forum_user 28.01.2002 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2002 Jest wrocławska, jest warszawska - może w Małopolsce też się paru chętnych znajdzie. Hop,hop - Małopolanie - jest tam kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 29.01.2002 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Dołączam się, buduję przy Ojcowskim Parku Narodowym (Czajowice). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2002 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Bardzo chętnie. Fajnie, że w Krakowie też się coś zaczyna dziać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2002 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Buduje koło Krzeszowic. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2002 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Buduję koło Wieliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homar68 30.01.2002 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2002 buduję między Wieliczką a Niepołomicami!Szukam solidnych murarzy!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 31.01.2002 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2002 Ja natomiast poszukuję solidnej ekipy budowlanej - jeśli ktoś taką zna, prosiłbym o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2002 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2002 Ekipy niestety nie mogę polecić - buduję z firmą. Jeśli natomiast ktoś szuka dobrej firmy z Krakowa, to mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 31.01.2002 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2002 doAndrzejp:Jeśli możesz polecić firmę, byłoby miło, w zależności ile biorą...Ja spotkalem się z ofertami ekip 20 tys za stan surowy otwarty, nie wiem, czy to dużo przy cenie firmy.Możesz słać na: [email protected].Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homar68 02.02.2002 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2002 czy w Krakowie lub okolicach jest wypożyczalna szalunków?Dzwoniłem cały dzień- nie znalazłem.Macie jakieś doświadczenia w tej sprawie?Wydaje się że taniej jest pożyczyć niż kupować?może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.02.2002 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2002 Masz rację.Lepiej kupować drzewo niż szalunki pożyczać?Pytałeś ile kosztuje wypożyczenie?Krocie!!!!!!!Kup se drzewa , dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.02.2002 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2002 Mam dobrych cieśli(wszystko zrobią z drewna). poszukuję dobrych murarzy z Podhala .buduję na Podhalu-okolice Nowego Targu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekb 07.02.2002 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2002 A propos drewna. Macie jakieś dobre kontakty? Buduję w Bochni.Szukam też jakiegoś zbiornika na wodę (najlepszy bylby "beczkowóz")i garazu (najlepiej używany- na materiały)Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anol 14.02.2002 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2002 Znam naprawde niezla ekipe z Wieliczki. Sa solidni i dotrzymuja terminow. Stawiaja stan surowy przykryty. Ich specjalnoscia sa dachy i robia je rewelacyjnie. Nie mialam z nimi zadnych problemow mimo, ze moj kierownik budowy to upierdliwy perfekcjonista. Jak ktos jest zainteresowany namiarami to niech da znac. Trzeba im dostarczyc plany domu, a oni wyceniaja robocizne. Placi sie im ratami po wykonaniu poszczegolnych etapow, tj. fundamenty, parter (sciany + strop), itd.PS. Chcialabym sie przlaczyc do grupy krakowskiej bo mam budowe w Modlnicy.Pozdrowionkaanol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.02.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2002 anol: mam ekipę i na razie jestem zadowolny ale na wszelki wypadek chętnie wezmę te namiary na dobrą ekipę... NIgdy nic nie wiadomo. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: andrzejp dnia 2002-02-15 09:29 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homar68 15.02.2002 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2002 anol: jeśli możesz prześlij namiary dla mnie.właśnie szukam wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anol 18.02.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Potrzebuje ekipy do docieplenia (styropianem) i otynkowania domu. Oczywiscie z lub okolic Krakowa. Czy ktos z klubowiczow moze mi jakas polecic lub odradzic? Mysle ze moglibysmy sie tu dzielic swoimi doswiadczeniami na temat roznych wykonawcow. Jesli ktos mial np. rewelacyjnego goscia od kladzenia kafelkow i byl bardzo zadowolony z jego pracy to moglby sie ujawnic ze ma namiary na kogos takiego i kazdy potrzebujacy wiedzialby do kogo moze po to napisac. Jesli zas ktos mial przykre doswiadczenia z jakas ekipa itp. to moglby innych ostrzec. Przeciez to zawsze lepiej zatrudniac kogos sprawdzonego zwlaszcza gdy buduje sie swoj wymarzony dom. Co wy na to?Pozdrowionkaanol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 18.02.2002 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Mam namiary na bardzo dobrą ekipę wod.-kan. Goście są profesjonalni, porządek itd. Jedyny mankament, to że są z Kielc (choć nie mam nic przeciwko Kielcom), ale może przez to będą tańsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.02.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 On 2002-02-18 11:28, Herne wrote: Mam namiary na bardzo dobrą ekipę wod.-kan. Goście są profesjonalni, porządek itd. Jedyny mankament, to że są z Kielc (choć nie mam nic przeciwko Kielcom), ale może przez to będą tańsi... Mnie nastraszyli w wodociągach gminnych, że jak nie będę robił z wykonawcą, którego mi wskażą, to będą problemy z odbiorem. Ale nie lubię monopoli, więc może zaryzykuję... Poproszę o te namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Mam również b. dobrą ekipę do wody, gazu i c.o. jest z Krakowa - robia na fakturę. Mam też dobrego tynkarza tradycyjnego /rencistę z pomocnikiem/ - bez faktury.Jak solidnie płacicie to dam Wam namiary, bo robotnicy sa solidni. Ale będą dopiero wolni za miesiąc /bo robią u mnie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts