Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Znam naprawde niezla ekipe z Wieliczki. Sa solidni i dotrzymuja terminow. Stawiaja stan surowy przykryty. Ich specjalnoscia sa dachy i robia je rewelacyjnie. Nie mialam z nimi zadnych problemow mimo, ze moj kierownik budowy to upierdliwy perfekcjonista. Jak ktos jest zainteresowany namiarami to niech da znac. Trzeba im dostarczyc plany domu, a oni wyceniaja robocizne. Placi sie im ratami po wykonaniu poszczegolnych etapow, tj. fundamenty, parter (sciany + strop), itd.

PS. Chcialabym sie przlaczyc do grupy krakowskiej bo mam budowe w Modlnicy.

Pozdrowionka

anol

Potrzebuje ekipy do docieplenia (styropianem) i otynkowania domu. Oczywiscie z lub okolic Krakowa. Czy ktos z klubowiczow moze mi jakas polecic lub odradzic?

Mysle ze moglibysmy sie tu dzielic swoimi doswiadczeniami na temat roznych wykonawcow. Jesli ktos mial np. rewelacyjnego goscia od kladzenia kafelkow i byl bardzo zadowolony z jego pracy to moglby sie ujawnic ze ma namiary na kogos takiego i kazdy potrzebujacy wiedzialby do kogo moze po to napisac. Jesli zas ktos mial przykre doswiadczenia z jakas ekipa itp. to moglby innych ostrzec. Przeciez to zawsze lepiej zatrudniac kogos sprawdzonego zwlaszcza gdy buduje sie swoj wymarzony dom.

Co wy na to?

Pozdrowionka

anol

On 2002-02-18 11:28, Herne wrote:

Mam namiary na bardzo dobrą ekipę wod.-kan. Goście są profesjonalni, porządek itd. Jedyny mankament, to że są z Kielc (choć nie mam nic przeciwko Kielcom), ale może przez to będą tańsi...

Mnie nastraszyli w wodociągach gminnych, że jak nie będę robił z wykonawcą, którego mi wskażą, to będą problemy z odbiorem. Ale nie lubię monopoli, więc może zaryzykuję... Poproszę o te namiary...

Mam również b. dobrą ekipę do wody, gazu i c.o. jest z Krakowa - robia na fakturę. Mam też dobrego tynkarza tradycyjnego /rencistę z pomocnikiem/ - bez faktury.

Jak solidnie płacicie to dam Wam namiary, bo robotnicy sa solidni. Ale będą dopiero wolni za miesiąc /bo robią u mnie/