Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie. Wracam "na łono" po krótkim urlopie. W czasie urlopu zwiedzilem wyciąg w Sieprawiu i pomalowałem wiatrołap. No i porąbałem 3 kubiki drewna. Przeglądałem posty z zeszłego tygodnia z obawami dotyczacymi ilości padającego śniegu i przypomniał mi się stary kawał o prognozie pogody z TV: 'Jak w Warszawie spadnie pół metra śniegu to jest klęska żywiołowa. Jak w Zakopanem spadnie pół metra śniegu to są znakomite warunki narciarskie".

Co to za śnieg ? :o W zeszłym tygodniu odśnieżałem tylko raz. A bywały już w tym roku takie dni, że robiłem to 3 razy dziennie. Agacka Ty się szykuj na prawdziwą zimę, bo mieszkać będziesz jeszce wyżej niż ja.

https://forum.murator.pl/topic/280432-grupa-krakowska/page/724/#findComment-8493265

Agacka! widzę, żę wprowadziłaś "dyktaturę budowniczych" :D i dekretami będziesz sterować pogodą :lol: :lol: :lol:

Ja "dyktaturę proletariatu" przeżyłem, ale nie wspominam jej miło :evil: :evil:

Może Twoja będzie znośniejsza, póki co masz umnie kredyt zaufania :D :D :wink:

https://forum.murator.pl/topic/280432-grupa-krakowska/page/724/#findComment-8493252