Wioletta 04.06.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 coś chyba nie tak z godzinami na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.06.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Zbyszek, widzę, że darzysz specjalną atencją panów, ale może w drodze wyjątku ulozysz i dla mnie wierszyk Dzień Dobry wszystkim, dzisiaj będzie napewno dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Godziny są OK. U siebie w profilu ustaw: Strefa czasowa: Kaliningrad, Poł. Afryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Majka - darzę uwagą Panów, bo jest to bezpieczne. Jeżeli zacząłbym "Odę do Majki" np. słowami: Dziewczyno ma luba, Ty zwiewna istoto..." to mógłbym oberwać na następnym spotkaniu od Twojego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 04.06.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Zbyszek dzięki za radę godziny się zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.06.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Zbyszek, a wiec podgladales mnie Wlasnie mi sie wydalawalo ze mi ktos za swierkami mignal Ilez to razy w ciagu godziny niecnota Zbyszek urzadza kpiny, swierczek, sosenka - w pamieci luka, gdy zacznie sadzic mina mu zrzednie, bo zamiast brzozy, jodly czy buka, kupi pokrzywe calkiem bezwiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Moja droga, być napastowanym przez niewiastę toż to sama przyjemność. A poza tym jakoś nie mogę się dopatrzeć w moich poprzednich Odach żadnych zdrożnych aluzji. Jednak, gdy pisze się o Kobiecie, to powinno się zstąpić do eterycznych otchłani uczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Pitbull ach pitbull,Ty mężu srogi jakież Cię do mnie prowadzą Bogi. Już się Twych pokrzyw lękać przestałem, gdy tylko rano dzisiaj ja wstałem, to przepomniałem, że w zeszły październik kupiłem w sklepie cały pojemnik, środka na chwasty co działa skoro, ranną wieczorną czy inną porą. Więc choć już stoisz pod moją bramą wsze Twe knowania próżne ostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Ponieważ życzenie niewiasty jest dla mnie rozkazem więc przesyłam: "Odę do Majki" Dziewczyno ma luba, Ty zwiewna istoto, jakież to szczęście na mnie spłynęło, gdy dnia pewnego mrużąc me oczy na Muratora forum żem wkroczył i post od Ciebie rankiem ujrzałem, serce mi drgneło, ja już wiedziałem, że napotkałem com z dawna szukał, dla upewnienia w drewnom odstukał, nie, to nie zjawa, nie mniszka święta, lecz i nie w kamień piękność zaklęta, że Ty jedyna, jak anioł zwiewna prześlesz mi email, gdzie szukać drewna. No, ale czuje, że wena mnie opuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Zbyszek zasłużyłeś na oklaski. Przerwa na budowie - podlewasz strop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Owszem. Przerwa. Strop podlewam, ale również "opieprzam" wykonawców, bo powierzchnia jest nierówna, a do tego jak leję wodę na strop to w paru miejscach przecieka (mam strop Techbudu - taka Teriva). Właśnie dziś starają się to naprawiać, a ja siedzę im nad głową i komponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.06.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Pieknie zostajeszniesz mianowany nadwornym krakowskim poeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 04.06.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 jaro skąd wziąłeś taki fajny obrazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.06.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Zbyszek, Twoja oda to jak http://www.smilies.nl/muziek/music765.gif , marnujesz się walcząc z tymi pędzącymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 04.06.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 jaro skąd wziąłeś taki fajny obrazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 podpatrzyłem u Alanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 04.06.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 nic mi to nie mówi. A może byś mógł podać jakieś namiary na takie obrazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Wioletta - Wiele stron z takimi obrazkami, znajdziesz jeżeli w przeglądarce wpiszesz szukaj: "ruchome gify".Jeżeli chcesz buchnąć obrazek jaro, to najedź na niego (obrazek nie jaro) kursorem i naciśnij prawy przycisk myszy. W menu, które się pojawi wybierz: "Zapisz obraz jako". Zostaniesz wtedy zapytana o miejsce na swoim komputerze, gdzie chciałabyś ten obrazek umieścić.Ruchome obrazki ze stron www przeniesiesz na swój komputer dokładnie w taki sam sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.06.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Slusznie - buchnij mu Do czego Ty namawiasz ... he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 04.06.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Bardzo dziękuję zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts