rencia 08.05.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Raz wracajac nocna pora. traktor stal sie jego zmora Majka problem zobaczyla, wnet ten pojazd zakupila, jazda pelna juz w rodzinie, a nie mieszczą sie w kabinie, bo gdy mąż jest syty cały, żona też ma spokój mały. Jaro teraz dla Ciebie dla ciebie wierszem białym: Majka traktor zakupiła, do garazu go wpusciła, a Ty Jaro chlopie drogi, .... przestan jej cholera zazdrościć oooooooooooo! jakieś talenty poetyckie - no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Renciu - ja w sobotę musiałem WSTAĆ o 4.00 żeby zdążyć zabetonować kolejny kwawłek Rynku zanim maraton wystartował..... i udało się Tylko po południu mnie ziewało oj ziewało......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 oooooooooooo! jakieś talenty poetyckie - no, no Renciu - poczytaj kilkaset stron wstecz - tam dopiero talenty pisały wiersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.05.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Renciu - ja w sobotę musiałem WSTAĆ o 4.00 żeby zdążyć zabetonować kolejny kwawłek Rynku zanim maraton wystartował..... i udało się Tylko po południu mnie ziewało oj ziewało......... To czym Ty się zajmujesz ,że jak rozumiem nasz Rynek betonujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kgadzina - mieszkamy niedleko od siebie - właśnie sprawdziłam twoje miejsce na ziemi na mapce Zbysia - ja do czasu wybudowania się mojej rezydencji pomieszkuję u szwagra w Kokotowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Renciu - ja w sobotę musiałem WSTAĆ o 4.00 żeby zdążyć zabetonować kolejny kwawłek Rynku zanim maraton wystartował..... i udało się Tylko po południu mnie ziewało oj ziewało......... To czym Ty się zajmujesz ,że jak rozumiem nasz Rynek betonujesz? Zajmuję się... betonowaniem Rynku Całkiem fajna robótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kgadzina - mieszkamy niedleko od siebie - właśnie sprawdziłam twoje miejsce na ziemi na mapce Zbysia - ja do czasu wybudowania się mojej rezydencji pomieszkuję u szwagra w Kokotowie. ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoooooooooooo....... to prawie ciepnięcie kamorem A docelowa rezydęęęęęęęęęęecyja stanąć gdzież to ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kgadzina - mieszkamy niedleko od siebie - właśnie sprawdziłam twoje miejsce na ziemi na mapce Zbysia - ja do czasu wybudowania się mojej rezydencji pomieszkuję u szwagra w Kokotowie. ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoooooooooooo....... to prawie ciepnięcie kamorem A docelowa rezydęęęęęęęęęęecyja stanąć gdzież to ma? Wiocha nazywa się szczodrze - Szczodrkowice - 3km przed Skałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 A Szczodrkowice też mi nie całkiem obce są A jeszcze mniej nieobce Agackiej, hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.05.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Wiem że Agackiej nie są obce bo jej siostra tam mieszka, a Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 No bo ja znam Kaśkę i też wiem że tam mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 No bo ja znam Kaśkę i też wiem że tam mieszka Chyba wszystkich poraziło to wyznanie Oj nieładnie, ledwie wrócił, a już takie skandale wyprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 e tam, mnie nie poraziło, ja też Kaśkę znam Jaro, napisz jakie zmiany w Twoim ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.05.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Jaro - dla mnie to wyznie jest rowniez bulwersujace. Zaznaczam tutaj, ze Kaski nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.05.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Jaro - dla mnie to wyznie jest rowniez bulwersujace. Zaznaczam tutaj, ze Kaski nie znam O to,to ! Ja w temacie Kaśki: proponuję żeby wtajemniczeni rzucili nieco światła na temat rzeczonej Katarzyny, zanim sprawa stanie nam Kaśką w gardle. Jednocześnie, w związku z podstępnymi, niestosownymi insynuacjami kol.Majki, oświadczam, że Kaśka nigdy nie miała i nie ma nic wspólnego z moim ogrodem. Choć w świetle ostatnich, przerażających faktów trudno zagwarantować że stan ten uda się utrzymać również w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.05.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A ja nie znam osobiści nikogo Z grilla GK pewnie wyjdą nici i dalej nikogo nie poznam Tyle dobrze że można pogadać na tym forum........ Witam wdeszcową chyba środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witam. Widzę, że temat znajomosci z (panią/panną*) Katarzyną stał się jakby palący, w związku z tym ja również oświadczam, że pomimo sąsiedzkiego położenia Naramy i Szczodrkowic z w/w osobą nie łączyły mnie i nie łączą żadne związki, z czego nie wiem czy jestem zadowolony. * - niepotrzebne skreślić Ze spraw bardziej przyziemnych mogę się pochwalić, co też oczywiście czynię, że w zeszłym tygodniu założono mi kominek i pomalowano łazienki. Pozostaje jeszcze podłoga w pokoju gościnnym na dole i będzie fertig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Zbyszek poproszę o zdjęcia rzeczonego kominka Oswiadczam, że nic nie wiem, jakoby Jaro miał związek z Kaśką Ale nie jestem na bierząco Reńcia, namawiaj naszych klubowiczów, to grill sie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.05.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Zbyszek poproszę o zdjęcia rzeczonego kominka Oswiadczam, że nic nie wiem, jakoby Jaro miał związek z Kaśką Ale nie jestem na bierząco Reńcia, namawiaj naszych klubowiczów, to grill sie zrobi Temat podjęty był już miesiąc temu - termin 20.05.2006 tylko miejsca jakby brak...... Tylko za wielu chętnych jakby nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 o miejsce się nie martw, jest jedno dyżurne. Ale załatw biesiadników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts