Frankai 21.03.2003 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Gajka - jak mi miło Prawdę mówiąc, to obecnie tylko sprawdzam, czy mnie ktoś wywołał. Wyście się tak rozgadali, że nawet ja nie jestem w stanie czytać całego Waszego wątku. Poczekajta tylko aż skończę się urządzać. To się zacznę udzielać. Jutro zdaję Road Test, rejestruję autko i powoli zbliżam się do końca formalizmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.03.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Witam Was serdecznie w najpiekniejszy dzień tygodnia PIĄTEK! Majka kup sobie ostatni-kwietniowy nr OGRODY!Masz w nim cały artykuł o ałyczy i jej formowaniu na żywopłoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.03.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 No gdieście się wszyscy podziali? Poeto nie napiszesz nic na pokrzepienie serc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.03.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Na Południu nawrót zimy ! -6 rano i znów biało bo śniegiem pruszyło. Dzieciaki niosły rano marzannę - będą topić, więc może wreszcie sobie pójdzie zimowa zmora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.03.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Pisze ku pokrzepieniu - POKRZEPCIE SIE (dziwnie brzmi). Piatek, nie piatek - myslec trzeba - serce nalezy do ciala czy do duszy ? Melduje ze tez zaobserwowale bliznej nie sprecyzowane ruchy Marzann - troche przypominaly "ruchy Browna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Przestańcie wreszcie "podziwiać" piątek, ja pracuję też w soboty.Z zawiści dostanę wrzodów na żołądku. Dzisiaj rano obok ogrodzenia kicał zając i przemaszerowało 5 saren, ptaki zaczynają wić gniazda. Tak mi się nie chce przyjeżdżać do miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.03.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Majka pogrążam się z Tobą w bólu z powodu sobót!Ogrody juz kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Zaraz idę na poszukiwania po kioskach. Z tymi sobotami to rzeczywiście mam kiepsko, wracam do domu o 15-stej, obiad - pół dnia minęło. Mało czasu aby coś zrobić w ogrodzie, a w niedzielę na wsi nie można pracować. Kompletnie mają zrozumienia, że dla mnie to rekreacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.03.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Wiesz co ja się tym zbytnio nie zamierzam przejmować! W soboty i niedziele to będą jedyne dni gdzie mogę coś zrobić a jeśli to komuś nie odpowiada to trudno! Nie ja ustalałam rozkład tygodnia pracy! Bedą musieli przywyknąć i nawet za cenę okrzyknieia mnie bezbożnikiem - nic na to nie poradzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 21.03.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Czesc Wszystkim !Jestem w miare swieza forumowiczka, i chcialam sie zameldowac w grupie krakowskiej - zbieram sie od miesiaca,ale jakos ciezko z czasem...pomyslalam, ze w piatek bedzie troche luzniej i w koncu sie wszystkim przedstawie.Domek caly czas w budowie-polnocna czesc miasta - a raczej tuz przy samej granicy, w pracy kolowrotek - brakuje doby. Doszlismy szczesliwie do etapu wykonczeniowki (domu i siebie), zostala nam co prawda jeszcze elewacja i roboty ziemne, ale biorac pod uwage obecna pogode, jeszcze beda musialy poczekac. Caly swoj wolny czas (czytajcie:wieczory i weekendy) spedzamy obecnie na ogladaniu plytek, podlog itp. Staram sie odwiedzac forum w miare regularnie, ale...Doczytalam sie dzis, ze w grupie krakowskiej ktos polecil jakas szkolke z drzewkami - mozecie mi przeslac namiary? Pozdrawiam wszystkich w najcudowniejszy dzien tygodnia - B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.03.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Witaj Basia! To znaczy że prędzej wypijemy szampana u Ciebie po skończeniu budowy niz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 21.03.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Oczywiscie!!! Imprezka bedzie - nawet wielka.....chociaz jak na to wszystko patrze - to mnie zalamuje. Jeszcze tyle do zrobienia.....tyle do kupienia i tyle do zaplacenia......Termin przeprowadzki caly czas plynny - na Swieta - bez precyzowania na ktore ( swiat jest w naszym kraju duzo w roku, wiec jakies tam pewnie akurat wypadna). Najgorsze jest to, ze nas tam coraz bardziej ciagnie - oboje mamy juz dosc wielkiej plyty i wszystkich "plusow" z nia zwiazanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.03.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.03.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 On 2003-03-21 10:05, Agacka wrote: Wiesz co ja się tym zbytnio nie zamierzam przejmować! W soboty i niedziele to będą jedyne dni gdzie mogę coś zrobić a jeśli to komuś nie odpowiada to trudno! Nie ja ustalałam rozkład tygodnia pracy! Bedą musieli przywyknąć i nawet za cenę okrzyknieia mnie bezbożnikiem - nic na to nie poradzę! Dla mnie to element "folkloru". Jak chcesz żyć na wsi - musisz respektować obyczaje i zwyczaje "ludowe". Jak będziesz podlewać ogródek w niedzielę, nikt Cię nie zlinczuje, ale kopanie rowów i sadzenie drzew "nie przejdzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 21.03.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Witam Was wszystkie Aniolki Duze i Male.Fajnie co ? 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 21.03.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Wegrzce - a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.03.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Witaj aniolku - najwyzsza pora wstawac - wczesniej wstaniesz wiecej zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 21.03.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Caly problem w tym ,ze jeszcze nie zdazylem sie polozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 21.03.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Wiosna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 21.03.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Jak dlugo urzad moze zatwierdzac plany? Dziady skonczone.Ide lulu na 3 godzinki .Pa,Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts