywiscie dobrej jakosci. Wczoraj podpisałam umowę na więźbę, strop drewniany i dach z Tartakiem w Sulęczynie - Drewno konstrukcyjne po 650 zł/m3 dachówka i akcesoria - b. konkurencyjne (oczywiście trzeba trochę ponegocjować), dobrze doradzają, nie wpychają rozwiązań bezsensownych, mój kierBud stwierdził, że takiego drewna to jeszcze nie kupował, etc. Zobaczymy za miesiąc, czy moja intuicja mnie nie zawiodła Na pewno wezmę od nich materiał na podbitkę. Szkoda, że nie robią desek elewacyjnych ... Tartak-Sulęczyno - Brałem od nich drewno konstrukcyjne, potwierdzam ze dobrej jakości. Łaty miel wprost rewelacyjnę - 4 stronnie strugane - moi od dachy jeszcze takich nie widzieli. POdbitka w dobrej cenie przy całości, jedyny minus to ze jednak była świezutka i wymagała poduszenia przed pomalowaniem i przybiciem. POzdrawiam Potwierdzcie proszę czy chodzi o ten? http://www.tartak.pomorskie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2009 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam wszystkich forumowiczow Jakie sa ceny więźby dachowej w okolicach Gdanska? Chodzi mi o cenę za m3 Moze polecacie tartak w okolicy sprzedajacy tarcice w rozsadnej cenie i oczywiscie dobrej jakosci. Wczoraj podpisałam umowę na więźbę, strop drewniany i dach z Tartakiem w Sulęczynie - Drewno konstrukcyjne po 650 zł/m3 dachówka i akcesoria - b. konkurencyjne (oczywiście trzeba trochę ponegocjować), dobrze doradzają, nie wpychają rozwiązań bezsensownych, mój kierBud stwierdził, że takiego drewna to jeszcze nie kupował, etc. Zobaczymy za miesiąc, czy moja intuicja mnie nie zawiodła Na pewno wezmę od nich materiał na podbitkę. Szkoda, że nie robią desek elewacyjnych ... Tartak-Sulęczyno - Brałem od nich drewno konstrukcyjne, potwierdzam ze dobrej jakości. Łaty miel wprost rewelacyjnę - 4 stronnie strugane - moi od dachy jeszcze takich nie widzieli. POdbitka w dobrej cenie przy całości, jedyny minus to ze jednak była świezutka i wymagała poduszenia przed pomalowaniem i przybiciem. POzdrawiam Potwierdzcie proszę czy chodzi o ten? http://www.tartak.pomorskie.pl/ Tak, ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilof 01.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Sprzedam pozostałości po budowie - odbiór we własnym zakresie: Styropian (cena 20,00 PLN za paczkę): 15 cm - 5 paczek 12 cm - 2 paczki 10 cm - 1 paczka 5 cm - 1 paczka 4 cm - 2 paczki 3 cm - 3 paczki luzem 8 paczek różne grubości: 1,2,3,4,5 cm Tynk krzem.-silikon. WEBER TD336 baranek 1,5 mm extra clean: 6 wiader x 30 kg biały kolor 100A 1 wiadro x 30 kg szary kolor 600C Cemplast - 1,5 opakowania Papa izolacyjna Izolmat asfaltowa - 4 szt. Zetka budowlana Siatka ogrodzeniowa tymczasowa ok. 20-25 mb Kontakt 601664020 ceny symboliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaba 01.09.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogn 02.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Jezeli jestescie zainteresowani i popieracie protest przeciwko Eko Dolinie - wysypisku smieci, ktore jest w Lezycach - wsi na trasie Pustki Cisowskie - Koleczkowo (a jego m.in. zapachy odczuwalne sa w okolicy), mozecie sie pod nim podpisac: http://www.eko.vel.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=196&Itemid=77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el_arturo 03.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam wszystkich forumowiczówPotrzebuję cieślę i ekipę do wykonania kompletnego dachu do projektu http://pprojekt.pl/projekt326-retro.html Interesują mnie fachowcy za naprawdę rozsądne pieniądze. Początek prac od października. Potrzebuję też namiary na dobre drewno konstrukcyjne oczywiście w rozsądnej cenie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 04.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam wszystkich forumowiczów Potrzebuję cieślę i ekipę do wykonania kompletnego dachu do projektu http://pprojekt.pl/projekt326-retro.html Interesują mnie fachowcy za naprawdę rozsądne pieniądze. Początek prac od października. Potrzebuję też namiary na dobre drewno konstrukcyjne oczywiście w rozsądnej cenie. Pozdrawiam http://dakpol.gda.pl/ wykonali u mnie konstrukcję wkrótce będą robili pokrycie dachu ja na razie jestem bardzo zadowolony, prace przebiegały wzorowo, a z Panem Tadeuszem można się dogadać, drewno konstrukcyjne może ci dostarczyć ww. wykonawca, ale ja brałem impregnowane ciśnieniowo z http://www.holz-komplex.pl/index.php/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayekmc 04.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam sprzedam rozdzielnie elektryczna (podskrzynke budowlana) kontak nr tel 608740282 [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1719505381 04.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam, Zastanawiam sie czy ktos z Was 'doprojektowywal' piwnice do gotowego projektu, ktory nie ma podpiwniczenia (ale taka zmiana zgodnie z zalozeniami projektu jest dopuszczalna) ? Mozecie polecic architekta, ktory sie tego podjal? Czy ktos mial doczynienia z firma, S&S (doradztwo budowlane) z Koleczkowa ? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 04.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam, Zastanawiam sie czy ktos z Was 'doprojektowywal' piwnice do gotowego projektu, ktory nie ma podpiwniczenia (ale taka zmiana zgodnie z zalozeniami projektu jest dopuszczalna) ? Mozecie polecic architekta, ktory sie tego podjal? Czy ktos mial doczynienia z firma, S&S (doradztwo budowlane) z Koleczkowa ? Dzieki! Doprojektowanie piwnic to bardzo powszechna sprawa. Każdy projektant z uprawnieniami powinien się z tym uporać. Dla mnie najważniejsza była sprawa terminowości i pod tym kątem sprawdzałbym projektantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1719505381 04.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Tak tez sadzilem, ale po pierwszym telefonie do firmy S&S troche sie przestraszylem... Czy mozesz kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 04.09.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Tak tez sadzilem, ale po pierwszym telefonie do firmy S&S troche sie przestraszylem... Czy mozesz kogos polecic? wysłałem Tobie namiary na mojego arch na prv pozdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts