zbyszekP 30.05.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Hej, coś tu jakby zamarło. Rozumiem, że szacowne Prezydium Grupy Krakowskie debatuje nad nowymi nadaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Szanowne Prezydium przychodzi na obrady dopiero po godz. 10:00. Prosimy publiczność o zachowanie cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 On 2003-05-30 09:20, kgadzina wrote: Szanowne Prezydium przychodzi na obrady dopiero po godz. 10:00. Prosimy publiczność o zachowanie cierpliwości. A dlaczego publiczność ma być cierpliwa? To już nie te czasy Sznowny Kolego. Dzisiaj publiczność płaci ale i wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Hm, a czymże to Szanowny Kolega tak płacił? Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.05.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Proszę wstać ! Się idzie . ! W imienu Samozwańczej Kapituły Grupy Krakowskiej Działając w zmowie ale bez porozumienia Ogłaszam co następuje: Kapituła dnia 30 miesiąca Maja A.D. 2003 Po burzliwej acz bezkrwawej naradzie postanowiła przychylić się do wniosku zasłużonego Członka SKGK kol. kgadziny i przyjmuje: KRYSTIANA w poczet członków - kandydatów Grupy Krakowskiej. jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 30.05.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 a mnie kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Wiola, na każdego przyjdzie pora Krystian zwróć uwagę na słowa "członka kandydata" Przyjmij gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 30.05.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 może ja nie należe do grzecznych dziewczynek? A po drugie jestem bardzo niecierpliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.05.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Jak sie dasz poznac z kazdej strony i spelnisz 10 przykazan kgadziny. Z caloscia wypowiedzi czlonkow i czlonkin kapituly zgadzam sie ale widze kolejnych kandydatow do przyjecia. W zawiazku z powyzszym etc. i vice versea proponuje o przyjecie kolejnych rozczlonkowanych czlonkow i czlonkin w poczet szanownego grona na staz. Podgladaczom stanowcze NIE, czlonkom niezrzeszonym jeszcze ktorzy racza sie udzielaca zdecydowane TAK. To przed dzisiejsza wizyta tak zwieramy szyki czy jak ? A ja temu gamoniowi nawet "nogi nie podam ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.05.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 DZIĘKI WAM O RODZICE!!! :grin: Ze swej strony obiecuję utrzymywać się w dobrej formie forumowej i być godnym WSZYSTKICH (10-ty jest najlepszy:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.05.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Poddamy weryfikacji ... poddamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Biorąc pod uwagę zdanie Szanownego Samozwańczego Prezydium podjęte na konferencji zamiejscowej niniejszym GRATULUJĘ kol. KRYSTIANOWI tak znaczącego awansu w społeczności forumowiczów muratorowych. Uwzględniając punkt 10) wniosku formalnego oczekujemy na reakcję kompatybilną ze wspomnianym punktem. (Nie musi być na kawiarence:grin::grin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 30.05.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Witam Krystian - witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.05.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Krystian - serdeczne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 On 2003-05-30 09:52, zbyszekP wrote: Przeprasza, czy mam przyjemność z Matką Polką, czy też może z elementem Nam obcym. Uprzedzam, że jestem dzisiaj w nastroju rewolucyjnym i będę tropił wszelkie spiski. Na takie stwierdzenie nie mam już nic więcej do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.05.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 MAJKA IS GOOD FOREVER A tak sobie przed meczem trenuje ukladanie hasel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 No to mnie się zaczyna to wszystko układać w klarowną całość. W ramach tzw. KPK zdemaskowali się już: kgadzina, jaro, pitbull, Majka. Ogłaszam, że wykryłem powstanie na naszej Zdrowej Tkance "Bandy Czworga". Jeżeli w/w grupa szybko nie zdeklaruje się jako wierna członkini Naszej Jedynie Słusznej Linii, to wyciągniemy z tego najsurowsze, dopuszczone i niedopuszczone przez prawo konsekwencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Pit - zgłupiałeś????!!!! Nie GOOD tylko BEST! jak Ty tak mogłes nisko pomyślec o Majeczce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.05.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Kolega Krystian wspomniał coś o STRONGu? Chyba więc na chwilę schowam ostrze mej Jedynie Słysznej Krytyki. No to siup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 30.05.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Ja nie moge pic w pracy Papiery pogubie Mozesz zatrzymac mi ten kufelek na wieczor? Wowczas chetnie umocze usta, poslucham dobrej muzyki, naciesze sie piatkowym wieczorem. Bogu Dzieki, ze to piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts