Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Sąsiad w Dziekanowicach chyba potrzebuje. Zapytać go?

Na pewno ziemia? Przejeżdżałam dziś przez Prusy i widziałam jak pewien dworkowaty w stanie surowym jest straaasznie zawalony gruzem ;)

Proszę zapytać sąsiada, będzie do odstąpienia ziemie (wykopy pod piwnice). Jak spotkamy jakieś niespodzianki w ziemi to wywieziemy gdzie indziej. Odstąpię po kosztach transportu. Jak będzie zainteresowany to kontakt na PW. Wykopki po niedzieli.

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

kochani powiedzcie mi w jakich cenach można kupić agregat prądotwórczy na budowę?? a może ktoś ma na zbyciu?;) Co prawda wstępnie umówiłam się z sąsiadem że nam prądu pożyczy (oczywiście pod warunkiem ze zapłacimy) ale jak wiadomo różnie to z sąsiadami bywa.... ;) więc wolałabym się w razie czego zorientować

my kupiliśmy agregat z silnikiem hondy za 5000zł (6Kw) - nie bardzo jest sens kupować tańsze (takie po 2000zł nieznanej firmy) bo nie wytrzymują poboru mocy i się palą = pieniądze wyrzucone w błoto. A nasz agregat odkupi od nas prawdopodobnie majster po zakończeniu prac, więc jeżeli podsumujemy nasze wydatki na prąd na budowie wyjdzie ok 1000zł, może 1500zł. Jak policzyłam ile kosztowałby nas prąd budowlany, to wyszłoby drożej, duużo drozej :)

witam się!

co prawda już kiedyś się tu znalazłam, ale wtedy z budowy zostały tylko wspomnienia ;)

Teraz już będzie nam ciężko się wycofać, bo mury stoją, dach w przyszłym tygodniu!

budujemy się w Łuczanowicach. Może znajdę tu jakichś sąsiadów?

A mogą być Prusy? Jeśli tak, to masz sąsiada.

Zostało mi po budowie trochę drutu zbrojeniowego, fi12 żebrowany, jakieś 30-40 drutów 12m + jakieś takie krótsze. Chętnie odsprzedam za niewygórowaną cenę. Odbiór w Krakowie, Bronowice Wielkie.

KWK

Witam, jestem zainteresowny zakupem drutu jaka cena i kiedy mozna go odebrac ?? [email protected]

Moje poszukiwania okien trwają nadal...generalnie wiem "parametrowo" co wybiorę, pozostaje kwestia produceta.

Brakuje mi opini nt. Pagena...mało info w necie, czy to dobrze czy źle? Może ktoś coś napisze o swoich doświadczeniach (może być na pw)

Jaki byście stworzyli ranking następujących produktów: Pagen - bluEvolution, Oknoplast - Thermic, Oknoplus - TermoPlus, MS - TytanoweTermo? Tak pomijając ceny...